Destinul zodiilor (1)

Berbec ( 21 martie-20 aprilie )

   Este un semn care isi face iluzia ca se bucura de un mare liber-arbitru pentru ca actioneaza , insista , ca uzeaza de toate resursele energiei sale .Dar si de aici el raspunde la trasaturile de vointa , de spontaneitate , de violenta , de imprudenta , ale lui Marte , stapanul semnului si zeu al razboiului .
    Destinul poate fi stralucitor , daca este luat cu curaj in maini , sustinut de intuitii fulgeratoare...dar caderea este uneori brutala , lipsa de suplete si diplomatie provocand ostilitati si stangacii .Reusita este in lupta sau in razboi Cei din Berbec sunt nascuti pentru a deschide drumul , sa-i atraga pe ceilalti , sa joace rolul de pionieri . Dar nu pentru a-si duce la bun sfarsit opera .

Taur ( 21 aprilie - 21 mai )

   Taurul este rabdator , tenace , harnic . El isi construieste viata si tine sa-si garanteze o batranete tihnita , sa si-i puna pe ai lui la adapost de nevoi . Ii plac banii si banii ii fac bine , de cele mai multe ori .Ii trebuie bani pentru a profita de viata atat cat vrea , de toate placerile terestre pe care ea le ofera .
    Destinul se pune destul de greu in miscare si reusita vine treptat . Dar semnul predispune la avere , mai ales prin meserii venusiene , artistice sau creative .

Gemeni ( 22 mai - 21 iunie )

    Cel din Gemeni este adaptabil , inteligent , iute ca mercurul care vine de la numele stapanului sau . Este un comediant , un jongler , un arlechin...el cade intotdeauna in picioare . Nu cunoaste stabilitatea , caci o viata monotona il plictiseste : ii trebuie schimbare , calatorii , prieteni , noi fete si nou privelisti , adesea si noi activitati sau , mai bine , o activitate dubla, cu doua fete , ca si el insusi .El forteaza uneori aceasta arta a duplicitatii pana la a duce o viata dubla !
    El reuseste , prin dibacie , prin usurinta , prin har ; meseriile din teatru i se potrivesc , ca si jurnalismul , reprezentantele comerciale , invatamantul

Rac ( 22 iunie - 22 iulie )

    El isi viseaza viata mai decat o construieste , conteaza pe norocul sau ... cand el nu o viseaza pe mama sau sotia sa . El conteaza pe intamplarile vietii si vietii i se face mila de acest visator nevinovat , fiul Lunii : ea este indulgenta cu el si-i da o mana de ajutor . Adesea il copleseste cu daruri si-i cere doar sa faca ceva cu ele .
Barbatul din semn gaseste intotdeauna in cele din urma o sotie mamoasa care sa aiba grija de el si il scuteste de necazurile cotidiene .Femeia infloreste ca mama sau in casatorie si gaseste intotdeauna , intr-o zi , o protectie .
   Cel din Rac reuseste in literatura , poezie , fotografie , decoratiuni , in tot ceea ce are legatura cu casa , cu acasa... ca parinte !

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.