Marea conjunctie Uranus/ Jupiter 2010

 Conjunctia Jupiter/Uranus se apropie, si ori de cate ori aceasta este in Berbec sau Balanta , ea va aduce la lumina o mare descoperire stiintifica ce va avea un impact colosal pentru intreaga planeta .
Aceasta conjunctie va avea loc loc prima data in iunie 2010 la 0 grade Berbec , apoi in septembrie la 28-29 grade Pesti si pentru ultima data in 2010 , in lunile decembrie - ianuarie 2011 la 26 grade Pesti.
Privind in urma la istoricul conjunctiilor Uranus/Jupiter putem spune ca :
 - ultima conjunctie in Berbec a avut loc in 1927 iar Charles Lindbergh a traversat Atlanticul
  - 1968 - in timp ce cele doua planete se apropiau la mai putin de 36 grade una fata de cealalta , s-au trimis astronauti in jurul Lunii , inainte de aselenizarea propriu-zisa
  - iulie 1969 - conjunctia a avut loc  a avut loc in Balanta - prima aselenizare pe Luna

Din acest istoric putem vedea ca indiferent de evenimentul care a avut loc , acesta a avut un impact major pentru omenire .
    Aceasta pozitie a planetelor  am inceput sa o vedem inca de la jumatatea lui 2009 cand Uranus si Jupiter sunt la mai putin de 36 grade una fata de cealalta .  Aceasta conjunctie  va aduce schimbari la nivel global prin schimbari sociale si stiintifice dar si la nivel personal , in functie de casa astrologica din tema personala a fiecaruia dintre noi .
   In aceste timpuri , cand umanitatea face un salt in constiinta sa , cu progrese uimitoare in stiinta si tehnologie , se vor intampla descoperiri foarte importante ce ne vor ajuta sa ne smulgem din vechile mentalitati si sa percepem intr-un mod cu totul diferit procesul Creatiei .
Poate va fi descoperit bosonul Higgs pentru ca sa nu uitam ca acceleratorul LHC tocmai si-a reinceput activitatea , poate o descoperire majora in domeniul clonarii umane sau poate descoperirea unor forme de viata extraterestra .
Dar indiferent de descoperirile stiintifice sau schimbarile sociale ce ne asteapta , ar trebui sa ne pregatim ca din iunie 2010 , adica gradul 0 Berbec sa devina  " Punctul Zero" al lumii cand aceasta conjunctie prin urmarile sale , va avea un impact mondial .

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.