Cum putem iesi de sub actiunea Legii Karmei?

    Legea Karmei exista dincolo de dualismul bine-rau, este o lege cosmica, ce nu este bazata pe recompense si pedepse, asa cum se presupune gresit si este bazata pe concentrarea fiecarui gand, emis si receptat, individual si colectiv.

Aceasta lege cosmica mentioneaza ca la ceea ce opui rezistenta, vei atrage spre tine, pentru a experimenta noi moduri de viata. Imediat ce o persoana sau un grup incepe sa judece polaritatile pe care se bazeaza o experienta pe acest pamant, atunci persoana sau grupul respectiv trebuie sa experimenteze ambele aspecte ale polaritatii judecate.

Apoi singura cale de a transmuta karma este sa raspundem la tipul de experienta ( judecare) care a creat karma, intr- un mod diferit, deasupra fricii si bineinteles a judecatii.Daca nu, pe harta natala vom descoperi una sau mai multe planete individuale retrograde!
Aici pe Pamant  am experimentat cea mai joasa frecventa a fricii, deci avem o dimensiune planetara karmica, si avem de facut multe alegeri si experiente de trait…

Se spune ca singura cale prin care societatea umana va fi transformata, se realizeaza prin raspunsuri-alegeri in moduri diferite, la acele experiente repetitive pe care le-am creat, de sute de ani si pe care le repetam mereu, mereu, pina la un punct, si acel punct se pare ca s-a pus, de Sus…
Planeta noastra Pamantul ,  este un plan karmic, ce apartine densitatii dimensiunii 3, astfel, la momentul incarnarii aici, in dimensiunea fricilor, automat se creeaza karma personala, in dualismul bine-rau al Constiintei Colective.Influenta Constiintei Colective este foarte puternica, unii aleg sa isi creeze special un tip de karma, cu scopul de a o transmuta ca experiment si de a elibera frica.

Anularea karmei si ma refer la karma individuala creata in vietile anterioare, in cea actuala si la cea ereditara de la parinti,  poate fi transmutata  prin inaltarea propriei frecvente corporale, iesirea din vibratia fricii.
Numai prin efort personal sustinut ani si ani, putem sa ne recastigam propria mantuire sau starea de gratie, doar prin trairea experientelor care au creat initial karma, fara judecarea evolutiei, raspunzand numai prin Iubire!

Anularea karmei sau karma 0  va fi , atunci cand vom constientiza dupa o munca intensa cu Noi insine, ca nu mai exista frici in noi, ele fiind inlocuite de Iubire.
Cum putem sa stim ca am ajuns la karma = 0 ? In filmul s.f. "Sfera", un film deosebit cu Sharon Stone si Dustin Hofman, in care, cei care intrau intr- o sfera gigantica, de pe o nava extraterestra, materializau instantaneu tot ce se gasea in subconstientul lor, si din nefericire pentru echipaj, predominau fricile, fobiile, traumele nevindecate, ura. Ceea ce ramane nevindecat in noi, ascuns prin strafundurile subconstientului irumpe cu forta la suprafata, atunci cand ne asteptam mai putin. Cand nu mai ramine nici o trauma de asimilat, de vindecat, ascunsa in subconstientul-sfera, pentru a se materializa in frica de ceva, atunci ne-am anulat karma.  

La nivel de Spirit, totul se intimpla intr-o perfecta Ordine Divina. Unii sunt pregatiti, liberi de frici, altii experimenteaza mari provocari in ascensiunea inceputa pentru ca traim vremuri dramatice de incheiere de karma.

Daca asteptam sa se intimple ceva, mai bun, ca ceva, cineva, cumva sa ne salveze din exterior, fara sa ne conectam cu Sinele nostru, ramanem cu asteptarea , cu karma si cu o evolutie ce stagneaza.
Adevarul il gasim in interiorul nostru, in Inima noastra, in schimbarile ce transforma lumea, in constientizarea ca, o revolutie globala poate reevalua si elimina vechile cai, pline de tipare karmice.
Singuri doar, putem sa facem alegerea de a invinge frica, de a ne revendica propria putere, forta interioara, ce nu o vom gasi in cercurile noastre spirituale, in ziare, la tv., doar in Noi, se gasesc cheile divine pentru transmutarea karmei personale si ascensiunea Constiintei Colective.




Un produs Blogger.