Horoscopul karmei (2)

Balanta

Are o karma de blocaj la nivel emotional datorata vietii anterioare in care, se pare ca a avut relatii amoroase nesatisfacatoare pe plan emotional; poate n-a fost iubit in trecut si acum, nativul are o mare neincredere fata de iubire si, mai ales, are o teama profunda, reziduala din viata anterioara, de a nu fi ranit din nou de sexul opus. Nu inceteaza sa-si aminteasca un vechi amor, de care nu scapa si in el se amesteca trecutul si prezentul, devenind neincrezator si solitar. Karma sa este de a-si depasi resentimentele, lasand in urma deceptiile si remuscarile, iertand si revarsandu-si prinosul de dragoste si afectiune, prin iubire.

Scorpion

O karma de viata interioara si spirituala ; se confrunta ramasitele de agresivitate din viata anterioara cu transformari subtile care se produc in el si in cei din jurul sau, acum. Resursele actuale trebuie sa fie reorientate, energiile canalizate si - mai ales - actiunile sa fie concrete. Tot ce a dobandit trebuie pus in responsabilitatile fata de prefacerile din el si de felul in care se raporteaza la ceilalti, precum si a modului de a transmite cunoasterea dobandita astfel. Vine din viata anterioara cu multe resentimente care trebuie, karmic, reprimate. Karma lui este sa ajute si sa se ajute pe sine, in intelegerea transformarilor interioare, spirituale. Daca nu-si intelege pe deplin karma, poate sa si-o incarce cu „bagaj” suplimentar.

Sagetator

Karma sa este legata de introspectie traversand mentalul superior. Are multe experiente trecute, spirituale si mistice dobandite in viata anterioara. In incarnarile trecute a avut un mare respect pentru principiile religioase. Nativul trebuie sa invete sa-si asculte vocile interioare care sunt proiectii ale trecutului. In plus va regasi in viata prezenta adevarurile achizitionate in vietile trecute, ceea ce-i va folosi mult. Este de o mare onestitate care i-a lipsit in viata anterioara. Spiritul sau trebuie sa fie liber in mod fundamental, pentru a-si forma propria conceptie despre lume si viata. Intr-o viata anterioara el a sondat mentalul superior si vrea sa faca asta si in viata prezenta. Uneori, karma are greutati in aceasta privinta si asta il nedumereste.

Capricorn

Are o karma grea, o mostenire structurala rigida, care-i afecteaza comportamentul in aceasta viata. El trebuie sa lucreze in prezent asupra unei alte modalitati de a aborda viata; cum, in mod curent, va juca rolul de Tata, psihologic vorbind, de mentor, se va implica in actiuni foarte grele si trebuie sa gaseasca in el puterea de a face saltul evolutiv. Trebuie sa-si intelesaga corect lectia karmica, cu incredere si dorinta de a face asta si de a extrage cu intelepciune invatamintele pentru acest salt. Este vorba de capacitatea sa de a se dedica schimbarii karmei, facand aceasta fara compromisuri, dar si fara incrancenare. Daca este conciliant, si-a inteles lectia karmica.

Varsator

Are o karma de reconstructie ; o trecere de la ideal spre concret. Daca o viata anterioara a creat o karma de vise nerealizate, el trebuie in aceasta viata sa le concretizeze, sa le puna in lucru. Vine dintr-o reincarnare care-i lasa mostenire si instrumentele necesare acestei treceri; are inspiratie si intuitie pe care trebuie sa le valorifice prin recunoasterea valorii lor spirituale. Acumularile vietii anterioare, lectia acelei vieti, fiind corect intelese, faciliteaza indeplinirea sarcinilor sale karmice. Fixitatea incarca mult karma ; dimpotriva mobilitatea o implineste.

Pesti

Are o karma de separare ; trebuie sa invete independenta de gandire si actiune. Incarcatura karmica e dominata de tendinte opuse ; din punct de vedere psihologic - dual. Lectia karmica pe care trebuie sa o invete este independenta de idei si fapte, libere de orice constrangere spirituala sau traditionala. Cum mostenirea karmica nu este doar duala, negativa, nativul primeste si uneltele lucrului asupra sinelui si acestea sunt resursele sale creatoare si originalitatea sa. Karma sa este de a cultiva creatia pozitiva, independent de influentele negative sau onirice.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.