Descifrarea viselor



Cele 7 zile si visele noastre

Vibratiile numerelor exercita o anumita influenta  asupra zilelor saptamanii, influentand in acelasi timp - e drept ca intr-o masura mai mica decat alti factori - demna, totusi, de mentionat in legatura cu manifestarile noastre onirice. Interpretarea viselor se face in corelare directa cu subiectul; si anume, cu starea sanatatii sale, cu evenimentele trecute, cu sistemul sau de gandire, gradul de oboseala si altele, in momentul producerii visului. Dar, ramane important si momentul producerii lui  pe care il vom trata in corelare cu numarul care guverneaza ziua saptamanii.

Patronate de planetele cunoscute in antichitate, nu este intamplator faptul ca saptamana are sapte zile - atatea cate planete se cunosteau in vechime. Celelalte trei planete au fost cunoscute mai tarziu, respectiv, Uranus in 1781, Neptun in 1846, iar Pluton in 1930.
Cunoscand ca in antichitate sistemul numeric cel mai cunoscut (si astazi, cel mai uzitat) era sistemul numerelor primare - de la 1 la 9 - avem astfel patronii numerici ai fiecarei zile.



LUNI - sub semnul Lunii si al cifrelor 2 si 8: dualitate, armonie, buna stare. Visele noptii de luni sunt relaxante, dar fara mare sansa de interpretare.

MARTI - ziua lui Marte, se zice ca-s trei ceasuri rele; oricum, marti sta sub cifra 3 care simbolizeaza succesul in activitati diverse. Visele noptii de marti sunt pline de actiune cu corespondent in lumea reala.

MIERCURI - patronata de Mercur si de cifra 4 presupune munca si un progres stabil. Visele noptii de miercuri spre joi vor fi vestitoare de noutati in viata reala, in activitatile de comert si inrudite cu acesta.

JOI - beneficul Jupiter si cifra 5 - patronii sai - o predestineaza pentru agitatie, efort fizic, dar si impliniri. Visele noptii prevestesc aventura si calatorii; visele pot fi profetice.

VINERI - o zi "draga": Venus o patroneaza, ne pregatim de week-end, iar cifra 6 o predispune la cugetare, filosofie, dar si inspiratie. Visele noptii pot fi vise organice, fara valoare previzionala.

SAMBATA - desi e ziua unei planete zis "malefica" - Saturn - actiunea acesteia este blocata de cifra zilei - 7 - care o predestineaza a fi buna pentru organizare si noi cunostinte. Daca apucati sa dormiti, visele noptii de sambata vor fi scurte dar intense; in viata reala e posibil sa se indeplineasca latura lor pozitiva.

DUMINICA - zi patronata de Soare, sta sub semnul cifrelor 1 si 8, ceea ce ii confera caracteristici de implinire, maretie si autocontrol. Ea serveste ca zi de meditatie spirituala. Visele noptilor de duminica sunt - in general - premonitorii.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.