Destinul zodiilor (3)



Sagetator ( 23 noiembrie - 24 decembrie )
Este binevoitor , cumsecade , jovial si indulgent . Ii iubeste pe ceilalti , viata , pe Dumnezeu , lumea ... si optimismul lui este intotdeauna rasplatit in cele din urma . Uneori ii trebuie timp caci in tinerete se lasa tras pe sfoara , se profita de increderea lui , se abuzeaza de bunatatea lui , dar invata si ajunge sa reuseasca fara sa-si faca dusmani si fara sa se incranceneze . Apoi crede ca sansa si reusita lui este cea mai frumoasa . Are dealtfel calitati practice , pricepere , si acea sinceritate care atrage increderea celorlalti.
Este un bun administrator , un stralucit om de afaceri , uneori un spirit politic . Are ambitie si se catara in varf , uneori printr-un noroc sau o sansa deosebita. De asemenea , ii plac sportul , echitatia , natatia , scrima , aviatia , explorarile si calatoriile ... tot ceea ce ii permite sa se autodepaseasca , toate competitiile , morale si fizice . 

Capricorn ( 22 decembrie - 22 ianuarie )
Timpul este cu el si el stie asta . Dar mai stie ca timpul este pretios si nu-l pierde . De altfel , ar vrea s-o faca , dar este incapabil de asa ceva . S-a nascut serios si ambitios . Nu trebuie sa ai prea mare incredere in infatisarea sa simpla si detasata .In adancul lui stie inca din leagan ca vrea sa ajunga departe , sus , mai ales ... in varf , daca este posibil . Si pentru a ajunge acolo , lucreaza . Nimeni nu e in stare sa lucreze cat el , riscand sa-si uite inima . Perseverenta sa starneste admiratia . Inteligenta sa profunda si lucida , de asemenea . 
Este facut pentru politica . e un om de stat sau un conducator de intreprindere care-si asuma cele mai grele responsabilitati si n-are incredere decat in el insusi . Este considerat , pe nedrept , pesimist : trebuie sa fii profund optimist pentru a avea atata rabdare intr-o viata . Dar isi fac putine iluzii despre altii si cheltuieste putin farmec pentru a le placea .

Varsator ( 21 ianuarie - 18 februarie )
Destinul sau urmeaza un grafic sub forma de dinti de fierastrau si acesta raspunde dorintelor lui celor mai sincere.  Statornicia il plictiseste : monotonia cotidianului il deprima , siguranta il nelinisteste . Dar intamplarea , loviturile tari , surprizele , tot cea ce este dat de cer ca un miracol neprevazut ii da forte noi  , trezeste in el o inteligenta inventiva si mereu in miscare . Este o masina de idei : poate sa-ti provoace ameteala . Simti ca ideile il distreaza tot atata , daca nu mai mult , ca si realizarile .
Proiecte - are douazeci pe zi .Ii este suficient , din cand in cand , sa duca unul la bun sfarsit . Si apoi , are niste prieteni fideli pe care-i merita , caci el insusi este cel mai bun dintre prieteni .Acestia nu-l vor parasi niciodata , si daca uneori e tradat , un alt sprijin ii cade din cer .
Tot ce are legatura cu cunoasterea , stiinta , sociologia , inventiile , descoperirile  , lumea viitorului , avangarda  si progresul il intereseaza . Aviatia , submarinele , rachetele , radioul , toate inventiile moderne sunt de natura Varsator . El isi poate face in loc in electronica si deveni un stralucit inginer . Se descurca mereu pentru a-si umple viata , pentru a o imbogati cu multiple experiente , caci n-are prejudecati si stie sa primeasca totul . 

Pesti ( 19 februarie - 20 martie )
Are , in general , noroc . Si asta ii scuza nonsalanta , lipsa de simt a realitatilor , indolenta sau lenea . Dar are o deosebita intuitie si este receptiv la toate , la toti , la ambiante , la mister ...si intelege , fara sa gandeasca , multe lucruri pe care spiritele cele mai stralucite nu le patrund niciodata . Se plimba prin viata cu o infatisare de somnambul sau de inspirat . Cand vrea sa lucreze , nu rareori atinge geniul . 
Cand scapa senzualitatii sale , tentatiilor facile , solicitarilor indoielnice , poate deveni un mare mistic . Multi papi sunt Pesti . Si cei care traiesc cu capul in nori , astrologii , astronomii si poetii ; uneori marinarii si marii calatori . Ei viseaza toata viata sa fie in alte parti ... si asta ii determina sa faca ocolul lumii  

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.