Geometria sacra - Merkaba



Acum 13.000 de ani in urma eram constienti de ceva care ne reprezinta, lucru uitat cu desavarsire: energia geometrica care ne incojoara corpul poate fi activata intr-un anumit fel. Aceste campuri se roteau aproape cu viteza luminii in jurul corpurilor noastre, dar acestea au incetinit si au incetat sa se mai roteasca dupa "Cadere". Cand aceste campuri sunt reactivate si incep sa se roteasca, acest fenomen se numeste Mer-Ka-Ba, iar utilitatea ei nemarginita in aceasta Realitate este de neegalat. Ne ofera o cunoastere extinsa a ceea ce suntem, ne conecteaza la o constiinta de un nivel inalt si restaureaza memoria infinitelor posibilitati ale naturii noastre.
In egipteana veche "Mer" defineste campurile de energie care se rotesc, "Ka" inseamna spirit si "Ba", corp sau realitate, iar in ebraica Mercaba se traduce prin "trasura" (adica vehicol luminos). Campurile de lumina ale unei MerKaBa, care se rotesc in directii opuse, constituie un vehicol care poate calatori oriunde in timp si spatiu. Daca cineva stie sa-si activeze MerKaBa, acesta poate calatori instantaneu oriunde in Univers si se poate transpune instantaneu oriunde in timp, metode popularizate de altfel ca "stiintifico-fantastice" in filmele si romanele de fictiune sub numele de "teleportare" si "tunelul timpului". MerKaBa este asadar o metoda de propulsie antigravitationala si un vehicol de calatorie spatiu-timp. Aceasta a fost initial descrisa la scoala misterelor faraonului Akhunaton, apoi cunoscuta de mentorii spirituali ai religiilor din toate timpurile, maestrii si yoghinii din Himalaya, transmisa ca un secret din generatie in generatie, in jurul lumii de-a lungul veacurilor si mileniilor. Desenul lui Leonardo da Vinci arata de exemplu, ca acesta avea cunostinta de conceptul MerKaBa. In lumea contemporana a fost redescoperita de catre Einstein prin Teoria Unificata a Campurilor si publicata pentru prima oara in 1925-1927.
Avand in vedere ca depasirea barierei spatiu-timp implica nivele de vibratie foarte inalte, chiar daca cineva invata sa-si construiasca MerKaBa, daca nu are o dezvoltarea spirituala corespunzatoare, nu va reusi sa controleze vibratiile respective si nu va reusi sa ramana in dimensiunea in care calatoreste. Campul electromagnetic al omului are asadar o imagine geometrica, a unei stele cu centrul in regiunea perineului, la baza coloanei vertebrale, care se intinde pe un diametru de 16,80 metri. Varful tetrahedronului masculin se afla totdeauna deasupra capului si are lungimea unei maini. Baza tetrahedronului masculin se afla deasupra genunchilor daca stati in picioare, iar daca va asezati, baza se muta in consecinta, aproape de podea sau in pamant. Daca stai intins pe pamant, jumatate din tetrahedronul masculin se afla in pamant. Baza tetrahedronului feminin se afla totdeauna in regiunea plexului solar, fie ca stati in picioare sau pe scaun. Daca stati in picioare, varful tetrahedronului feminin intra (cat lungimea unei maini) in pamant. Daca stati pe un scaun, varful se muta in jos corespunzator. Daca stati intins pe pamant, mai mult de jumatate din tetrahedronul feminin intra in pamant.
Aceasta metoda de propulsie antigravitationala si vehicol spatiu-timp a fost folosita de mentorii spirituali sau maestrii tuturor timpurilor. Ceea ce cunoastem din religie sub numele de ascensiune sau "inaltarea la ceruri" este de fapt, o metoda "de a te muta" in mod constient dintr-o lume dimensionala intr-alta, luandu-ti si corpul fizic cu tine, folosind principiul MerKaBa. 

2 comentarii:

  1. Foarte tare de curind am aflat de merkaba. Fascinant si tot odata ispititor

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar,toata lumea ar trebui sa stie despre Merkaba,e pacat ca am uitat atatea...egiptenii traiau floarea vietii la propriu,nu ca noi.Toti faraonii faceau trecera in merkaba,fapt demonstrat prin folosirea aurului la sarcofage ca si conductor si inbalsamarea organelor adica a meridianelor importante ale corpului.De fapt unele persoane chiar au facut conexiunea cu Mer-Ka-Ba si exista un singur drum s anume conexiunea cu sistemul innate.Apoi sistemul innate,il va conduce pe initiat in felul propriu al fiecaruia,in raport cu ce informatii gaseste la dispozitie in campul akhasik personal,la interiorizare,la refacerea dna double helix,prin folosirea stringurilor,la constientizarea inimii fiintei kundalini,la constientizarea si integrarea chackrelor pamant,chackra picioarelor,chachra pineala care nu e totuna cu Ajna,chackra stelara,refacerea beamsilor elicei cutiei craniene si in cele din urma constientizarea unui camp electro-magnetic de 8,20 m in forma sferica numit Mer-ka-ba).Faraonul caruia i-ai stalcit numele in articol,se numeste Akhenaton,Amenothep al 4-lea mai exact,cel care a facut trecerea de la poitheism la monoteism.Intr-adevar,recomand cu caldura pentru a iesi din Zonna Peluda,geometria divina si sa desenati cu mana voastra.Da Vinci a fost un geniu dar a incriptat si mai mult constiinta in desenul sau,care i-a apartinut lui Vitruviu cu o mie de ani in urma,de asta se numeste Omul Vitruvian si nu Omul Davincian:)in desenul original se stia ca suntem Trimurti,fapt ptr care erau trei persoane sau trei parti ale persoanei.Merkaba nu are nici o legatura cu Omul Vitruvian,care arata,in forma initiala,trcerea din a 3-a in a 4-a,sau depasirea gridului cristalin.Recomand o documentare mai atenta inainte.Namaste

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.