Mesajul cristalelor - Cuartul roz



Cuartul roz
Istoric:
Cunoscut ca “piatra iubirii neconditionate” , cuartul roz este simbolul iubirii si frumusetii. Margele din cuart roz au fost gasite in zona Mesopotamiei ( actualul Irak) ce dateaza inca din 7000 I.Hr., si se considera ca asiaticii si romanii ar fi primii care au folosit aceasta piatra. Romanii foloseau cuartul roz pentru a face sigilii, semn ca detineau anumite averi. Ei il considerau si ca o piatra cu puteri mari de vindecare. Egiptenii credeau ca acest cuart previne imbatranirea.

Efecte terapeutice
Cuartul roz este folosit in ajutorul celor care sufera din dragoste, fiind primul care ne sare in ajutor in problemele emotionale. Ne ajuta sa depasim traume din trecut trezind in noi sentimentul iubirii neconditionate. El exprima puritatea si inocenta unui copil.
Astrologie: Taur si Balanta
Chakra: centrul de energie al inimii
Efecte asupra corpului : intareste inima, circulatia sangelui si vasele sanguine, alina depresiile si insomniile

Efecte asupra psihicului:
Protejeaza impotriva fricii, vindeca ranile sufletesti, stimuleaza iubirea
Descriere : varietate de cuart ( dioxid de siliciu)
Duritate : 7 ( din 10)
Culori: nuante de roz sau culoarea piersicii, semi-opac
 Trebuie purificat frecvent, cere o noua purificare atunci cand isi schimba culoarea
Se gaseste in : Brazilia, Madagascar, Scotia, Spania, Mozambic

Calitati metafizice
Promoveaza toate tipurile de dragoste, este o piatra a iubirii pure. Aduce dragoste, prietenie si fericire. Reduce stresul, depresia, frica, resentimentele, regretele, furia, esecul, gelozia, vinovatia. Confera frumusete interioara si exterioara.
Adiuce liniste, bunatate, respect de sine, capacitate de a ierta, caldura, toleranta, generozitate, compasiune si bucurie de a trai. Ajuta la exprimarea emotiilor si mareste capacitatea de comunicare. Inlatura gandurile si energiile negative, mareste fidelitatea, calmeaza iesirile temperamentale. Atrage persoane bune in preajma noastra, stimuleaza creativitatea si talentele artistice, protejeaza indragostitii, copiii si parintii.
Recomandabil a se purta in perioade de mari tulburari emotionale: divort, esecuri, necazuri, este un bun balsam pentru suflete indurate.

Efecte asupra sanatatii
Benefic pentru inima, rinichi, sistemul circulator, urechi, nas, gat, sinusuri, sprijina fertilitatea, regleaza problemele sexuale, reduce migrenele, benefic in cazuri de leucemie, vertij, rani, echilibreaza activitatea ficatului, rinichilor, vaselor de sange, plamanilor, ganglionil,or, timusului, ajuta la regenerarea tesuturilor, echilibreaza energiile yin-yang, ajuta la scaderea in greutate.
Prin expunerea in casa a unei sfere de cuart roz veti putea reface increderea si armonia in relatiile existente, incurajand dragostea neconditionata. Cuartul roz transforma cu usurinta energia negative in vibratii pozitive.
                                                    - va urma -

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.