Semnele vremurilor

Se presupune ca data de 16 martie 2010 ar putea fi data la care se va incepe constructia celui de-al 3 lea Templu al Ierusalimului . Aceasta data nu este aleasa aleatoriu , ci este data la care chiar eminentul Vilna Gaon a spus ca va incepe zidirea acestui Templu . Totodata , 16 martie 2010 se pare ca este o data de bun augur pentru inceperea acestui proiect mult visat de evreii de pretutindeni si care intamplator sau nu coincide si cu terminarea sinagogii Hurva din cartierul evreiesc Ierusalim .
Se stie deja faptul ca la inceputul acestui an ( pentru prima data dupa 2000 de ani ) s-a ridicat un jertfelnic iudaic in orasul Mitzpe Ierihon si s-a rostit o binecuvantare specifica . Crearea jertfelnicului a coincis cu ziua in care conform traditiei , a fost distrus primul si cel de-al 2 lea Templu .
Astfel , daca continuam  cu speculatiile , in acest context al construrii celui de-al 3lea Templu putem sa ne asteptam de-acum la desfasurarea anumitor evenimente din profetiile Bibliei . Iar una din cele mai vehiculate este legata de aparitia antichristului " in vremurile din urma , Antichrist va profana un Templu deja existent" ( Daniel 9:27, 11, 12; Isaia 23; ).




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.