Top Secret - Stargate in Golful Aden



Peste 300 de nave militare apartinand Nato, U.E, SUA, Rusia, China, India, Japonia , patruleaza Golful Aden . Aceasta desfasurare de forte se mascheaza , folosindu-se ca motiv securizarea zonei de atacurile piratilor ce activeaza in acest golf. Dar prezenta atator puteri militare din intreaga lume si concentrarea unei asemenea forte armate nu este un pic prea exagerata fata de motivul oficial?
Ce s-a aflat din diferite surse, este ca de ceva timp in aceasta zona la 7 mile adancime in Marea Arabiei se semnaleaza anomalii magnetice si deschiderea unui portal de energie - un stargate. Peste 80 de geofizicieni din intrega lume monitorizeaza acest lucru si intocmesc rapoarte secrete pentru marile puteri ale lumii.
Toate vechile si noile spirale de energie s-au activat si cat de curand acestea vor genera o uriasa energie ce va crea un scut electromagnetic de jur-imprejurul Pamantului.
De altfel, la toate planetele sistemului nostru solar au aparut modificari in compozitia si magnetismul acestora.
Fenomenul de Luna Albastra petrecut in ajunul Anului Nou se pare ca a activat nu numai reteaua energetica a Pamantului dar si acest portal cu energii din ce in ce mai puternice , iar toate aceste nave militare nu au alt scop decat monitorizarea acestui stargate din ce in ce mai activ.
Deasemenea , se presupune ca si spirala aparuta pe cerul Norvegiei in 9 dec 2009 ar avea  legatura directa cu ceea ce se petrece acum in Golful Aden.


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.