Codul Omega

miercuri, martie 31, 2010

Atlantida , mit sau realitate


Din vremuri stravechi si pana astazi , Atlantida , misteriosul continent  disparut , a incitat imaginatia oamenilor de stiinta , a pictorilor , a scriitorilor si a artistilor, si , nu in ultimul rand , a starnit si starneste aprige dispute .
Primele date despre enigmaticul continent le avem de la Platon , care a vorbit despre Atlantida in dialogurile sale " Timaios" si " Critias" in aprox anul 380 i.H. Acesta a vorbit despre Atlantida folosind insemnarile lui Solon ( om politic si reformator din Atena ) care a fost inclus printre  cei sapte intelepti ai Greciei .

Iata legenda :
 A fost odata , pe Pamant , o cultura avansata , ai carui oameni erau plini de spirit si cunosteau toate tainele Creatiei . Aceste secrete le-au fost revelate lor deoarece au ales sa traiasca in armonie cu scopul sufletului si al spiritului lor si le-au deschis usa catre o perceptie mai inalta descoperind secretul vietii prin inspiratie divina . Rezultatul a fost iluminarea globala si o civilizatie extrem de avansata .
In Atlantida , oamenii de stiinta si Maestrii divin inspirati , lucrau impreuna pentru a concepe tehnologii in armonie cu natura . Pentru multa vreme , puterea si dragostea au fost unite , fiintele umane care locuiau in acele vremuri nu aveau un ego separat de Sine . Astfel , au cunoscut o extraordinara dezvoltare in toate ramurile stiintei si in explorarea spatiala . Majoritatea bolilor erau vindecabile si oamenii traiau adesea pana la o varsta inaintata . Au stabilit contacte cu alte planete si cu fiinte spirituale din spatiul indepartat .

Oamenii nu cunosteau nici propietatea , nici egoismul …. Toti aveau ce le trebuiau . Nu exista distinctie de clasa , oameni bogati sau saraci , isi ofereau unii altora si traiau in abundenta .
Legile cosmice ale vietii fratiei inlocuiau religiile dogmatice si legile . Fiecare talent individual era incurajat . Intelegerea atat a lumii spirituale interioare cat si a celei materiale exterioare, a permis arhetipurilor , Maestrilor Intelepciunii , sa traiasca printre oameni si sa-i invete marile mistere si sa parcurga treptele initierii .
Oamenii inca recunosteau ca sunt o parte a lui Dumnezeu pe Pamant si ca nimic nu exista separat de Dumnezeu . Inca isi aminteau ca erau ingeri cazuti si reincarnati , care trebuiau sa treaca prin scoala vietii fiind renascuti pana cand vor putea stapani arta de a trai si de a trece prin toate experientele posibile .

In vremea cand Atlantida isi atinsese varful , oameni de stiinta ambitiosi , erau hotarati sa extraga toate secretele naturii ….
Si-au directionat cercetarile in controlarea varfului gravitational , electrogravitatie , compresia materiei .Au construit transmitatoare pentru studiul timpului prin cristale imense , folosind locuri de putere geomantice pentru campuri de energie pura . Structurile piramidale erau folosite pentru a comunica cu lumi mai avansate , au folosit stiinta pentru a cauta “ sunetul originar” din care a aparut totul .
Apoi , Atlantida a atins o faza periculoasa ….
Pana atunci , oamenii de stiinta si inaltii preoti fusesera uniti …. Numai fiintele umane ridicate spiritual , cele care simteau cu inima si gandeau rational erau in masura sa dezvaluie secretele creatiei .Un astfel de om de stiinta si inalt preot nu ar fi amenintat niciodata viata prin aspiratiile sale catre putere .

Dar o noua epoca trebuia sa apara pe Pamant….
Umanitatea care traia atunci , se indrepta catre o dimensiune inferioara caracterizata de decadere spirituala .
Studenti ai Maestrilor care inca nu isi completasera initierea , au experimentat in cautarea sunetului originar , fara permisiunea Consiliului Sacru al celor Sapte Intelepti ai Atlantidei si in acest fel distrugerea Atlantidei a fost pecetluita .

Atlantida si rasa sa erau inca ancorate  in cea de-a 4 a dimensiune dar Maestrii Intelepciunii stiau ca in culmea acestei civilizatii , planul ciclic universal  a anticipat ca sufletele se vor muta in jos ,  catre cea de-a 3 a dimensiune pentru a experimenta uitarea sursei lor divine si sa traiasca in asa-numita “ epoca intunecata “ ( epoca intunecata experimenteaza nasterea patriarhatului , bazat pe vointa umana individuala , adica originea Ego-ului ) astfel Consiliul celor 7 Intelepti , care in acel timp , locuiau fizic pe Pamant , s-a retras .
Cea de-a 3 a dimensiune a fost indusa de o inversare a polilor , reteaua magnetica a Pamantului a fost stricata si intregul continent Atlantida s-a scufundat intr-o gigantica catastrofa oceanica .
Insa , inainte ca acest lucru sa se intample , Maestrii Intelepciunii au dus cunoasterea umanitatii in siguranta , in piramide …. Ei nu au pastrat texte scrise ci au construit aceste piramide folosind un limbaj universal care va putea fi descifrat doar cand omenirea paraseste ciclul dimensiunii a 3 a , intra in cea de-a 4 a din nou si apoi va trece in dimensiunea a 5 a .
Maestrii Intelepciunii au avertizat populatia aleasa de marea catastrofa si  i-au trimis pe acestia pe pamanturi mai sigure , pentru ca ei sa actioneze ca purtatori de lumina pentru umanitate in calatoria ei in cea de-a 3a dimensiune .
Dupa catastrofa , omenirea a fost dispersata …. Cunoasterea , limba si traditiile au fost divizate iar umanitatea  a progresat in polaritate si divizare  .

Aceasta , se spune ca este legenda Atlantidei …. Enigma continentului disparut ramane insa un mister inca nepatruns iar toate supozitiile si ipotezele legate de aceasta vor inflacara in continuare mintile oamenilor .

Bibliografie
 Shirley Andrews  -  Atlantis : Insights from a Lost Civilization  Llewellyn Public. 1998
Charles Berlitz   -  Atlantida : Al 8 lea Continent  Faucett Books  1984
Platon              -   Kritias ; Timaeus
Otto Muck       -  The Secret of Atlantis      Times Books 1978
Lewis Spence    -  The History of Atlantis    University Books Inc. 1968
Aurel Lecca     -  Lumi disparute - In cautarea Atlantidei  Ed Saeculum 2006
Robert Cohen   -   Atlantida     Bucuresti 2001

marți, martie 30, 2010

Universul astral si lumile sale


Planul astral nu are nicio legatura cu astrele cunoscute sub numele de corpuri ceresti, stele, planete sau meteori. Denumirea sa, data de ezoteristii antichitatii grecesti, trimite cu gandul la sferele celeste care adapostesc multitudinea de lumi cuprinse in ele. Planul astral este prezent in apropierea fiecarei planete, inconjurand-o precum o atmosfera vie, frematatoare dar invizibila pentru orice aparat de detectie. Mai mult decat atat, planul astral este omniprezent oriunde, la serviciu, acasa, la munte, la mare, in orice tara si in orice camera. Cu ochii mintii deschisi, unii pot vedea multitudinea de spirite si entitati bune sau rele care ne inconjoara...

In epoca moderna, invataturile stravechi cu privire la investigarea “Lumilor de Dincolo” au fost intens cercetate in egala masura de catre o serie de cercetatori, initiati si oameni de stiinta. Se pare ca, in perioada Renasterii, personaje precum Paracelsus, Contele de Saint Germain sau Servetus au continuat eperimentele si cercetarile cu privire la descoperirea unei cai de acces intre noi si realitatea invizibila. Mai aproape de zilele noastre, ezoteristi precum Franz Anton Mesmer, Elena Blavatsky, Eliphas Levi, Alice Bailey, C.W. Leadbeater sau Gurdjieff au descifrat in continuare secretele calatoriilor astrale, studiind vechi traditii, hinduse, ebraice, grecesti, islamice, rozicruciene si alchimice. Totul pentru a avea o imagine cat mai clara a planului astral si a imensitatii sale fara sfarsit. Aceasta deoarece la fel cum Universul galaxiilor si planetelor este infinit, tot asa se poate afirma si despre planul astral ca este, deopotriva, invizibil si infinit.

In linii mari, orice ezoterist crede ca planul astral este o dimensiune unde spiritualitatea atinge culmi de neinchipuit pentru lumea in care traim, dar inferioare totusi, nivelurilor indescriptibile ale spiritualitatii totale din Universul Cauzal. Subdimensiunile planului astral au o varietate incredibila, aici intalnindu-se cele mai elevate paradisuri despartite definitiv de cele mai negre iaduri. Scripturile hinduse vorbesc despre extreme incredibile, existand milioane de paradisuri in functie de nivelul de vibratie al fiintelor care le populeaza. Milioanele de lumi paradisiace se confrunta insa cu contraponderea milioanelor de infernuri, cumplitele Maharaurava, pe langa care iadul din conceptia religioasa iudeo-islamico-crestina, pare un loc absolut banal.

Tot in planul astral exista asa numita Cronica Akasha, o forma de stocare a informatiilor cu toate existentele si faptele fiintelor din planul terestru si cel astral. Cunoscuta in crestinism sub numele de Cartea faptelor fiecarui om, Cronica Akasha serveste ca baza de informatii si punct de reper despre nivelul de evolutie sau involutie al fiecarui spirit.

                        


sursa: descopera.ro

luni, martie 29, 2010

Faza embrionara a Noii Omeniri (iunie 2010-martie 2011)


Aspectul tensionat Uranus (Berbec) – Pluto (Capricorn) provoaca omenirea sa se gandeasca la un alt mod de a-si folosi resursele naturale. Acest lucru ne conduce la o alta politica de mediu, la o alta relatie cu natura. Pluto indica un timp ce ne forteaza sa intelegem modul de functionare al materiei si energiei si sa folosim mai inteligent bunurile de care dispunem, astfel incat sa obtinem energie cu un randament mai bun, folosind inteligent resurse mai putine si mai rafinate – cum este energia nucleara, de exemplu, sau energia spirituala ce aduce vindecare in bolile incurabile.
Capricornul nu sugereaza descoperirea unor tehnologii noi ci redescoperirea celor vechi. Asta ar putea sa insemne doua lucruri – fie descoperirea unui trecut extrem de avansat tehnologic si spiritual in istoria umanitatii, din care ne putem inspira, fie punerea pe piata a unor tehnologii energetice deja descoperite dar tinute secrete pana acum.

Cele doua planete sunt tensionate din 2010 pana in vara anului 2016. Din acest interval, cel mai complicat si riscant este cel cuprins intre iulie 2010 si aprilie 2011. De fapt, daca ar fi sa caut un aspect responsabil de transformarea planetei, acesta ar fi pasajul.

Daca ratiunile pentru care vechile civilizatii au declarat anul 2012 un prag in evolutia omenirii au fost de natura mistica si astronomica, ratiunile astrologice ma indeamna sa caut semnificatii speciale in perioada de 9 luni de dezvoltare embrionara a omenirii.

 Mai ales in aprilie 2011 pe cer sunt mai mult aspecte incordate decat fluente. Parca omenirea ar sta in loc. Acela poate fi momentul de viraj la nivelul constiintei colective. Momentul de alegere. Punctul in care fiecare in parte, in functie de vibratia sufletului, alege daca isi schimba modul de a percepe si intelege viata sau ramane prins in vechile tipare. Este ca si cand ai de ales intre a vedea lucrurile din jur ca pana acum sau de a-ti deschide mintea pentru a vedea inclusiv semnificatiile mai subtile, campurile energetice, vibratiile, aurele, de exemplu – aspect ce nu face ca materia sa isi piarda consistenta ci sa devina mai bogata in informatie si sens.

Pasajul cuprins intre vara 2010 si primavara 2011 reprezinta intervalul transformarii. De care unii se vor bucura si vor profita. Uranus si Jupiter in Berbec, Pluto si Destinul in Capricorn cu Saturn in Balanta formeaza un triunghi dreptunghic. Pluto si Destinul reprezinta varful, sensul catre care sunt dirijate energiile planetelor. Este ca varful unei palnii ce aduna toate influxurile. Cei doi marcatori indica un alt mod de a ne raporta la realitatea inconjuratoare. Acest nou mod ne schimba destinul sau ne da puterea de a ni-l schimba daca vrem. In tot cazul, vom putea face modelari consistente in traseul vietii noastre. Cu o conditie. Sa stim sa folosim energia lui Pluto. Acest astru raspunde de procesele psiho-spirituale din constiinta noastra. Ele corespund unei reactii nucleare din chimie. Forta spirituala are puterea de a crea reactii in lant, ca si fisiunea nucleara. O singura traire iluminatorie are darul de a reverbera, de a se transmite in lant pe toate etajele fiintei noastre. O experienta transformatoare ne modeleaza intreaga fiinta, nu doar aspectul implicat in experienta.


Inainte de anul 2012 avem aspecte astrale de exceptie care indica o schimbare de paradigma, a tuturor conceptiilor noastre despre viata, despre destin, despre arta de a trai, despre semnificatiile vietii noastre pe Terra, despre adevaratele sensuri ale evenimentelor mari din istoria omenirii. Toata conceptia despre viata si lume are sansa sa se schimbe. Pentru unii insa lucrurile vor ramane pe loc. Unii vor trai intr-o realitate, altii in alta. Unii vor crede in vindecare prin puterea credintei, a vizualizarii, a schimbarii gandirii si a modelarii caracterului, altii vor cotinua sa creada in boala, suferinta si fatalitate. Unii vor atrage in realitatea lor anumite evenimente ce vor corespunde credintelor lor si modului lor de-a gandi, altii vor atrage cu totul alte evenimente. Unii se vor plange de mediul in care traiesc, altii vor trai neafectati de ostilitatile mediului sau nu vor materializa un mediu ostil. Vom trai pe aceeasi planeta, ca si pana acum, dar vom avea perceptii diferite despre viata pe pamant. Asa cum intr-un cartier unii se plang mereu de hoti in timp ce altii nici nu-i vad si nici nu se intalnesc cu ei – practic hotii nu exista pentru ca nu se materializeaza in realitatea lor. Aceste diferente vor fi din ce in ce mai mari si vor ilustra credintele si felul in care gandim. Adica paradigma. Modul de a privi lumea.

Lucrurile deja se intampla. Si s-au intamplat dintotdeauna pentru ca mereu au fost oameni care au vazut dincolo de aparente, care au gandit dincolo de prejudecati sau de tiparele vremurilor lor, impuse de familie si societate.  Singura schimbare acum este ca procesul se extinde de la indivizi separati la nivel de mase.

duminică, martie 28, 2010

Terapia cu ajutorul arborilor


Stim ca ne putem trata cu ajutorul arborilor vii, dar si cu fragmente din lemnul acestora. Acest tratament este util in diverse boli, dar pana in prezent nu s-a stiut ca fiecare arbore are un bioritm al sau – cu ore de repaus si ore de maxima activitate biologica. Aceste perioade de maximum sunt cele in care arborii ne aduc un folos maxim din punctul de vedere al efectelor terapeutice.

Unii arbori ne atrag, altii sint neplacuti, resping si sperie, produc emotii negative. Fiecare dintre noi isi poate gasi copacul care i se potriveste, a carui energie o va resimti si care il va ajuta.
Este necesar sa mentionam, de asemenea, ca arborii au unii energie pozitiva, altii energie negativa. Spre exemplu, energia pozitiva este proprie mesteacanului, stejarului, pinului, castanului, artarului, teiului, frasinului, salciei. Acesti arbori ne alimenteaza cu energia lor vitala, dand sanatate organismului uman.

Arborii cu energie negativa sunt plopul, plopul tremurator, bradul, platanul, malinul, arinul. Acesti arbori absorb energia din corpul omului si, o data cu ea, extrag si durerea, eliminand din organism energia daunatoare.
Mesteacanul
Intre orele 2.00 si 3.00 (ora Bucurestiului) , mesteacanul se afla in perioada de pauza. Perioada activa este cuprinsa intre orele 4.00 si 8.00 (valoare maxima – in restul timpului nu se obtine efectul maxim). Energia mesteacanului este moale, cu efect linistitor. Persoana apasata de stres se lipeste de scoarta mesteacanului, varsa lacrimile cuvenite, iar dupa ce a fost eliminat stresul, linistea sufleteasca revine..
Stejarul
Este in repaus intre orele 14.00 si 16.00. Perioada cea mai activa este intre orele 21.00 si 3.00 dimineata. Energia stejarului este puternica, atotstapanitoare. De stejar nu te poti apropia oricum. Cei ce sunt iritati, plini de nervi, ar face mai bine sa nu se apropie de un stejar. In prima etapa este nevoie de energia unui plop tremurator sau a unui arin, pentru a scapa de starea de nervi si, abia dupa aceea, ne putem apropia si de stejar, pentru a beneficia de aportul energiei sale.
Pinul
La fel ca toate coniferele, pinul este in permanenta activ (fara pauze). Energia pinului este puternica. El este capabil sa preia orice depresie, preia si anihileaza socul psihico-emotional de la persoana afectata.
Artarul
Perioada de repaus a acestui arbore este intre orele 3.00 si 4.00, iar cea de activitate intre orele 6.00 si 9.00. Energia artarului este moale, relaxanta si aduce intr-o stare de armonie invelisul energetic (aura) al omului. De asemenea, deochiul este cel mai bine alungat sub coroana unui artar.
Frasinul
Are o energie pura, subtila. Aceasta purifica foarte bine campul energetic uman si redreseaza si psihicul. In apropierea unui frasin este recomandabil sa meditam, aici realizindu-se o concentrare puternica a atentiei. Frasinul inregistreaza un maxim al activitatii intre orele 10.00 si 12.00. Acest arbore se recunoaste usor dupa semintele ca niste elice.
Castanul (salbatic)
Este activ intre orele 12.00 si 14.00, perioada de pauza fiind intre 6.00 si 7.00. Energia castanului elibereaza, genereaza fantezie, dar exagerarea contactului cu acest arbore poate duce la halucinatii.
Teiul
Acest arbore se afla in repaus intre 5.00 si 6.00, fiind activ intre orele 1.00 si 5.00. Energia teiului este de factura moale, blanda. Senzatia pe care o da energia teiului este de caldura si pace. In China teiul este numit (si nu degeaba) copacul uitarii.
Salcia
Repausul salciei este intre 1.00 si 2.00, iar activitatea intre 17.00 si 20.00. Energia salciei este moale, calmanta, relaxanta, capabila sa refaca organismul ce revine in contact cu energia ei. In preajma salciei trec senzatiile de furie si oboseala. Salcia este capabila sa ne scape de durerile de cap si sa readuca armonia in intregul organism.
Plopul
Pauza este intre orele 3.00 si 4.00, iar activitatea intre 14.00 si 17.00. Energia este uniforma, moderata, mobilizeaza fortele din noi in directia dorita, realizeaza corectia psihicului. Daca imbratisam plopul pentru citeva minute, scapam de oboseala. Dar nu este bine sa exageram, caci se produce un retur al energiei, ceea ce da senzatia de ameteala.
Plopul tremurator
Acest arbore se odihneste intre 1.00 si 2.00 noaptea si este activ intre orele 13.00 si 16.00. Creste in zone umede. Plopul tremurator aspira energia ca un vampir, de aceea nu se recomanda stationarea in apropierea acestui arbore mai mult de 10 minute. In general, oamenii se resimt intr-o padure de plopi tremuratori, caci aici domneste disconfortul. Totusi, ramanerea un scurt interval de timp langa un asemenea copac este benefica, deoarece el va pompa din organismul nostru tot stresul si surplusul de energie daunatoare. In doar 10 minute, cu o crenguta de plop tremurator putem scapa de durerea de masele, doar lipind ramurica de obraz. De fapt, plopul tremurator alina orice durere, in afara de durerile de cap si crizele cardiace.
Arinul
Creste, de asemenea, in zonele umede. Ramane in repaus intre orele 0.30 si 3.00. In rest este in permanenta activ. Energia arinului este negativa, deci nu trebuie sa ne sprijinim de acest copac. Dar, daca folosim o bucatica de lemn de arin, pe care o aplicam in zona ficatului, scapam de criza biliara. Totodata, arinul ne ajuta sa ne eliberam de durerile sufletesti, cauzate de suparari, iar in reumatism este bine sa se frictioneze locul dureros cu frunze de arin.
De retinut
Pentru a ne reface din punct de vedere energetic si emotional, trebuie sa alegem totdeauna copacii cei mai sanatosi, cu scoarta fara umflaturi sau cicatrice, pentru a avea certitudinea energiei lor de calitate (si a unei zone bioenergetic corespunzatoare) .

HAG PESACH SAMEACH, PASTE FERICIT


Pesach-ul a fost celebrat prima data de evrei la dorinta Domnului. Pesach inseamna in limba ebraica protectie sau trecere pe langa, si incepe de fiecare data in a 15a zi a primei luni a anului ebraic (nissan), luna care inseamna de altfel inceperea primaverii . Datorita faptului ca ziua la evrei incepe la apusul soarelui, sarbatoarea dureaza 7 zile si 8 nopti. Anul acesta sarbatoarea va incepe in data de 29 martie  la apusul soarelui.

Pesach, denumită şi „Sărbătoarea libertăţii”, marchează sfârşitul sclaviei evreilor în Egipt, acum peste 3000 de ani, şi naşterea poporului evreu. Conform Vechiului Testament, poporul evreu se afla de mai multă vreme în Egipt, în sclavie. Moise s-a dus la faraon şi l-a rugat să îi lase pe evrei să plece din Egipt, pentru că altfel Dumnezeul lor îi va pedepsi pe egipteni. Faraonul nu a vrut şi atunci Dumnezeu a trimis asupra egiptenilor zece pedepse: prefacerea apelor în sânge, invazia broaştelor, invazia păduchilor, invazia muştelor, ciuma vitelor, vărsatul negru, piatra şi focul, invazia lăcustelor, întunericul de trei zile şi moartea întâilor-născuţi.

Cuvântul Pesach are semnificaţia de trecere a acestor pedepse pe lângă casele evreilor. În limba ebraică Pesach mai înseamnă şi „limba care vorbeşte”, de la „peh” = gură şi „sach” = a spune. De aceea este considerat un simbol al redobândirii dreptului la liberă exprimare după robia din Egipt.

Pesach ţine 7 zile si opt nopti, care includ două zile speciale de sărbătoare la început şi două la sfârşit. În timpul acestor  zile evreii se abţin de la produsele făcute cu drojdie, pentru a comemora pâinea nedospită pe care au mâncat-o strămoşii lor când au plecat din Egipt, deoarece nu au avut timp să lase aluatul să crească.

În primele două seri, se ţine un Seder în timpul căruia se citeste din Haggadah, o culegere de pasaje din Torah şi din scrierile rabinilor, care descriu exodul din Egipt. În timpul Sederului, se beau patru pahare de vin - simbol al eliberării, salvării, izbăvirii şi sanctificării şi se mănâncă marror - hrean şi alte legume amare - ca amintire a vieţii amare din Egipt, povestită şi amintită la masa festivă.

Un alt obicei de Pesach este acela de a umple un pahar cu vin în plus şi a-l pune pe masa de Seder la dispoziţia profetului Eliahu, care vizitează în seara de Pesach fiecare casă de evreu. Imediat după cină se obişnuieşte a deschide uşa profetului nevăzut şi se dă citire versetelor care imploră oprirea căderii mâniei lui Dumnezeu asupra evreilor.

La masa festivă din prima seară de Seder se mănâncă utilizând farfurii şi tăcâmuri care se folosesc doar în două ocazii, de Hanukkah şi de Pesach. Masa constă din feluri de bucate special preparate: carne de miel, sos de hrean, ouă, budincă de mere şi legume, toate simbolizând anumite aspecte ale vieţii evreilor pe timpul robiei egiptene.

În ultima zi de Pesach, se aprinde câte o lumânare pentru fiecare mort din familie sau se merge la cimitir înainte de răsăritul Soarelui, se face un foc, se aprind lumânări la morminte şi se împart pâinici sau colăcei din aluat nedospit, mere, nuci şi dulciuri.

Mesajul pasajelor din Haggadah este ca fiecare evreu să ţină cont de trei lucruri : cine este, de unde a venit şi ce reprezintă.

Semnificatiile fiecarei zi din Saptamana Mare


În Săptămâna Mare, Săptămâna Patimilor, fiecare Zi are o Semnificaţie deosebită, după cum urmează :
Sfânta şi Marea Zi de Luni – ne arătăm preţuirea şi dragostea de Dumnezeu lepădându-ne de starea smochinului ( smochinul fără rod se usucă iar omul ce nu se gândeşte şi caută şi la aproapele său, se pierde şi se îndepărtează de Tatăl ), devenind milostivi,ajutând, dăruind celor de lângă noi, aproapelui din oricât de puţin avem . Chiar şi mângâierea unei vorbe e mai presus de orice strălucire a banului, dacă e dăruită necondiţionat şi la momentul potrivit, aducând alinare .

Sfânta şi Marea Zi de Marţi – Dumnezeu este al Dreptăţii,al mâniei faţă de farisei, făţarnici, necinstiţi, dar, mai presus de orice, Dumnezeu este al Iubirii, este Iubire. Relaţia cu aproapele nostru e importantă pentru că noi fiinţăm în comuniune socială şi doar prin exemplu personal putem oferi model, să ” ne iubim aproapele ca pe noi înşine ”, dezamăgirea ce-o aducem Lui e mai ales prin dezinteres faţăde aproapele nostru.

Sfânta şi Marea Zi de Miercuri – Pe placul lui Dumnezeu e să trăim în Lumină, îndepărtându-ne de întuneric, căci, Dumnezeu este şi al Luminii. O Lumină simţitoare şi Lumină a Înţelegerii, căci, ” .. cel ce umblă pe întuneric nu ştie unde merge.. ” şi, : ” Eu Lumină am venit în lume,pentru ca oricine crede în mine să nu rămână în întuneric. ”

Sfânta şi Marea Zi de Joi – însemnătatea acestei zile e imensă, căci, pe de o parte ne împărtăşim pătrunzând în taina dumnezeirii cu Sfântul Trup şi Sfântul Sânge al lui Hristos ” Pomeneşte-mă, Doamne, într-u împărăţia Ta ” şi pe de altă parte înţelegem din cele 12 Evanghelii că Unitatea în Credinţă este de-o importanţă copleşitoare. Să cerem prin rugăciunile noastre Lumina Înţelegerii de-a vieţui prin unitate în credinţă precum Sfânta Treime.

Sfânta şi Marea Zi de Vineri – Ziua Răstignirii Mântuitorului, a punerii în mormânt, o zi tristă pentru creştini, semnificaţia acestei zile fiind ceea ce noi trebuie să înţelegem : că noi, creştinii în zminteala noastră l-am ” plămîdint ” pe Iisus după dorinţele noastre, l-am răstignit şi el a murit pe Cruce pentru iertarea, mântuirea noastră… suferinţa care mântuie… Dar, pentrucă Iisus a Înviat : ” În mormânt, Viaţă, pus ai fost Hristoase… ”. Iată că Dumnezeu s-a smerit pe sine în faţa omului, creaţia sa. Îndemnul acestei Sfinte zile câtre mai ales mai marii la putere de pretutindeni e de înţelegere a faptului că : ” a fi cel mai mare înseamnă să fii slujitorul tuturor ”… Dumnezeu, Iubirea absolută, ne-a umilit în această zi…

Sfânta şi Marea Zi de Sâmbătă – o zi în care tot creştinul se minunează de ceea ce a făcut pentru noi Dumnezeu, care iubindu-ne atât de mult ne-a dat nouă pe Fiul ce s-a sacrificat pentru noi.. o Zi a Tăcerii, căci Dumnezeu este vederea nevederii şi trupul trebuie să tacă în faţa ei, a minunii.

sâmbătă, martie 27, 2010


                                             Sfaturi pentru viata


Gelozia, de regula, provoaca scaderea vederii, auzului, scleroza in placi, traumatismele capului, diabet, inflamatii articulare. Daca gelozia este grevata de trufie, atunci este de doua ori mai periculoasa. Cand cineva te jigneste, nu te razbuna pe el, nu-l uri si nu te supara pe el, intrucat aceasta jignire este un dar de la Dumnezeu. Daca n-o accepti, urmeaza ca purificarea sufletului sa se infaptuiasca prin boli si nenorociri, iar daca nu esti pregatit nici pentru aceasta, ea vine prin moarte

Aceasta forma de purificare ne este data prin intermediul celor apropiati, de aceea in masura in care reusim sa-i iertam, in aceeasi masura sunt posibile schimbari interioare de profunzime. Se cuvine sa iertam nu numai in gand, ci si cu sufletul.

Cel mai mult ne leaga de trecut supararile neiertate.

Dependenta naste frica, indoiala, depresia si supararea.

Nu cautati plata, nici lauda si nici o rasplata, orice ati face. Savarsind ceva bun noi pretindem imediat recompensa. Aceste dorinte aduc ca rezultat suferinta. Cu cat veti intensifica dorintele omenesti cu atat va creste nivelul de agresivitate si se va intari programul de autodistrugere.

Sa nu vorbiti despre nenorocirile traite, pentru ca ele pot prelungi durata lor. Cand nu ii vorbim cuiva despre problemele noastre, noi ne indepartam de ele. Indepartarea de ele este primul pas pentru depasirea acestora. Esential este cand vorbiti despre problemele si emotiile dvs. sa nu cautati mila sau compatimiri.

Daca vorbim la telefonul mobil in primele 30 de secunde energia organismului blocheaza influentele negative, ulterior incepe sa cedeze lent.  O convorbire telefonica ce dureaza mai mult de un minut se poate rasfrange negativ asupra sanatatii. De altfel, oricat ar parea de straniu, cel mai puternic patimeste nu zona capului, ci zona sistemului genito-urinar.

Cearta, mania, nerabdarea emit in tacere o mare forta distructiva.

Este mai bine sa plangeti decat sa urati. Daca n-ati reusit sa va invingeti pe dvs. insiva, agresiunea se acumuleaza in mod inevitabil. Atunci cand plangeti agresiunea aparuta se distruge.

Dragostea are o mare putere de vindecare fizica, mentala, emotionala si spirituala.

Placerea de a barfi, minti si rani alti oameni provoaca efecte karmice devastatoare pentru sufletul care critica. El se condamna singur sa traiasca in inchisoarea nelinistii interioare.

Iertand un om care ne-a jignit sau ne-a suparat ne putem vindeca de o boala grava.

“Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna” Sfantul Ioan Gura de Aur

Misteriosul sunet al Pamantului


Stiati ca Terra emite un vuiet ce ar putea proveni din mediul acvatic, din aer sau subsol? O enigma ce a alimentat mituri… Savantii au gasit in sfarsit raspunsul la aceasta enigma care ii incita de mai bine de un deceniu. E ca un fel de concert pe trei voci: mai intai se aud furtunile care se reverbereaza, apoi valurile oceanelor si, in sfarsit, fundurile marine.
"Trei elemente care se imbina intr-un vuiet continuu” - sunt cuvintele unui cercetator de la Laboratorul de seismologie al Universitatii din Berkeley, California.

In diferite regiuni de coasta din Mexic sau Irlanda, o serie de persoane aud zgomote persistente in registru grav, care le provoaca greata, dureri de cap, tulburari de somn, sangerari nazale. Realitate? Falsa impresie? Autosugestie? Un lucru e sigur. Acest vuiet e inregistrat sub forma unui semnal captat de seismometre, fara sa se produca insa cel mai mic cutremur. Vuietul a fost sesizat prima oara in 1980, odata cu aparitia noii generatii de seismometre. Si cu ajutorul unui gravimetru supraconductor, un aparat care masoara campul de gravitate al Pamantului intr-un loc precis (primele modele au aparut la sfarsitul secolului al XIX-lea).

Versiunea moderna constituie o adevarata bijuterie tehnologica care utilizeaza levitatia magnetica a unei mase aflate deasupra unui magnet supraconductor. Pentru a functiona, aparatul trebuie racit in permanenta printr-un circuit de heliu lichid. Are o sensibilitate de o mie de ori mai mare decat gravimentrele folosite pana acum si o fiabilitate superioara.
O retea mondiala grupeaza 20 de astfel de aparate, unul dintre ele aflandu-se in apropiere de Strasbourg. Analiza inregistrarilor efectuate la Polul Sud, departe de orice sursa de zgomote industriale si in absenta vreunui seism, a relevat aceasta bizarerie prin semnale continue. Mai exact, prin doua tipuri de semnale distincte: unul care vibra odata la 5 si 10 secunde si un altul, suprapus, ale carui vibratii durau intre 50 si 300 de secunde. Primul, cunoscut sub numele de „zgomot microseismic”, are o periodicitate ce corespunde agitatiei oceanelor. Agitatia masei de apa oceanica are drept efect local o mica variatie de presiune, ce creeaza un semnal seismic. Periodicitatea celei de-a doua vibratii nu coincide insa cu nici un fenomen natural.

S-a presupus ca enigmaticul zgomot de fond provine din interiorul Pamantului. Dar, din ce zona? Specialistii s-au orientat spre orasul Taos din New-Mexico, ascuns in Muntii Stancosi, in care mii de persoane au declarat ca aud permanent un zgomot ciudat. Dupa ce au fost eliminate toate sursele de zgomot posibile si ipoteza problemelor psihice sau a unor disfunctii ale aparatului auditiv, s-a ajuns la concluzia, dupa un an de investigatii, ca zgomotul ar proveni din adancurile Pamantului.

Alte studii au scos in evidenta faptul ca, in timpul iernii din emisfera nordica, zgomotul e mai intens in Oceanul Pacific de nord, iar in timpul verii, in Pacificul de sud. Prin simulari numerice s-a ajuns la concluzia ca enigmaticul vuiet provine din interactiunea dintre agitatia oceanului, planseul oceanic si perturbatiile din atmosfera.

vineri, martie 26, 2010

Evoluţia spirituală pe calea semnelor zodiacale


Succesiunea semnelor zodiacale descrie calea mistică a iniţierii spirituale. Evoluţia spirituală este percepută ca o spirală ce conţine pe fiecare spiră cele 12 etape zodiacale necesare pentru a ajunge la capătul drumului. Fiecare spiră simbolizează una din vieţile noastre, având 12 trepte pe care trebuie să le urcăm. Prima dată abia reuşim să facem câţiva paşi, dar experienţa şi efortul depus ne ajută să ne maturizăm spiritual şi să ajungem din ce în ce mai aproape de originea noastră divină. Iar atunci când, în timpul unei vieţi, vom reuşi să străbatem şi să asimilăm fiecare dintre cele 12 arhetipuri, fiinţa noastră se va desprinde de eu-l efemer şi iluzoriu, regăsindu-şi esenţa sa fundamentală – Sinele Suprem.
Astfel avem trei planuri din care se compune un ciclu complet al evoluţiei:

1. Planul fizic, de acţiune – Odată cu semnele Berbecului omul se naşte, prin semnul Taurului se adaptează la mediu, prin semnul Gemenilor gândeşte, iar prin semnul Racului simte;

2. Planul voinţei – începe cu zodia Leului unde se renunţă la latura exterioară (fizică) pentru descoperirea celei interioare. Omul învaţă să îşi controleze voinţa, apoi prin semnul Fecioarei analizează şi caută amănuntele. Prin semnul Balanţei selectează ceea ce este mai bun şi mai frumos, prin semnul Scorpionului omul devine conştient de existenţa ocultă a legăturii dintre voinţa divină;

3. Planul cunoaşterii – debutează cu ultima zodie de foc: Săgetătorul. Omul renunţă acum la satisfacerea dorinţelor exterioare (caracteristică primei etape) şi interioare (caracteristică celei de a doua etape) în favoarea transcenderii lor prin cunoaştere şi înţelegere. Din această cauză el îşi va crea un sistem filosofic, un principiu moral folosind energia semnului Săgetătorului, apoi prin semnul Capricornului valorifică aceste principii şi cunoaşterea acumulată, prin semnul Vărsătorului o dăruieşte umanităţii cu detaşare, iar prin semnul Peştilor, datorită puterii credinţei şi dorinţei de realizare a idealului spiritual, urmează principiile spirituale înspre împlinirea voinţei divine.

În evoluţia sa spirituală, omul va alege într-un mod conştient sau inconştient o anumită cale naturală, fiind purtat spre aceasta de trăirile lăuntrice şi de inspiraţiile sale. Bineînţeles că o astfel de cale naturală este întotdeauna în concordanţă cu destinul său, cu karma pe care a creat-o altădată. De-a lungul vieţii omul va putea aborda fiecare dintre aceste căi, dar întotdeauna va exista o predominanţă a uneia dintre ele. Această predominanţă este în conformitate cu conjuncturile astrale (tranzitele) din diferitele perioade ale vieţii, simbolizând o necesitate de transformare şi purificare.
Pentru a înţelege mai bine aceste căi este necesar să cunoaştem simbolismul şi importanţa celor patru elemente (pământ, apă, foc, aer) plus al cincilea (eterul) care stau la baza manifestării. Ştiind că zodiacul se împarte în trei planuri importante (acţiune, voinţă şi cunoaştere) putem să concluzionăm că:

- planul acţiunii este în corespondenţă cu alegerea unei căi în funcţie de ceea ce trebuie să depăşim în fiinţa noastră;
- planul voinţei va concretiza modul de integrare şi principalele caracteristici ale căii spirituale;

- planul cunoaşterii va revela rezultatele care se obţin în funcţie de energia căii abordate.
Abordarea uneia dintre aceste căi ne va pune în legătură cu energia subtilă a elementului respectiv precum şi cu îngerii sau forţele protectoare ale acestora (îngerii pământului, îngerii focului şi îngerii aerului).

Ca o sinteză, putem spune că zodia Berbecului reprezintă acţiunea de început, zodia Taurului – menţinerea acţiunii, zodia Gemenilor – folosirea acesteia pentru a învăţa, zodia Racului – nevoia de a simţi, de a percepe lăuntric ce s-a învăţat ; zodia Leului îşi orientează voinţa spre a transmite simţirea (lecţia dăruirii), zodia Fecioarei valorifică simţirea exprimată de Leu prin analiză, zodia Balanţei apreciază rezultatele, aduce o stare de armonie şi frumuseţe, zodia Scorpionului este în stare de a renunţa la tot ce este frumos pentru a distruge complacerea, pentru a crea ceva şi mai frumos; zodia Săgetătorului creează un nou mod de viaţă, o nouă filozofie ce izvorăşte din dorinţele profunde, de a aduce lumii ceva mai bun, zodia Capricornului valorifică noua morală şi îndeamnă fiinţa să se transforme pentru a transforma după aceea lumea; zodia Vărsătorului nu se mulţumeşte cu această morală, se detaşează de ea şi demonstrează că printr-un trai spiritual (sub semnul iubirii necondiţionate, fraternitate) se poate trăi şi fără reguli; zodia Peştilor conştientizează puterea limitatoare a cunoaşterii şi îşi caută idealul prin credinţă dincolo de cerinţele lumii materiale.

joi, martie 25, 2010

Dovezi ale calatoriei in timp?

Ceas elvetian gasit intr-un mormant vechi de 400 de ani


Arheologii din China sunt absolut uimiti dupa ce au gasit un mic ceas elvetian intr-un mormant vechi de 400 ani. Inelul ceas descoperit a fost subiectul unui documentar facut de 2 jurnalisti din orasul  Shangsi, documentar retras destul de repede de autoritatile chineze .


" Cand curatam pamantul din jurul sicriului descoperit, o bucata de piatra s-a desprins si pe pamant s-a auzit un sunet metalic- spune Jiang Yanyu, fost curator al Muzeului Regiunii Autonome Guangxi. Cand am ridicat obiectul am constatat ca era un inel. Dupa curatarea lui, am fost socati sa vedem ca este de fapt un ceas, cu timpul oprit la 10:06, iar pe spatele lui gravat cuvantul  -Swiss-."


Expertii locali spun ca nu stiu ce sa creada deoarece mormantul vechi de 400 de ani din timpul dinastiei Ming era neumblat. Excavarile au fost suspendate pana la sosirea unor experti de la Beijing in speranta ca acestia vor aduce lumina in acest caz.


Ce se mai poate spune despre acest acest ceas inel ? Poate doar faptul ca primele modele de inel-ceas au fost fabricate in anii '50 si sunt editii limitate facute de Le Coultre si Rolex. Iata mai jos una din fotografii:


Desi descoperirea este cel putin surprinzatoare si a fost facuta la sfarsitul anului 2008, pana in prezent nimeni nu a putut explica ce cauta un inel-ceas elvetian in interiorul mormantului chinez , si mai mult decat atat mass-media occidentala a evitat popularizarea acestei stiri iar media chineza ce sa mai spunem... a facut toate eforturile pentru a acoperi acest lucru.

miercuri, martie 24, 2010

Numele Ingerului tau Pazitor
Încă de la naştere, fiecare fiinţă umană este lăsată sub protecţia unui înger care are sarcina precisă de a o asista în orice moment al vieţii sale, fără s-o abandoneze niciodată. Fiecare persoană are deci propriul său înger păzitor, indiferent de rasă, cultură sau religia de care aparţine. Chiar şi persoanele care spun că sunt atee, materialiste convinse sau cele care refuză să creadă într-o altă dimensiune decât cea terestră, au un înger personal.

Îngerul nostru personal ne fereşte de pericolele care ne pândesc fără ca noi măcar să le bănuim ; ne îndeamnă să ne deschidem către ceea ce este bun şi să evităm răul ; are sarcina de a transmite mai departe rugăciunile noastre şi intervine neobosit pentru ca noi să primim întotdeauna dragostea divină.

Ingerii sunt capabili de o intelegere profunda, ei cunoscand bine strafundurile sufletului uman si, in marea lor intelepciune, privesc si accepta slabiciunile noastre ca pe niste obstacole inevitabile pe parcursul existentei omenesti. Prin urmare, nu trebuie sa ne simtim stanjeniti fata de ei pentru toate imperfectiunile noastre pe care ni le-am “expune” intr-un dialog sincer cu ei, caci ingerii ne cunosc infinit mai bine decat ne cunoastem noi insine.

Cand ne simtim cuprinsi de tensiuni si nelinisti, sa avem incredere in sfaturile binefacatoare ale ingerilor. Dimineata, inainte de a fi absorbiti de vartejul activitatilor cotidiene si seara, cand oboseala ne copleseste si ne simtim goi, putem sa ne adresam ingerului pazitor si sa-l rugam sa ne ajute sa redam sufletului nostru pacea si seninatatea.
Ingerii pot face multe pentru noi. Este suficient sa le invocam ajutorul si pentru asta va poate fi de folos sa stiti numele ingerului vostru  pazitor.

Pentru cei nascuti:
Duminica  ingerul pazitor este arhanghelul Mihail, chakra corespondenta este chakra 1 iar piatra protectoare este ochiul de tigru sau hematitul

Luni  ingerul pazitor este  arhanghelul Gabriel , chakra corespondenta este chakra 2 iar piatra protectoare este citrinul , carneolul sau topazul auriu

Marti  ingerul pazitor este arhanghelul Camael , chakra corespondenta este chakra 3 iar piatra protectoare este piatra soarelui, chihlimbarul sau citrinul galben

Miercuri  ingerul pazitor este arhanghelul Rafael , chakra corespondenta este chakra 4 iar piatra protectoare este aventurinul , cuartul roz sau smaraldul

Joi  ingerul pazitor este arhanghelul Metatron , chakra corespondenta este chakra 5 iar piatra protectoare este lapis lazuli, turcoaza sau acvamarinul

Vineri  ingerul pazitor este arhanghelul Uriel , chakra corespondenta este chakra 6 iar piatra protectoare este ametistul , fluoritul sau azuritul

Sambata  ingerul pazitor este arhanghelul Cassiel , chakra corespondenta este chakra 7 iar piatra protectoare este cuartul de stanca sau diamantul


marți, martie 23, 2010

Constiinta Cosmica


Savantul Paul la Violette demonstreaza ca o data la 13000 de ani Centru Galaxiei trimite un val urias de energie. Ultima data aceasta s-a petrecut la sfarsitul erei glaciare.
Secretele anticilor germineaza in ideea ca centrul galactic este Constiinta Creatoare iar descoperirile fizicianului Shambala ne ghideaza prin energia sa ascunsa, noi doar trebuie sa pasim.

Terra si vecinii sai isi vor ajusta structura moleculara si se va crea un nou tip de lumina constanta, care nu va avea temperatura si nu va face umbra (Lumina Sfanta din Ierusalim?!).
Terra se roteste in jurul Soarelui in decurs de 1 an, dar Sistemul nostru solar el insusi se roteste in jurul galaxiei in aproximativ 24000-26000. Centrul galaxiei se afla-n constelatia Pleiadelor, la 400 de ani-lumina de noi. Centura fotonica incercuieste aceasta constelatie. Aceasta este formata din benzi de lumina care emana din centrul galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee. Se presupune ca din 1998 Soarele a intrat deja in Centura, iar Terra o va face in 2012…

Efecte ale transformarilor cosmice la care asistam vizeaza atmosferele planetelor Sistemului Solar :
- Jupiter a crescut de 2 ori si s-a format un tub de radiatie ionizata intre ea si satelitul Io
- Uranus si Neptun si-au schimbat polii si acum isi intensifica luminozitatea si campul magnetic
- Atmosfera Terrei se modifica, drept argument servind un nou gaz in atmosfera
- Marte prezinta semne de intensificare a campului magnetic
- Luna isi fabrica propria atmosfera, care se intinde pe 6000 de km.

Fara doar si poate, aceste schimbari se datoreaza apropierii sau poate deja, intrarii in Centura Fotonica. Plasma de la marginea Sistemului Solar straluceste acum de 10 ori mai puternic. Activitatea vulcanica a Terrei a crescut cu 500% din 1875 iar campul magnetic al Soarelui cu 230% din 1901 (asa ca, incalzirea globala cauzata de om…este retorica !?).
duminică, martie 21, 2010

Nibiru exista


Dovezi ca Nemesis – alias Nibiru exista

John Matese, profesor emerit de fizica la Universitatea din Louisiana, este de parere ca Nemesis ( Nibiru) exista. Cometele din sistemul nostru solar par sa provina din aceeasi regiune a Norului lui Oort, iar Matese crede ca numai un obiect urias aflat in vecinatatea Soarelui poate provoca perturbarea Norului si aruncarea cometelor in directia Pamantului.
Calculele sale arata ca Nemesis este de 3-5 ori mai mare decat Jupiter, in timp ce alti cercetatori considera ca Nemesis poate fi chiar si de 13 ori mai mare decat Jupiter, calitate necesara pentru a fi catalogata drept o planeta pitica bruna.

Cel mai nou telescop folosit de NASA, Wide-field Infrared Survey Explorer (WISE) ar putea sa raspunda o data pentru totdeauna la intrebarile legate de Nemesis. WISE supravegheaza universul nostru in spectrul infrarosu. Ca si telescopul spatial Spitzer, WISE cauta caldura. Diferenta consta in aceea ca WISE poate acoperi un camp mult mai mare, putand scana o portiune de cer mai intinsa. WISE a inceput scanarea cerului pe 14 ianuarie iar NASA a publicat recent primele imagini ale misiunii, care urmareste realizarea unei harti complete a cerului pana in octombrie. O parte a misiunii WISE este insa cea de a descoperi planete pitice brune.

Cercetatorul NASA Davy Kirkpatrick este si el de parere ca Nemesis ar putea fi mult mai aproape decat se credea initial. In opinia sa, descrierea lui Mattese privind dimensiunile planetei este cea mai plauzibila. “Cred ca posibilitatea ca Soarele sa adaposteasca un de alta natura nu poate fi catalogata drept o idee nebuneasca”. Un raspuns mai exact privind intrebarile legate de Nemesis va putea fi dat de telescopul WISE dupa ce va reusi sa scaneze cerul de doua ori, pentru a putea genera imaginile care, prin comparatie, vor permite detectarea obiectelor aflate in afara sistemului nostru solar. Acest lucru va fi posibil de-abia la mijlocul anului 2013, sustin cercetatorii NASA. Cand deja poate ca e mult prea tarziu.vineri, martie 19, 2010

Anul 2010, anul indigo


Anul 2010 este Anul Indigo! Ceea ce se intampla acum in campurile multidimensionale este uimitor, spre constiinta noastra trimitandu-se o intreaga paleta de energii, imposibil de descris in cuvinte. Acest an, 2010, va fi primul din ciclul in care aceasta planeta va incepe sa creeze si sa adopte o arhitectura energetica care sustine constiinta Rasei Indigo si misiunea ascensiunii acestui grup de fiinte de inalta vibratie.

Rasele Indigo au pus temelia trecerii la spectrele Luminii Indigo 6D, care include si inaltele octave ale constiintei Razei Albastre. Acesta constiinta este cunoscuta sub numele de Orafim si reprezinta parintii cosmici ai raselor Indigo. Ea este accesibila si capabila sa sustina rasele Indigo care se incarneaza acum pe Pamant.

Aceste "Rase ale Razei Albastre ale Campului Unit " au fost recent introduse prin circuitele celei de a 13-a porti, care a fost reconectata in reteaua noastra planetara si in campul matricei holografice.

Pe 9 decembrie 2009 s-a putut observa o Poarta Stelara, cu o Raza Albastra pulsatorie proiectata inafara din centrul sau, fotografiata si inregistrata video, in Norvegia si transmisa in intreaga lume. Aceasta Spirala din Norvegia a fost ''explicata'' ca fiind consecinta unui test nereusit efectuat cu un proiectil rusesc.Ceea ce am experimentat eu cu Raza Turcoaz sau cu "Lumina Albastra" arata ca a fost vorba de cu totul altceva. Aceste Porti Stelare sunt puncte de acces in campurile timpului si spatiului si ele nu au fost niciodata deschise asa cum sunt acum. Acest eveniment a fost o secventa din programul activarii pe durata Ciclului Constiintei Galactice, trimis in planul nostru, 3D, de inteligente aflate dincolo de cele 7 planuri solare. Explicatia Gardienilor este ca aceste nivele "galactice", si directia spre care ne indreptam, nu au mai fost niciodata conectate cu acest plan tridimensional, in care ne aflam noi.

Multe alte fenomene vor continua sa se produca in acest an, pe masura ce patura dintre lumea noastra si lumile superioare se subtiaza, ceea ce va face ca in campul nostru vizual sa apara noi si inedite aspecte, ne mai intalnite pana acum; invizibilul devine vizibil pentru noi, cu o claritate crescanda.

Aceste porti deschise permit o comunicare usoara intre rasele umane, din 3 D, si multitudinea de rase care exista in alte dimensiuni. Nu va fi o surpriza sa vedem inmultirea contactelor extraterestre "credibile"; va fi, in sfarsit, permis a fi raportate in mas-media. Este doar o problema de timp.

Sursa: www.energeticsynthesis.com

Arca lui Noe - O povestire moderna


Domnul a spus lui Noe: "Peste sase luni am sa fac sa ploua peste întregul Pamant pana cand toti cei rai vor fi înecati de ape. As vrea însa sa salvez cativa oameni si cate o pereche din fiecare soi de animale de pe Pamant. Iti poruncesc sa construiesti o corabie!" Printr-un fulger de lumina Noe a primit toate plansele si specificatiile proiectului ambarcatiunii.
"Bine!", a zis Noe, tremurand înca de frica tinand plansele în mana.
"Sase luni si va începe ploaia", a tunat din nou vocea Domnului. "Ar fi bine sa te apuci de lucru".

Cele sase luni trecura repede.
Norii au început sa se îngramadeasca la orizont si primele picaturi de ploaie au si început sa cada. Domnul a vazut cum Noe statea în curte plangand.
Nici urma de arca.
"Noe!" a strigat Domnul. "Unde este arca?" Un fulger cazu langa picioarele lui Noe, pentru a sublinia seriozitatea întrebarii.

"Doamne, Te rog sa ma lerti", se ruga Noe. "Am facut tot ce am stiut, dar am avut mari probleme. In primul rand mi-a trebuit o autorizatie de constructie pentru corabie si planuri care sa respecte codurile locale. Asa ca a trebuit sa angajez un inginer ca sa-mi refaca întregul proiect. Apoi, am intrat într-o adevarata batalie cu autoritatile în jurul subiectului instalatiei de stingere a incendiilor. Apoi, vecinii s-au plans ca violam regulile arhitecturale ale orasului construind o corabie în curtea casei, asa ca mi-a trebuit o dispensa din partea comisiei de arhitectura, a orasului.

Am dat apoi de o alta problema cu aprovizionarea lemnului pentru corabie, pentru ca lemnul indicat de proiect provenea din copaci interzisi sa fie taiati, o specie pe cale de disparitie. Dulgherii au format un sindicat si au început o greva. A trebuit sa port interminabile negocieri cu Comisia Nationala a Fortelor de Munca si Sindicate pana ce au pus mana pe fierestrau si ciocan. Avem acum abia 16 dulgheri angajati.

Am început sa adun animalele, dar am dat peste un grup ce lupta pentru drepturile animalelor. Obiectia lor principala era ca voiam sa salvez numai cate o pereche din fiecare soi.

Apoi am dat de necazuri cu comisia protectiei mediului înconjurator, care îmi cerea sa completez o declaratie asupra impactului potopului planificat de Tine Doamne asupra mediului înconjurator. Inginerii lor îmi cereau o harta cu aria de extindere a zonei inundabile. Le-am trimis un glob.

Sa nu-ti mai spun Doamne de cei de la taxe. Au vrut sa ma aresteze ca intentionam sa evit plata taxelor plecand din tara cu corabia. Chiar acum am primit o scrisoare de la ei prin care îmi cer o suma enorma de platit.
"Nu cred Doamne ca voi putea termina arca în urmatorul an", se vaita bietul Noe.

Cerul începu sa se însenineze brusc. Soarele straluci din nou pe bolta. Un curcubeu se arcui peste întinderea orizontului. Noe se uita uimit si zambi. "Vrei sa spui, Doamne, ca n-ai sa distrugi Pamantul?"
"Ai gresit Noe! Fiind Domnul întregului Univers am unele avantaje. Voi distruge întregul pamant, cu ceva mult mai rau decat potopul. Ceva inventat însusi de om."
"Cu ce Doamne?", a întrebat Noe uimit.
Dupa o lunga pauza, Domnul a spus:
"Cu guvernul".

joi, martie 18, 2010

Puterea PsalmilorDin vremuri stravechi  Psalmii Bibliei s-au folosit pentru profetii , divinatie sau protectie . In Evul Mediu apare Shimmush Tehillim ( in trad. Cum sa folosim Psalmii) ,  manuscris al carui autor ramane anonim si in care se descrie ajutorul psalmilor in confectionarea talismanelor sau in ritualurile  de protectie . Cateva exemple de folosire :

- Psalmul 1     se citeste pentru a evita avortul spontan
- Psalmul 9     pentru vindecarea copiilor suferinzi
- Psalmul 8     pentru prosperitate
- Psalmii 16 si 19  de folos in descoperirea hotilor ( acesti psalmi se citesc ca parte a unui ritual )
- Psalmul 29   se citeste deasupra unei ape pentru a provoca o viziune
- Psalmul 31   de folos in protectia impotriva energiilor negative ( mai ales impotriva deochiului)
- Psalmul 47   pentru a fi iubit(a)
- Psalmul 61   pentru o casnicie reusita
- Psalmul 91   (in special versetele 7 si 10 ) este cel mai frecvent citit impotriva bolilor
- Psalmul 121  pentru alungarea cosmarurilor

 - va urma -

miercuri, martie 17, 2010

Teoria Pamantului Gol


Desi multi dintre noi gasesc ca ideea unui Pamant gol in interior este mai degraba una ridicola, de vreme ce informatii bazate pe fundamente stiintifice sunt la indemana oricui in prezent, teoria care exploateaza aceasta varianta dateaza din vechime si nu este proprie unui singure civilizatii. Ea apare atat in folclorul islandez, cat si in indepartatul Tibet, iar ideea de baza este aceeasi: din adancurile Pamantului izvoreste adevarata intelepciune, iar acolo se afla o populatie avansata atat din punct de vedere spiritual, cat si tehnologic. Sau poate Paradisul pierdut? Sau este in realitate adevarata locatie a Atlantidei? Sau poate micii omuleti verzi nu vin din spatiu cum credem noi, ci chiar din centrul Pamantului, unde isi au baza pentru farfuriile lor zburatoare. In acest caz, ar trebui sa ne scoatem palaria in fata lor si sa-i numim “intraterestri”…Cat este adevar si cat este fictiune?

Numele amiralului Byrd este relationat cu descoperirea Pamantui Gol. Un explorator pasionat, acesta a participat la misiuni de cercetare atat in Antarctica, cat si in Arctica, evenimente care au oferit un nou impuls teoriei Pamantului Gol. Initial s-a crezut ca expeditiile sale vor pune capat odata pentru totdeauna acestor fantezii dar, in final, lucrurile s-au asezat altfel. Documente legate de aceste expeditii, cat si jurnalele lui Byrd au fost depuse ulterior in analele universitatii din Ohio. Faptul ca unul dintre jurnale lipsea, a generat o intreaga plasa de intrigi. Asta, si faptul ca Byrd s-a referit la Antarctica drept “Pamantul Misterului Vesnic” si a notat: “As vrea sa vad pamantul dincolo de Polul Nord. Zona de dincolo de pol este centrul Marelui Necunoscut”. Aceste dovezi au fost mai mult decat suficiente pentru cei care au crezut in teorie.

Operatiunea Highjump, demarata de guvernul american in 1946, il avea la bord si pe amiralul Byrd. Scopul declarat era acela de a explora zona Antarcticii din punct de vedere geografic, geologic, hidrografic, de a testa conditiile electromagnetice ale zonei, de a consolida suveranitatea Statelor Unite in zona si de a testa reactiile corpului uman in conditii extreme. Misiunea a fost intrerupta brusc in luna februarie a anului 1947, cu sase luni mai devreme decat data prevazuta initial, fara nicio explicatie acceptabila.

Tocmai pastrarea misterului asupra adevaratei motivatii a deschis cutia Pandorei. Presupusul jurnal lipsa al amiralului cuprindea chiar evenimentele din luna februarie, insa cuvintele scrijelite pe hartie au fost prea dure pentru urechea sensibila a omenirii. O varianta neautentificata a acestui jurnal circula pe internet, iar aici Byrd povesteste in detaliu expeditia sa care l-a dus dincolo de gheturi, catre un taram verde, unde a fost intampinat de oameni blonzi prietenosi, care l-au condus catre Maestru. Urmeaza o lectie de filozofie si de viata pe care cel numit Maestru o va oferi umanului Byrd. Cu lectia invatata, acesta se urca iar la bordul aparatului sau de zbor si revine pe taramurile inghetate in mijlocul omenirii care se indreapta catre pieire. Ceea ce nu se mentioneaza aici este ca luna februarie in zona Antarcticii este atat de dura din punct de vedere al conditiilor meteo, incat o misiune de cercetare aici inseamna timp si resurse pierdute, iar un zbor este de-a dreptul imposibil.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes