Anul 2010, anul indigo


Anul 2010 este Anul Indigo! Ceea ce se intampla acum in campurile multidimensionale este uimitor, spre constiinta noastra trimitandu-se o intreaga paleta de energii, imposibil de descris in cuvinte. Acest an, 2010, va fi primul din ciclul in care aceasta planeta va incepe sa creeze si sa adopte o arhitectura energetica care sustine constiinta Rasei Indigo si misiunea ascensiunii acestui grup de fiinte de inalta vibratie.

Rasele Indigo au pus temelia trecerii la spectrele Luminii Indigo 6D, care include si inaltele octave ale constiintei Razei Albastre. Acesta constiinta este cunoscuta sub numele de Orafim si reprezinta parintii cosmici ai raselor Indigo. Ea este accesibila si capabila sa sustina rasele Indigo care se incarneaza acum pe Pamant.

Aceste "Rase ale Razei Albastre ale Campului Unit " au fost recent introduse prin circuitele celei de a 13-a porti, care a fost reconectata in reteaua noastra planetara si in campul matricei holografice.

Pe 9 decembrie 2009 s-a putut observa o Poarta Stelara, cu o Raza Albastra pulsatorie proiectata inafara din centrul sau, fotografiata si inregistrata video, in Norvegia si transmisa in intreaga lume. Aceasta Spirala din Norvegia a fost ''explicata'' ca fiind consecinta unui test nereusit efectuat cu un proiectil rusesc.Ceea ce am experimentat eu cu Raza Turcoaz sau cu "Lumina Albastra" arata ca a fost vorba de cu totul altceva. Aceste Porti Stelare sunt puncte de acces in campurile timpului si spatiului si ele nu au fost niciodata deschise asa cum sunt acum. Acest eveniment a fost o secventa din programul activarii pe durata Ciclului Constiintei Galactice, trimis in planul nostru, 3D, de inteligente aflate dincolo de cele 7 planuri solare. Explicatia Gardienilor este ca aceste nivele "galactice", si directia spre care ne indreptam, nu au mai fost niciodata conectate cu acest plan tridimensional, in care ne aflam noi.

Multe alte fenomene vor continua sa se produca in acest an, pe masura ce patura dintre lumea noastra si lumile superioare se subtiaza, ceea ce va face ca in campul nostru vizual sa apara noi si inedite aspecte, ne mai intalnite pana acum; invizibilul devine vizibil pentru noi, cu o claritate crescanda.

Aceste porti deschise permit o comunicare usoara intre rasele umane, din 3 D, si multitudinea de rase care exista in alte dimensiuni. Nu va fi o surpriza sa vedem inmultirea contactelor extraterestre "credibile"; va fi, in sfarsit, permis a fi raportate in mas-media. Este doar o problema de timp.

Sursa: www.energeticsynthesis.com

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.