Cartea Cunoasterii



Cartea Cunoasterii

Cateva idei extrase din Cartea Cunoasterii: Cheile lui Enoch:

Pleiadele simbolizeaza cheia protocreatiei, adica inceputul galactic al Casei Adamice in plan fizic pamantesc.

Din trecut:
In mitologia greaca Pleiadele erau cele 7 fiice ale lui Atlas si ale Pleionei numite Alcyone, Merope, Electra, Celaeno, Taygeta, Maia, si  Asterope. Atlas si Pleione sunt stele vecine.
In japoneza constelatia Pleiadelor se numeste Subaru, iar in Sanskrita Krittikas. Piramida Soarelui din Mexico City de la Teotihuacan este aliniata tot cu Pleiadele. Alinierea dintre Pleiade si Soare are legatura cu Quetzalcoatl, sarpele cu aripi care a adus o mai mare intelepciune intregii planete. Amerindieni, chinezii si egiptenii faceau referire in multe scrieri astronomice si legende la Pleiade. In vechiul Egipt Pleiadele erau asociate cu o zeita numita Neith, Mama Divina care purta in sine samanta vietii. Ei vorbeau despre un sistem stelar divin cu cea mai stralucitoare si inaltata stea Alcyone.

Prezent:
Astronomic se poate dovedi ca la fel cum pamantul nostru se misca in jurul soarelui, tot asa intregul nostru sistem galactic circula in jurul Pleiadelor care are numele astronomic de constelatia Messier 45(M45). Ciclul de rotatie este de 26.000 timp in care este strabatuta fiecare zodie in 2.200 de ani.

Astfel, rememorind mii de semne scrise textual si centre arheologice megalitice pastrate de-a lungul miilor de ani in toate partile lumii, se poate lesne intui relatia profunda dintre istorisirile despre Pleiade si originea umanitatii.

Viitor:
In Cheile lui Enoch ni se spune ca Pleiadele sunt leaganul si tronul constientei noastre si se subliniaza ca programul de viata Adamic a fost creat in relatie cu aceasta regiune a spatiului. Tot de acolo se spune ca va reveni pe pamant inteligenta inaltata. Cuvintul tron insemna in Cheile lui Enoch locul unde se intalnesc Ierarhiile Inalte in scopul echilibrarii creatiilor mai joase. Pleiadele, ca si Orionul, sunt nu numai un centru al tronului, ci si o poarta stelara principala.

Pleiadele marcheaza evenimentele de gen contact ceresc-pamantean ca o suprapunere intre regnul uman si angelic, un centru de intalniri a unor civilizatii diferite. Toate legendele despre Pleiade indica speranta unei protectii Inalte si a unei transformari ireversibile ale creatiei care ne va permite sa ne intoarcem Acasa in Ceruri, fiind inaltati, reprogramati si reinviati prin puterea Celui Mai Inalt Creator.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.