Cel mai straniu incident psihotronic

Dl. Emil Străinu susÅ£ine că cel mai straniu incident de natură psihotronică s-a întâmplat în 1984 în SUA , când două localităţi din statul Nebraska au fost atacate din senin de efective militare stranii . Mai exact, ,,militarii atacatori” , susÅ£in martorii oculari, aveau un aspect ciudat , semănau cu personajele din filmele cu morÅ£i vii . grin
A fost mobilizată Garda NaÅ£ională ÅŸi mai târziu armata , însă se pare că atacatorii nu erau afectaÅ£i de gloanÅ£e . Cu toate acestea , în prima zi de confruntare peste 20 de atacatori au fost doborâţi , dar, spre surprinderea forÅ£elor de intervenÅ£ie , aceÅŸtia ,,au înviat din morÅ£i” în noapte aceleaÅŸi zile .
Timp de câteva zile cele două oraşe au fost adevărate câmpuri de luptă , până când în zona de conflict au apărut trupe aeropurtate specializate , înarmate cu arme ciudate care trimiteau fascicule distrugătoare asupra atacatorilor . Într-un timp record trupa de comando a reuşit să-i extermine pe toţi atacatorii , după care au dispărut , luând cu ei trupurile celor ucişi .
Dl. Străinu susÅ£ine că totul ar fi pornit de la un proiect militar ultrasecret numit ,,Luptătorii de dincolo de negură” , iniÅ£iat de un savant psihotronist , care crease trupe speciale de soldaÅ£i ,,zombi” . Astfel o subunitate de luptători s-ar fi răzvrătit ÅŸi ar fi scăpat de sub control , totul culminând cu incidentul prezentat mai sus .
Autorităţile militare ar fi muşamalizat acest incident punând distrugerea celor două localităţi pe seama unor tornade .
Cu toate acestea în mass-media ar fi izbucnit un adevărat scandal pe seama acestui subiect, iar ulterior acesta ar fi stat la baza scenariului filmului ,,Soldatul Universal” .

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.