Din cronicile Pamantului

Anunnaki

Legenda spune ca acum 485.000 de ani ,niste extraterestrii de pe planeta Nibiru au venit pe Pamant .Ei se numeau Annunaki si au creat specia Homo Sapiens din conceperea dintre ei si Homo Erectus. Se pare ca in misiunea lor de a cauta aur,ei au aterizat pe cateva planete din sistemul nostru solar,printre care Marte(Lahmu) si Luna.

Numarul anunnakilor se crede ca a fost in numar de 900,iar 600 din ei au venit pe Pamant in grupuri de cate 50 in mici aeronave de pasageri.Anunnaki erau intermediari intre Pamant si Nibiru.Au ramas pe orbita Terrei pentru ca trebuiau sa distribuie aurul extras din mine si care urma sa fie depozitat pe partea intunecata a Lunii si pe Marte.
Anunnaki au venit pe Pamant pentru un singur motiv anume.Sa caute aur.Acest lucru nu avea nimic a face cu valoarea sa ca metal pretios,ci pentru a reface atmosfera planetei lor.

La inceput Nibiru,care este o planeta-nava, avea o orbita pe care o completa in 25 920 de ani ,ceea ce inseamna distanta de la Rizq,planeta natala a Anunnakilor, la Terra.Odata cu construirea bazei de pe Orion ,acum dureaza 3600 de ani sa faca o rotatie completa.

Sumerienii au fost primii care au notat prezenta anunnakilor.Acestia le-au dat informatii privind crearea sistemului solar si  planetele acestuia.I-au invatat cum sa-si construiasca orase,ferme si nave cu ajutorul carora sa zboare. Li s-au transmis date astronomice pe care oamenii de stiinta abia acum au inceput sa le descifreze.

Se spune ca anunnaki aveau doi conducatori,Enlil si Enki.Ei detineau toata puterea si erau fii lui Anu,conducatorul suprem al celor de pe Nibiru.Enki este cel care i-a creat pe oameni cu scopul de a usura munca anunnaki-lor ce lucrau in minele din Africa de Sud.Enlil nu a fost niciodata de acord cu Enki in privinta oamenilor,si cum el detinea controlul asupra minelor din Africa i-a luat pe oameni si i-a dus intr-un loc numit Edin,in Mesopotamia.

Cam asta ar fi legenda anunnaki-lor… dar dincolo de ea raman multe semne de intrebare. Multe dintre teoriile conspirationiste spun ca de fapt anunnaki nici nu au plecat de pe Terra si ca ar avea legatura cu guvernul mondial din umbra si ca ei ar fi in spatele tuturor  deciziilor majore ale potentatilor lumii!! Ma intreb , omenirea este complet nevinovata de tot ce se intampla in jurul ei? Si pentru ca am identificat sursa raului in anunnaki, Illuminati sau alte teorii de gen , este ea absolvita de orice vina? 
  (va urma)

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.