Dovezi ale calatoriei in timp?

Ceas elvetian gasit intr-un mormant vechi de 400 de ani


Arheologii din China sunt absolut uimiti dupa ce au gasit un mic ceas elvetian intr-un mormant vechi de 400 ani. Inelul ceas descoperit a fost subiectul unui documentar facut de 2 jurnalisti din orasul  Shangsi, documentar retras destul de repede de autoritatile chineze .


" Cand curatam pamantul din jurul sicriului descoperit, o bucata de piatra s-a desprins si pe pamant s-a auzit un sunet metalic- spune Jiang Yanyu, fost curator al Muzeului Regiunii Autonome Guangxi. Cand am ridicat obiectul am constatat ca era un inel. Dupa curatarea lui, am fost socati sa vedem ca este de fapt un ceas, cu timpul oprit la 10:06, iar pe spatele lui gravat cuvantul  -Swiss-."


Expertii locali spun ca nu stiu ce sa creada deoarece mormantul vechi de 400 de ani din timpul dinastiei Ming era neumblat. Excavarile au fost suspendate pana la sosirea unor experti de la Beijing in speranta ca acestia vor aduce lumina in acest caz.


Ce se mai poate spune despre acest acest ceas inel ? Poate doar faptul ca primele modele de inel-ceas au fost fabricate in anii '50 si sunt editii limitate facute de Le Coultre si Rolex. Iata mai jos una din fotografii:


Desi descoperirea este cel putin surprinzatoare si a fost facuta la sfarsitul anului 2008, pana in prezent nimeni nu a putut explica ce cauta un inel-ceas elvetian in interiorul mormantului chinez , si mai mult decat atat mass-media occidentala a evitat popularizarea acestei stiri iar media chineza ce sa mai spunem... a facut toate eforturile pentru a acoperi acest lucru.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.