Energii necunoscute

Fizicieni, astronomi si matematicieni din intreaga lume se confrunta cu o dilema in explicarea ”rafalelor energetice cosmice” care bombardeaza Terra, si mai ales, zona Antarctidei. Ei il descriu ca pe un curent cosmic de protoni dar fenomenul inca nu este explicat.
In termeni mai accesibili, s-a descoperit ca o energie necunoscuta asalteaza Pamantul. Aceasta energie ar putea contribui, sau chiar genera schimbarile climaterice, furtunile solare si chiar poluarea.
Wayne Davidson vorbeste despre schimbarile in cromatica cerului deasupra Antartidei dupa o rafala de raze cosmice – ”Intregul orizont este aprins ca printr-un joc magic, ca si cum chiar mana lui Dumnezeu l-ar fi rascolit”. Dupa acest ”bombardament” a regiunii arctice, meteorologii din lumea intreaga s-au confruntat cu fenomene suprinzatoare – 225 km patrati din China au fost brusc invaluiti in cea mai densa ceata iar in Canada, Rusia, Marea Britanie, Germania si nordul S.U.A au fost semnalate rafale de vant extrem de violente. Mass-media popularizeaza foarte putin acest aspect, ignorandu-l pana la omiterea acestuia. Cercetatoarea Eun Suk Seo s-a hotarat sa studieze amanuntit acest fenomen inexplicabil, dar se pare ca NASA si celelalte institutii ultraputernice dar unelte sigure ale cartelurilor mondiale nu au de gand sa furnizeze prea curand informatii sigure in jurul acestui subiect, la fel cum a procedat Tony Blair cu Sir David King.


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.