Horoscopul lunii martie 2010

Berbec 
Este timpul pentru Berbeci sa treaca peste orgolii pentru o mai buna intelegere atat profesional cat si personal. Schimbarile survenite acum se vor dovedi benefice pe termen lung din punct de vedere  material si personal. Norocul le va iesi in cale in aceasta luna si indifferent de situatia actuala a Berbecilor se vor simti fara griji si multumiti fara un motiv anume. Cei din jur ii vor gasi fermecatori si intelegatori iar viata sentimentala  le va aduce multe surprize.

Taur
O agenda plina ii va astepta pe Tauri in luna martie si dorinta de a socializa va fi mai mare ca oricand. Doua curente importante in viata sentimentala: pe de-o parte un nou inceput pe care se vor feri sa-l impartaseasca cu ceilalti si de cealalta parte finalul unei relatii. Pot aparea conflicte cu membrii familiei, discutii cu , despre sau in numele lor. Posibilitatea unui castig neasteptat.

Gemeni
Luna martie aduce pentru Gemeni recunoasterea meritelor, beneficii sau recompense . Sursele de venit vor creste. Vor avea tendinta de a spune lucrurilor pe nume iar acest lucru le poate aduce si bune si rele. De evitat graba si viteza la volanul masinii iar pentru cei ce lucreaza cu mainile cu tot felul de utilaje si aparaturi ,  atentie deosebita la folosirea acestora! Exista riscuri.

Rac
Legaturile cu strainatatea, schimburile si comertul de orice fel  vor fi favorizate, deasemenea si calatoriile lungi. Racii vor fi bine vazuti profesional in aceasta luna si se vor bucura de succes in acest domeniu prin ei insisi sau prin partener(a). Noi proiecte sau reluarea celor incepute mai demult.

Leu
Inca o data, Leii vor trebui sa-si concentreze atentia asupra banilor ( mosteniri, imprumuturi, datorii, etc.). O luna mai ales introspectiva care ar putea sa le aduca tristetea unui sfarsit. Vor fi atrasi intr-un fel sau altul, de locuri sau relatii la distanta. Sunt favorizati toti Leii care intra in contact cu publicul si se vor implica mult mai ofensiv pentru afirmarea propriei persoane. Increderea pe care o au acum, le va aduce reusite mult mai repede  decat cred.

Fecioara
Fecioarele isi vor da seama ca pentru a avea succes trebuie sa se puna in valoare. Luna martie este o luna favorabila rezolvarii problemelor . Tot ceea ce vor spune sau scrie va avea un impact important asupra vietii lor ( atentie la semnarea oricaror feluri de documente). Schimbari neasteptate si importante in viata sentimentala si financiara.

Balanta
Martie ar putea aduce Balantelor schimbari in profesie, de colaboratori, de colegi de munca sau de sanatate. Cheltuieli neprevazute pentru tot ce tine de profesie sau sanatate .
Castiguri sau cadouri neasteptate. Martie 2010 le  aduce un plus de pasiune, senzualitate si dorinta de a se bucura de viata.

Scorpion
Mult mai spontani si dispusi sa isi asume riscuri, Scorpionii vor fi si mult mai atenti si intelegatori cu parintii sau rudele mai in varsta. In plan sentimental ar putea fi atrasi de o persoana cu care intra in contact prin intermediul profesiei .
Toate evenimentele ce au loc in aceasta perioada , vor avea un impact major in viitorul Scorpionilor si efectele acestora vor fi de lunga durata . De evitat speculatiile de orice fel.

Sagetator
Sagetatorii trebuie sa se pregateasca de schimbari acasa sau la locul de munca , fie ca este vorba de renovare , modernizare sau chiar mutarea intr-o alta locatie. Posibile investitii in aparatura necesara la locul de munca sau pentru casa.
In plan sentimental se pare ca dragostea pluteste in aer. Sagetatorii vor degaja un magnetism puternic in aceasta luna , ceea ce ii va face mult mai dezirabili in ochii multora. Oportunitati de continuare a studiilor sau calatorii lungi.

Capricorn
Daca Capricornii doresc sa-si atinga obiectivele nu trebuie sa neglijeze contactul cu persoanele de care au nevoie. Luna martie ii va face mult mai doritori de socializare si comunicare cu cei din jur. Griji si sentimente de nemultumire in plan sentimental . Mai multa rabdare si sinceritate in relatia de cuplu ii va ajuta ( mai ales pe termen lung).

Varsator
In luna martie , domeniul financiar este bine aspectat si tot ceea ce tine de investitii , terenuri sau imobile pot aduce Varsatorilor venituri sau profit .Pentru cei care lucreaza in media sau domeniul IT , sunt posibile evenimente si lucruri “neobisnuite” cu care se vor confrunta din senin. Viata sentimentala este intensa si efervescenta iar relatia cu partenera(ul)  poate trece intr-o clipa de la normalitate la conflict major. Varsatorii ar trebui sa dezvolte mai multa toleranta si intelegere in relatia de cuplu.

Pesti
Capacitatea Pestilor de a se face placuti celor din jur ar putea sa le aduca castiguri financiare in aceasta perioada. In domeniul profesional exista posibilitatea unui volum mai mare de munca sau de noi responsabilitati . Nu va fi deloc usor pentru colaboratorii sau colegii unui Peste sa lucreze acum cu el.
Totodata luna martie este un bun moment pentru introspectie si analiza interioara amanuntita a tot ceea ce  Pestii isi doresc cu adevarat.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.