Taina horoscopului fara karma


Pentru multi dintre noi un astfel de horoscop poate fi atat de bizar, incat nici nu ne punem intrebarea daca ar putea fi posibil. Cineva care nu are karma in horoscopul personal ar insemna ca traieste aici , in aceasta dimensiune , pentru prima data ( sau asa putem presupune ).

Sa incercam sa deslusim o astfel de astrograma ! Daca casa a 12a este libera , la fel si    casele 1, 2, 3, 4, 11, 10, 9 si nu exista planete retrograde , sustin unii ca probabil persoana nu a mai trait in aceasta dimensiune si chiar ar putea fi din categoria“ oamenilor de cristal “. Despre acestia se spune ca au inceput sa apara pe planeta in jurul anului 2000 , desi diferite surse ii dateaza usor mai tarziu.
Acestia sunt copii extrem de puternici , al caror scop principal   este sa ne duca catre urmatorul nivel in evolutia noastra , sa ne reveleze puterea interioara si divinitatea noastra . Incercand din diferite materiale sa ii caracterizam , putem spune ca primul lucru observat la Copiii de Cristal sunt ochii lor. Mari , patrunzatori si inteligenti . Multi le spun “ schimbatori de soarta”(pentru cei interesati , cartea “ Copiii de Cristal”de Doreen Virtue aparuta la editura For You este o lectura mai mult decat interesanta).

Pentru a descifra misterul unei asemenea astrograme este bine sa stim ca , majoritatea venirilor la intrupare pe Terra sunt in Legea Karmei ( semn ca au venit aici in calitate de elevi , sa asimileze o lectie de viata , necesara lor pentru evolutia spirituala de mai departe) si un numar mic de persoane a Invatatorilor , cei care se nasc in Legea Iubirii si vin de bunavoie aici, ca sa ne ajute sa evoluam.

Acestia pot avea de cele mai multe ori (dar nu e obligatoriu)  un horoscop cu putine aspecte karmice .De obicei, scopul venirii si directia in care trebuie sa mearga in viata actuala o arata Nodul Nord, iar Nodul Sud arata bilantul la “plecarea”entitatii din ultima viata... pe scurt, cu ce bagaj vine.

Cum trebuie sa luam in considerare ca Nodurile Lunare aproape intotdeauna se misca in sensul acelor de ceasornic, adica retrograd ( invers fata de restul planetelor) si ca au momente foarte scurte cand acestea au mers direct , inseamna ca persoana s-a nascut exact intr-un asemenea moment.

Si totusi , indiferent de explicatiile astrologiei , un astfel de horoscop ramane un mister .

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.