Ascensiunea , calea spre un nivel nou de Constiinta


Ascensiunea este un proces lung ÅŸi complex de evoluÅ£ie spirituală. El a început cu mii de ani în urmă, în prezent ajungând în ultima sa etapă.   De obicei planetele ÅŸi speciile de viaţă incarnate pe ele, ascend prin exeperimentarea de cataclisme naturale, adică prin ciclul moarte – înviere. De aceea încă din timpuri străvechi s-au făcut tot felul de profeÅ£ii despre dezastre teribile. ÃŽnvierea reprezintă de fapt ascensiunea, prin care toate formele biologice încep viaÅ£a din nou, la un nivel superior de conÅŸtiinţă, într-o dimensiune mai înaltă. Organismul este supus unui ÅŸir de transformări, ce au ca scop final uniunea dintre trupul fizic ÅŸi spirit, într-o singură fiinţă de lumină, care este perfectă. ÃŽncarnarea lui Isus a reprezentat un punct important în procesul de evoluÅ£ie ÅŸi ascensiune, deoarece El a preluat păcatele oamenilor (karma) transmutandu-le energia către lumină, deschizând astfel calea unei ascensiuni blânde. Acest proces se desfăşoară în etape, până când apariÅ£ia fiinÅ£ei de lumină devine posibilă.

Primul pas a durat o mie  de ani ÅŸi a început cu răscumpărarea făcută de Isus. Corpul de lumină a fost introdus ca un experiment, în anul 1988, la ÅŸapte luni după ConvergenÅ£a Armonică ÅŸi reprezintă un experiment, deoarece ascensiunea nu s-a mai făcut niciodată în acest fel. Metoda de creÅŸtere a luminii din trupurile fizice ale tuturor formelor de viaţă, precum ÅŸi a vibraÅ£iei planetei, nu a mai fost aplicată în nici unul din  universuri ÅŸi are scopul de a transforma carcasa fizică într-un vehicul capabil de a se uni cu Sinele Superior. Cu cât celulele sunt mai încărcate cu energie luminoasă, cu atât densitatea trupului este mai coborâtă ÅŸi corespunzător, spiritul are un nivel mai ridicat. Crearea corpului luminos are loc în douăsprezece etape. La sfârÅŸitul fiecăreia dintre ele, schimbările vor fi perfect integrate în toate ariile vieÅ£ii ÅŸi spiritului. ÃŽntre etape există perioade de gol, cauzate de moartea egou-lui, care pot da stări de depresie, sau un sentiment de inutilitate.

Primii ÅŸase paÅŸi au fost structuraÅ£i pentru a crea o modificare gradată la toate nivelele, prin trezirea spirituală obiÅŸnuită, în paralel cu schimbările fizice, mentale ÅŸi emoÅ£ionale. De la nivelul al ÅŸaptelea  la al zecelea,  transformările se axează consecutiv pe câte o arie a experienÅ£ei personale.

Corpul luminos de nivelul al optulea crează schimbări extreme în trupul fizic, ce duc adesea la simptome asemănătoare unei îmbolnăviri.  Pe măsură ce tot mai multă lumină intră prin  ochi ÅŸi urechi, pot apare dureri, sau înÅ£epături ÅŸi adesea junghiuri în cap. Datorită scăderii densităţii celulelor, se intensifică transpiraÅ£ia ÅŸi e posibilă chiar ÅŸi apariÅ£ia diareei. Trupul uman are tendinÅ£a de a-ÅŸi mări volumul, în scopul de a înmagazina fluxul crescut de energie spirituală, ce intră în el, având ca efect îngrăşarea. Singurul lucru posibil de făcut în acest caz, este exerciÅ£iul fizic intens (ridicarea de greutăţi, alergarea, înotul, etc). Masa musculară astfel creată este singura capabilă de a proteja sistemul nervos de supraîncărcarea energetica la care este supus. Å¢esutul adipos nu are aceeaÅŸi capacitate, ci se arde, distrugând receptorii de insulină din celule, ducând la dereglări metabolice.

ReÅ£eaua energetică a galaxiei transmite în permanenţă mesaje către toate formele de viaţă de pe Pământ. Aceste mesaje, ce vin sub formă de “pachete luminoase” (coduri), trebuiesc convertite apoi în gânduri conÅŸtiente, pentru a putea fi înÅ£elese ÅŸi folosite în viaÅ£a de zi cu zi. Ele se manifestă ca Å£iuituri, sau bâzâieli în cap, ce pot deveni adesea foarte intense ÅŸi supărătoare. Nivelul lor de intensitate este reglat de ghizii spirituali, care emit aceste semnale în scopul trezirii conÅŸtiinÅ£ei. 

La nivelul al nouălea, schimbările spirituale (din nivelul al ÅŸaptelea) se integrează cu cele fizice (din nivelul al optulea). Preocuparea principală este cea a relaÅ£iilor interumane, continuarea unei relaÅ£ii bazate pe control ÅŸi manipulare devenind intolerabilă. Odată cu apariÅ£ia noii identităţi se va schimba ÅŸi percepÅ£ia locului  ÅŸi rolului în această lume.

La începutul nivelului al zecelea, viaÅ£a îţi va părea nouă ÅŸi te vei simÅ£i ca renăscut, emanând în jurul tău dragoste ÅŸi tandreÅ£e. Este începutul trezirii spirituale, ce te va conduce la masterarea abilităţilor adormite ale trupului ÅŸi ale spiritului. Pe măsură ce vei deveni din ce în ce mai conÅŸtient de energie, noi abilităţi vor începe să facă parte din viaÅ£a ta obiÅŸnuită. Clarviziunea practic va lua locul vederii fizice ÅŸi vei începe să vezi imagini din dimensiunea a patra, ceea ce la început îţi va crea confuzie. Cu timpul însă vei învăţa cum să foloseÅŸti această nouă peceptie. Vei învăţa cum să-Å£i economiseÅŸti energia nemaiconsumand-o inutil pe gânduri ÅŸi emoÅ£ii. Acest surplus de energie  îţi va da posibilitatea să realizezi adevărate “miracole”, cum ar fi de exemplu, manifestarea imediată a  gândului în realitate fizică.

Nivelul al unsprezecelea apare ca o progresie naturală a celui anterior, tranziÅ£ia fiind atât de uÅŸoară încât adesea trece neobservată. Abilităţile spirituale continuă să crească, iar trupul începe să-ÅŸi schimbe aspectul, devenind mai luminos. Prietenii s-ar putea să-Å£i spună că ai ceva schimbat ÅŸi că ai întinerit. ÃŽn acelaÅŸi timp apar nivele mai profunde de procesare a emoÅ£iilor ÅŸi vei crea cele mai adânci frici, pentru a le experimenta ÅŸi a te curăţa de ele. 

ÃŽn fine nivelul al doisprezecelea, reprezintă ascensiunea, destinaÅ£ia acestui mare salt evolutiv! Ea este marcată de activarea completă ÅŸi mutarea vehiculului  interdimensional luminos (Merkabah) în centrul trupului. Ascensiunea poate avea loc atât la nivel individual cât ÅŸi în grup. Este de fapt un proces foarte simplu, care se întâmplă într-o clipă, tu fiind tot aici, dar un altul. DiferenÅ£a constă în abilitatea de a trăi ÅŸi simÅ£i bucuria, extazul, uniunea cu Creatorul Universal. Tot ce ai de făcut în realizarea acestui obiectiv divin este să-Å£i trăieÅŸti fiecare clipă ca pe o capodoperă a bucuriei, devenind pe deplin responsabil de viaÅ£a ta.

Teodor Rosca

Un comentariu:

Un produs Blogger.