Era Varsatorului , Varsta de aur a Omenirii


In prezent Omenirea si Pamantul  se afla  datorita miscarii de precesie, la trecerea dintre Epoca Pestilor si cea a Varsatorului. Trecerea nu se face brusc , ci intr-o anumita perioada de timp in care planeta si umanitatea trec printr-un proces de transformare care mai este denumit si “apocalipsa”. Altfel spus, cele doua epoci vor coexista atat timp cat va dura aceasta perioada de tranzitie; cu cat transformarea se va apropia de sfarsit, cu atat epoca Varsatorului se va simti mai puternic.

Trecerea de la o era la alta (de la Pesti la Varsator), mai este dublata si de o alta trecere, cu mult mai importanta, de la un ciclu la alt ciclu. Un mare An Cosmic, Mare Ciclu Polar sau An Platonic se incheie. Daca in cazul unei treceri de la o era la alta se poate vorbi despre o “apocalipsa mica”, ce apare o data la aproximativ 2000 de ani, in cazul trecerii de la un Mare ciclu Polar la altul se poate vorbi despre o “apocalipsa mare”, ( apocalipsa in sensul de  “transformare”).

Trecerea-transformarea este o perioada de tranzitie de la o vibratie foarte joasa  specifica erei fierului, ( Kali Yuga )la o vibratie foarte inalta specifica erei aurului ( Satya Yuga )in care umanitatea va cunoaste o perioada de inflorire. Trecerea va fi de la o domnie a cantitatii la una a calitatilor. Atat cat dureaza aceasta trecere, transformarile pe care planeta si implicit omenirea le va resimti vor fi imense, iar ritmul lor va fi accelerat. Multe dintre ele vor fi surprinzatoare si spectaculoase, unele vor depasi capacitatea multora de a intelege ce se intampla.
Despre cand incepe Epoca Varsatorului s-a vorbit  mult iar parerile sunt  impartite. In acest sens astrologia ar putea  da un raspuns  si ar putea fi luata in calcul  data de 5 februarie 2006 cand la ora 2:09 ora Bucurestiului a avut loc o eclipsa de soare in zodia Varsatorului. Data a fost sustinuta si promovata ca inceputul Epocii Varsatorului de Samael Aun Weor dar si de catre alte multe persoane.

Departe de a fi o simpla eclipsa in acel moment se aflau in zodia Varsatorului toate planetele traditionale care dau si numele zilelor saptamanii: Soare, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter si Saturn. Posibilitatea ca toate aceste planete sa se afle in acelasi semn alaturi de o eclipsa de soare este un fenomen foarte rar care se intampla la mii de ani. In cazul amintit mai sus fenomenul a implicat  puternica activare a energiei  Varsatorului.

Greu de spus cand exact se va intampla “marea trecere” si poate nici nu e foarte important. La nivel individual unii oameni poate experimenteaza deja realitatea numita Epoca Varsatorului. Poate prin calitatea vietii lor au trecut deja. Altii poate mai sunt la nivelul epocii Pestilor pentru a-si desavarsi lectia credintei.  Cel mai indicat este sa ne vedem de viata noastra, sa intelegem ca experienta Epocii Pestilor ne-a adus in plan constient lectia credintei. Lectia credintei ne deschide portile cunoasterii, ne face sa constientizam ca fiecare dintre noi este creatorul propriei vieti si co-creator al realitatii. Lectia pe care a adus-o Iisus Hristos si Epoca Pestilor este lectia recunoasterii ca fiecare dintre noi este fiul lui Dumnezeu.

3 comentarii:

  1. Sunt un Varsator..... sunt perfect de acord cu mesajul de mai sus, il SIMT in structura mea, cu toate ca am 4 clase ca restul pana la 12 am chiulit, am citit max 10 carti, dar, in ultima perioada SIMT anumite lucruri care se intampla, le comunic si altor persoane, incerc sa comunic avand logica cu exemple din viata de zi cu zi din cauza ca VAD si SIMT cum anumiti OAMENI se chinuie si nu inteleg anumite lucruri.....prin ceia ce transmit, vreau sa le arat cat de SIMPLU este sa treci prin etapa vietii, sa le arat prin PROPRIU EXEMPLU ca nu mai au nevoie de doctori si asa cum se incheie mesajul de mai sus....toti OAMENII de pe fata pamantului sunt fii de DUMNEZEU
    Mai jos am sa las un mesaj SIMPLU si CLAR din punctul meu de vedere, acest mesaj are cateva etape si fiecare etapa are cate o baza, la final dupa ce le CONSTIENTIZEZI si TRECI prin aceste etape , poti sa ALCHIMIZEZI si sa TRANSFORMI totul in jurul tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum 10 zile am postat un comentariu pe un site Puterea Prezentului, ca doresc sa gasesc un MAESTRU SPIRITUAL care este un exemplu in viata de zi cu zi...... l-am gasit foarte repede (10 zile) mi-a adus aminte de multe lucruri care le faceam inconstient si le spuneam fara sa pot da o logica. A vorbit timp de 6 ore, in care m-am descoperit, in mintea mea erau foarte multe SINCRONIZARI din ceia ce am facut, fac si spun anumite lucruri fara sa pot da o logica deocamdata si cum putem fiecare dintre noi sa ajungem sa ne dorim ceva si totul in jurul nostru sa se puna in miscare plecand de la cele 7 puncte care le-am aflat la acest curs si sunt de acord cu ele din cauza ca eu am trecut prin ele si am intampinat ceva probleme la inceput si, dupa totul a fost si este ok.

    1. Negarea
    2. Furia
    3. Targuiala
    4. Depresia

    5. ACCEPTAREA

    6. Regenerarea, vindecarea
    7. Viata noua

    MINTE
    Cele 4 puncte pot fi rezolvate foarte simplu
    Fii atent la GANDURILE tale, caci ele devin cuvinte, fii atent la CUVINTELE tale, caci ele devin fapte, fii atent la FAPTELE tale, caci ele devin obisnuinta, fii atent la OBISNUINTELE tale, caci ele devin caracterul tau, fii atent la CARACTERUL tau, caci el devine DESTINUL TAU.
    Dupa ce pui in practica baza pentru rezolvarea celor 4 puncte si treci printr-o perioada putin benefica care tot noi am dezvoltat-o (legea karmei) intervine o liniste la nivel de MINTE
    TRUP
    Dupa aceasta liniste la nivel de MINTE, daca ACCEPTAM totul dar absolut totul in jurul nostru, atat a lucrurilor vazute cat si a celor nevazute, se activeaza automat punctul 6, care inseamna linistea/sanatatea TRUPULUI
    In acest punct TRUPUL se modifica nu mai ai cum sa mai ai din neam anumite boli sau obisnuinte.....incepi sa SIMTI si sa VEZI diferit fata de cei din jurul tau din cauza ca se activeaza cele 7 simturi umane cu cele 5 divine
    SUFLET
    Din acest moment AR FI BINE sa MEDITEZI - ROGI sa aduci CERUL, PAMANTUL, DIVINUL, CREATIA in inima ta acolo unde-i cea mai mare bogatie de la facere pana acum si deacum incolo. Aici si Acum in TACERE si intr-o LINISTE SUFLETEASCA i-L gasim pe DUMNEZEU TATAL.....aceasta superba intalnire, prin lacrimile varsate de bucurie ne spala petele de pe ochii cu care privim OAMENII si totul in jurul nostru, din acest moment isi descopera fiecare MISIUNEA care o are in aceasta viata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa ce am aliniat MINTEA-TRUPUL-SUFLETUL si am facut mici ALCHIMIZARI in organismul nostru si in viata de zi cu zi, privind vortexul din interiorul nostru cum se mareste si la un moment dat cum se revarsa pe langa noi ARMONIZAND si ECHILIBRAND situatii OAMENI doar cu prezenta noastra, din acel moment se pot face mici greseli, unele dintre ele sunt capitale pentru noi, este ca si cum ajungi in varful piramidei si nu te poti mentine din cauza vantului puternic.
    Exemplu
    Ceri in meditatie/ruga ceva greu de realizat...ti se da foarte repede, intri in joc, totul este ok pana la un punct, divinitatea iti arata sa faci dreapta prin SINCRONIZARILE zilnice cu OAMENII de zi cu zi, tu nu mai SIMTI din cauza ca te-a atins putin energia MATERIALA (aviz Oamenilor care lucreaza cu Oameni ) sau in alta situatie FORTEZI lucrurile si nu intelegi ca ti sa dat sa deschizi acel drum nu sa-l continui......daca alegi sa faci stanga sau sa FORTEZI lucrurile, ai sa CAZI sau o sa intervina DUREREA, DISPERAREA, SUFERINTA si dupa moartea TRUPULUI din cauza ca nu ai folosit ACCEPTAREA, INTELEGEREA la momentul X......deci, punctul 5 ACCEPTAREA, este PIATRA FILOZOFALA asa cum am auzit la un MAESTRU foarte bun, defapt acest lucru ACCEPTAREA neconditionata este un pic mai dificila de realizat, dar aceasta va PURIFICA totul.
    Apoi implinirea celor 7 puncte ne aduce o VIATA NOUA, o vibratie inalta cu care suntem pregatiti sa imbratisam tot ceia ce ne inconjoara.
    Din punctul meu de vedere ca sa ajungi sa transmuti ceea ce nu este de dorit in ceea ce este de valoare si triumfa, trebuie sa aliniezi MINTEA-TRUPUL-SUFLETUL si sa faci voia DIVINA si nu voia ta. Cand ridici privirea din INTERIORUL tau, catre CREATIA Lui DUMNEZEU din care faci si tu parte, sa ridici privirea cu IUBIRE, RABDARE, ACCEPTARE/INTELEGERE, IERTARE.....
    Cand ajungi la nivelul asta si esti un MAESTRU SPIRITUAL CURAT, fara acid si baza in celulele tale (dualitate), ai foarte mult neutru in celule, asta inseamna ca emiti CURAT pe 99,9 te inteleg toti OAMENII, atat cei cu frecventa mica cat si cei cu frecventa mare, tu ca MAESTRU trebuie sa-i asezi cu IUBIRE ( prin exemple ) sa vada de sus(cer) in jos(pamant) 99,9 sau de jos in sus 6,66 si sa isi aduca aminte ca si El este un MAESTRU
    In lunga calatorie inspre starea de maestru se va incheia tocmai atunci cand va incepe noua calatorie pentru a ii aduce pe altii la starea de maestru
    Parerea mea este ca la DUMNEZEU ajungi prin OAMENI plecand de la bazele de mai sus si, poti sa treci foarte usor prin etapa vietii care mi se pare de la zi la zi mai simpla si mai frumoasa.
    Va rog sa nu tineti cont de parerile mele sau de ce am dezvoltat eu in jurul celor 7 puncte care le-am auzit de la un MAESTRU, luati ceia ce SIMTITI voi ca va ajuta, sau nu luati nimic din ceia ce am scris!
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.