Intr-o piramida egipteana a fost descoperit corpul unui extraterestru

O poveste ciudata despre descoperirea unui extraterestru a aparut in jurul anului  2003 mai precis pe data de 7 ianuarie , cand egiptologii au descoperit intr-o mica piramida de langa Lahun - Egipt, cadavrul mumificat al unui humanoid ciudat. Mumia are o inaltime de 145 de centimetri, ochi mari si oblici si urechi fara pavilioane exterioare. In plus, resturile de piele de pe mumie par a fi un fel de solzi protectori. Arheologii nu stiu inca daca solzii sunt, in fapt, pielea mumiei sau daca au fost folositi de preotii care au imbalsamat cadavrul pentru a-i conferi o anumita protectie celui decedat din partea zeilor.
Deocamdata mumia a fost datata ca apartinind celei de a XII-cea dinastii, deci in urma cu 2000 de ani ( mai precis 1880 ani ).
“Textele din interiorul mormantului arata ca este vorba despre favoritul faraonului, un mare preot numit Osirunet, adica venit din cer”, afirma unul dintre arheologii implicati in descoperire, sub protectia anonimatului.

Mai mult, acesta afirma ca Osirunet a fost ingropat cu mare cinste, beneficiind de o inmormantare la care aveau dreptul doar faraonii.
“Am gasit o serie de obiecte ciudate care nu au putut fi catalogate si a caror provenienta nu o stim, chiar si o harta ciudata a cerului. Ceea ce ne intriga insa, sunt cateva mici obiecte care par a fi facute complet dintr-un plastic dur dar care creeaza un ciudat camp magnetic in apropierea obiectelor incarcate cu energie electrica.”

Cadavrul a fost descoperit intr-o camera secreta din piramida si era acoperit in intregime cu pulbere de aur amestecata cu argila. Biologii care au studiat amanuntit mumia, au declarat ca aceasta nu are origini pur terestre si au exclus posibilitatea unor modificari genetice intamplatoare.
O inscriptie aflata la intrarea unui templu care dateaza din perioada respectiva, vorbeste despre cel dintii sfetnic al faraonului, care ar fi fost coboritor direct din zeul Amon-Ra si care “... se bucura de mai multa cinstire decat toti ceilalti de dinaintea lui si de dinaintea tuturor stramosilor Marelui Faraon, zeii sa-l tina in viata cat mai mult...”.

Descoperirea a fost si este tinuta in cel mai mare secret deoarece ar putea declansa o adevarata nebunie printre adeptii teoriei comform carora faraonii ar fi apartinut unei rase de extraterestrii si ca datorita cunostintelor lor deosebite au putut fi ridicate piramidele.


sursa : weeklyworldnews.com

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.