Karma zodiilor

Berbec
- sub aspect favorabil (fiind plasate aici planete benefice, cu aspecte favorabile)karma pozitivă se manifestă prin dinamism, curaj, forţă interioară, capacitate de decizie, de afirmare, de iniţiativă.
- sub aspect negativ (fiind plasate aici planete “malefice”, cu aspecte nefavorabile), karma negativă este de fapt o karmă de agresivitate.

Taur
-  sub aspect favorabil (fiind plasate aici planete benefice, cu aspecte favorabile)karma - pozitivă se manifestă prin simÅ£ practic, realism, stabilitate, aptitudini administrative, înclinaÅ£ii artistice, echilibru ÅŸi un anumit rafinament.
-  sub aspect negativ (fiind plasate aici planete “malefice”, cu aspecte nefavorabile), karma negativă este de fapt o karmă de posesivitate.
Karma de Taur (unghi de 30±2 grade orb între Nodul lunar ÅŸi Regentul său) – este o karmă corelată cu valorile material-financiare, de care persoana este mult prea ataÅŸată. Ea nu ascultă sfaturile celorlalÅ£i, fiind în general sigură de propria-i persoană. Are nevoie de reuÅŸită pentru a-ÅŸi satisface propriul orgoliu. Are nevoie de un îndrumător spiritual, căci este posibil să-ÅŸi fi pierdut tatăl (la propriu sau la figurat) în mod prematur. Se află în căutarea “tatălui ideal”.

Gemeni
-  sub aspect favorabil (fiind plasate aici planete benefice, cu aspecte favorabile)karma - pozitivă se manifestă prin adaptabilitate, aptitudini pentru comunicare, inteligenţă, curiozitate, mobilitate.
-  sub aspect negativ (fiind plasate aici planete “malefice”, cu aspecte nefavorabile), karma negativă este de fapt o karmă de ignoranţă (comunicare).
Karma de Gemeni (unghi de 72±3 grade orb între Nodul lunar ÅŸi Regentul său) – indică necesitatea ca nativul să-ÅŸi dezvolte aptitudinile pentru comunicare. Nivelul mental al individului este elevat, dar nu foarte bine controlat (trebuie să-ÅŸi controleze mintea prin concentrare, meditaÅ£ie). Ar putea realiza o carieră în domeniul comunicaÅ£iei, mass-media (editură, informatică, radio, televiziune, presă scrisă, etc.). EvoluÅ£ia se va realiza prin folosirea aptitudinilor pentru comunicare ÅŸi prin deblocarea relaÅ£iilor karmice cu sufletele gemene. Nativul va călători mult ÅŸi va trebui să se angreneze în căutarea spirituală.

Rac
-  sub aspect favorabil (fiind plasate aici planete benefice, cu aspecte favorabile)karma - pozitivă se manifestă prin inspiraÅ£ie, intuiÅ£ie, conservare armonioasă a tradiÅ£iilor, romantism, receptivitate elevată, imaginaÅ£ie controlată.
- sub aspect negativ (fiind plasate aici planete “malefice”, cu aspecte nefavorabile), karma negativă este de fapt o karmă de agresivitate, cu o nuanţă, de această dată de Rac (karmă familială).
Karma de Rac (unghi de 60±3 grade orb între Nodul lunar ÅŸi regentul său) – este o karmă pozitivă, indiciul unui suflet care a făcut serioase eforturi pentru a evolua spiritual în existenÅ£ele precedente. Persoana pare a avea ÅŸansă ÅŸi oportunităţile îi apar uÅŸor. Caută cunoaÅŸterea pentru ca apoi să o transmită celorlalÅ£i. RelaÅ£iile de familie sunt, în general, favorabile (nai ales pe plan financiar). ÃŽn cel mai rău caz, fiinÅ£a poate avea probleme în cămin, familie.

Leu
- sub aspect favorabil (fiind plasate aici planete benefice, cu aspecte favorabile) karma - pozitivă se manifestă prin dinamism, forţă interioară, solaritate, capacitate de a conduce, creativitate, aptitudini artistice, voinţă puternică.
-  sub aspect negativ (fiind plasate aici planete “malefice”, cu aspecte nefavorabile), karma negativă este de fapt o karmă de posesivitate, cu o nuanţă ce Å£ine de Leu.
- Karma de Leu (unghi de 51,5±2,5 grade orb între Nodul lunar ÅŸi Regentul său) – este corelată cu viaÅ£a sentimental-erotică, speculaÅ£iile financiare, copii, creativitatea. Nativul poate trăi multe eÅŸecuri sentimentale ÅŸi poate să nu aibă copii proprii (sterilitate, avort spontan, probleme ginecologice, etc.). SpeculaÅ£iile financiare nu sunt indicate, din cauza riscului pierderii de bani. Liberul arbitru al fiinÅ£ei, în plan sentimental, este redus (reîntâlneÅŸte fiinÅ£e cu care a mai avut relaÅ£ii în alte vieÅ£i ÅŸi cu care are de soluÅ£ionat o anumită karmă). Nativul poate avea o creativitate deosebită, pe care trebuie să o manifeste în mod generos.

Fecioară
- sub aspect favorabil (fiind plasate aici planete benefice, cu aspecte favorabile)karma  pozitivă se manifestă prin simÅ£ practic, inteligenţă aplicată, capacităţi analitice, realism, concreteÅ£e, aptitudini administrative, medicale, economice, biologice.
- sub aspect negativ (fiind plasate aici planete “malefice”, cu aspecte nefavorabile), karma negativă este de fapt o karmă de ignoranţă, cu o nuanţă Å£inând de Fecioară.

 ( va urma )

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.