Karma zodiilor (continuare)

Balanţă
- sub aspect favorabil (fiind plasate aici planete benefice, cu aspecte favorabile) karma pozitivă se manifestă prin sociabilitate, toleranţă, simţ al dreptăţii, rafinament, aptitudini artistice, armonie interioară.
- sub aspect negativ (fiind plasate aici planete “malefice”, cu aspecte nefavorabile), karma negativă este de fapt o karmă de agresivitate, cu o nuanţă de balanţă (ex: karmă relaÅ£ională)
Karma de Balanţă (unghi de 40±2 grade orb între Nodul lunar ÅŸi Regentul său) – constă în a trăi diferite genuri de relaÅ£ii (sentimentale, profesionale, artistice, amicale, etc.), în acest domeniu (relaÅ£ional) nativul având cel mai mult de evoluat. Persoana îşi utilizează energia în relaÅ£iile intime pe care le creează. Ea poate trăi multiple ÅŸi succesive relaÅ£ii sentimentale ÅŸi poate realiza mai multe căsătorii. Sfera sa de activitate este legată de contactul cu publicul (carieră artistică sau politică). FiinÅ£a trebuie să devină obiectivă ÅŸi să dezvolte o personalitate dezinteresată.

Scorpion
- sub aspect favorabil (fiind plasate aici planete benefice, cu aspecte favorabile) karma  pozitivă se manifestă prin rafinament erotic, capacitate de alchimizare, profunzime, mister, dinamism, putere de transformare, forţă a trăirilor interioare.
.- sub aspect negativ (fiind plasate aici planete “malefice”, cu aspecte nefavorabile), karma negativă este de fapt o karmă de posesivitate, cu o nuanţă de Scorpion (ex: karmă sexuală)
Karma de Scorpion (unghi de 36±1,5 grade orb între Nodul lunar ÅŸi Regentul său) – arată că nativul a experimentat numeroase schimbări bruÅŸte în existenÅ£ele precedente, adesea dramatice. Moartea, reîncarnarea, esoterismul, sexualitatea, ocultismul sunt subiecte care atrag ÅŸi caracterizează persoana. FiinÅ£a este întotdeauna gata să se transforme. Este necesar să controleze perfect energia sexuală ÅŸi apoi să transceandă nivelul sexualităţii pentru a evolua. Poate trăi experienÅ£e mistice.

Săgetător
- sub aspect favorabil (fiind plasate aici planete benefice, cu aspecte favorabile)karma  pozitivă se manifestă prin generozitate, expansivitate, optimism, capacitate de înÅ£elegere profundă, aptitudine de a-i ghida pe ceilalÅ£i, aspiraÅ£ie spirituală, adaptabilitate.
. - sub aspect negativ (fiind plasate aici planete “malefice”, cu aspecte nefavorabile), karma negativă este de fapt o karmă de ignoranţă, cu o nuanţă de Săgetător (ex: karmă de aventurier sau de pseudomaestru spiritual)

Capricorn
- sub aspect favorabil (fiind plasate aici planete benefice, cu aspecte favorabile) karma  pozitivă se manifestă prin simÅ£ practic, maturitate, înÅ£elepciune, răbdare, disciplină, perseverenţă, aptitudini politice, administrative.
- sub aspect negativ (fiind plasate aici planete “malefice”, cu aspecte nefavorabile), karma negativă este de fapt o karmă de agresivitate, cu o nuanţă de Capricorn (ex: karmă profesională sau politică)
Karma de Capricorn (unghi de 45±2 grade orb între Nodul lunar ÅŸi Regentul său) – provoacă un destin dificil ÅŸi frustrant. Această karmă implică un autocontrol riguros, pentru depăşirea completă a agresivităţii. Cât timp aceasta nu s-a realizat, nativul se va confrunta cu eÅŸecuri. FiinÅ£a detestă rutina, dar nu va reuÅŸi decât lucrând din greu, cu răbdare ÅŸi perseverenţă. Persoana cultivă. adesea, o latură secretă în relaÅ£iile sale ÅŸi îşi disimulează problemele.

Vărsător
- sub aspect favorabil (fiind plasate aici planete benefice, cu aspecte favorabile) karma pozitivă se manifestă prin originalitate, trăire sinceră a sentimentelor de prietenie, fraternitate, altruism, capacitate de transformare, sete de cunoaştere.
- sub aspect negativ (fiind plasate aici planete “malefice”, cu aspecte nefavorabile), karma negativă este de fapt o karmă de posesivitate, cu o nuanţă de Vărsător.

PeÅŸti
- sub aspect favorabil (fiind plasate aici planete benefice, cu aspecte favorabile) karma  pozitivă se manifestă prin credinţă, inspiraÅ£ie, compasiune, iubire, aptitudini artistice, profunzime a trăirilor, mister.
- sub aspect negativ (fiind plasate aici planete “malefice”, cu aspecte nefavorabile), karma negativă este de fapt o karmă de ignoranţă, cu o nuanţă de PeÅŸti (ex: karmă de evaziune).

Aspectele dirigente karmice se corelează şi cu zodiile respective, în care sunt plasate planetele, punctele sensibile ale temei (Lilith, Priap, etc.) sau un Nod lunar.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.