Nodurile Hartmann si zonele geopatogene din Bucuresti


Problema zonelor geopatogene - sau a anomaliilor magnetice atipice malefice - a fost ridicata de Institutul "Terra" cu mai multi ani in urma. Un nod geopatogen inseamna un loc in care se manifesta fenomene de natura necunoscuta care sunt ostile vietii.Trebuie mentionat insa ca existenta acestor zone "rele" este cunoscuta de societatea omeneasca de foarte mult timp. In China antica, spre exemplu, nimeni nu avea voie sa construiasca o locuinta pana ce zona nu era testata de specialistii imperiali, oameni inzestrati cu capacitati paranormale, pentru a vedea daca subsolul are sau nu are "coltii dragonului". Daca acesti "colti" subpamanteni erau detectati de functionarii imperiali, locul respectiv era etichetat malefic, pe el nu se putea construi nici o casa.

Pornind de la aceeasi idee, in perioada interbelica, o serie de experiente dintr-un orasel din Elvetia au condus la teoria "Retelelor Hartmann". Doctorul Ernst Hartmann a observat ca soarecii aflati intr-o anumita incapere stateau grupati dupa directia liniilor si nodurilor unei retele invizibile. Aceiasi soareci se comportau insa normal intr-o incapere diferita. Acest tip de reactie al animalelor i-a dat de gandit si astfel a inceput sa studieze fenomenul si sa traga concluzii interesante. Conform teoriei Hartmann, interiorul scoartei terestre ascunde retele longitudinale si latitudinale malefice. Fenomenul se manifesta insa ca atare doar in nodurile de la intretaierea acestor retele.
Radiatiile Hartmann nu sunt de natura electromagnetica si nu pot fi masurate cu aparate obisnuite dar le putem pune in evidenta prin masurari radiestezice. Aceasta retea  traverseaza intreaga suprafata a pamantului, toate solurile, toate locuintele, producand perturbari energetice tuturor organismelor .

Cea mai afectata zona din Bucuresti, in opinia radiestezistilor, e cuprinsa intre Calea 13 Septembrie si Bulevardul Cosbuc, in jurul Palatului Parlamentului. Aici focarele geopatogene sunt cele mai dese si mai puternice. Urmeaza zona dintre Piata Presei Libere si Arcul de Triumf, mai putin populata, din fericire. Cei ce au studiat fenomenul spun ca accidentele frecvente din zona Casei Presei se datoreaza tocmai acestor anomalii magnetice ale Pamantului.

Apoi centrul orasului, respectiv Piata Romana, Piata Universitatii si Piata Unirii. Aproape de acest palier se afla si zona Cotroceni. Celelalte zone ale orasului pot fi catalogate de nivel 3, adica de nivel mediu, "oarecum normal pentru un oras mare", dupa cum spune Ancu Dinca. "Cam un sfert din oras emite radiatii geopatogene de intensitate periculoasa. Sigur, periculoasa daca nu are un minimum de protectie, iar minimum de protectie provine din cunoastere", a concluzionat specialistul Ancu Dinca.

Acesta recomandă printre metodele simple de corectare a perturbărilor mutarea patului, a canapelei sau a biroului, ori amplasarea în locuinţă a unor cristale de cuarţ care absorb energia negativă. Oameni de ştiinţă de notorietate, precum doctorul francez Peyre şi germanul Weitmann, au reuşit să demonstreze că, în zonele malefice de care ne ocupăm, există acumulări masive de energie telurică. Această energie misterioasă ar produce cu predilecţie întâmplări nefericite, pe anumite arii în care sunt amplasate clădiri sau drumuri. Specialiştii susţin că atât timp cât Bucureştiul este supus demolărilor şi tăierilor de copaci masive, vor apare noi zone geopatogene.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.