Previziuni feng shui pentru 2010


Previziuni feng shui pentru 2010 ( 2 )

Zona nord –estica , este vizitata de steaua 2 care produce : boli stomac, ghinioane, probleme avere (in special imobiliare) , stres, barfa etc. In general steaua 2 este cea care are grija si de cutremure, astfel ca Romania nu va fi ferita , aflandu-se in apropierea zonei nord estice. Se va evita tot ceea ce este rosu, portocaliu, galben, lumanari sau obiecte ce indica focul.
Remedii principale : culori argint, aur , obiecte metalice, wu lou metallic, sase monezi metalice, bol metallic cantator pentru a reduce energia nefasta de pamant a stelei 2. De evitat cat mai mult acest sector.

Zona sudica , zona faimei, primeste in vizita steaua 3 de lemn a certurilor. Ne putem astepta la o perioada de barfe, la patarea renumelui mai multor firme sau persoane. Apar certuri si discutii daca nu se aplica remedii. Zona sudica, fiind zona de foc, va controla steaua certurilor, insa nu suficient sau suficient daca nu este circulata si locuita.
Ca remedii de baza sunt recomandabile : culori de foc – rosu, portocaliu, statuete Buddha, lumini puternice in zona sudica, fara zgomote puternice, fara TV , ventilator , fax, calculator ( care sunt elemente de metal yang ce pot ataca lemnul ; a nu se perturba pamantul (solul) din zona sudului in gradina.

Zona Nordica este vizitata de steaua 4 a romantismului si invatarii. Este de bun augur pentru creatie, cariera si romantism, fiind sustinuta de steaua 1 a apei specifica nordului. Cu alte cuvinte, pentru a beneficia de noroc in cariera, atragerea sau cucerirea perechii, obtinerea de rezultate exceptionale la scoala ,facultate,cursuri este de preferat a utiliza cat mai mult acest sector.
Amplificari si remedii : se va evita culoarea alba sau metalica, obiecte metalice care pot slabi lemnul. Adaugam albastru, negru, verde – culori de apa si de lemn ; glob cristal pentru studio, rate mandarine cu panglica rosie pentru romantic, flori proaspete (albastre, verzi), fotografii cu cei dragi.

Zona sud vestica , de pamant, zona femeii ( a mamei) gazduieste steua 5 de pamant, nefasta.Aceasta stea produce dispute, furturi, problem juridice, pierdere de bogatie.De incercat a se evita zona si a nu se produce renovari in aceasta zona. In acest context, cele mai afectate vor fi femeile in acest an, care pur si simplu vor fi urmarite de ghinioane. In plus, Sui Po va sta anul acesta in zona de sud-vest, astfel ca sectorul trebuie sa aiba liniste (fara zgomot ,fara clopotei vant – fara acord maestru )
Remedii urgente : fara culori de foc (rosu, portocaliu ) sau de pamant (galben, maron), se adauga pagoda metalica, wu lou, sase monede chinezesti, pi yao. 
                                            - va urma -

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.