Traim Timpul Schimbarii



Mayasii spun ca acum traim  `intre lumi` sau  timpul apocalipsei si daca acordam mai multa atentie lucrurilor din jurul nostru am putea descoperi ca :
Omenirea si planeta Pamant trec in prezent printr-un mare proces de schimbare in constiinta si in perceperea realitatii.

Civilizatia Maya din America Centrala a fost si este cea mai avansata in privinta cunostintelor despre timp-stiinta. Principalul lor calendar este cel mai precis de pe planeta. Nu a gresit niciodata. Ei au practic 22 de calendare in total, care acopera numeroasele cicluri ale timpului din Univers si din Sistemul Solar. Unele dintre aceste calendare asteapta inca sa fie dezvaluite.

Cea de-a cincea lume a Mayasilor s-a terminat in 1987. Cea de-a sasea lume incepe in 2012. Asa ca, in prezent sintem "intre lumi". Acest timp se numeste "Apocalipsa" sau Revelatia. Aceasta inseamna ca adevaratul adevar va fi revelat. De asemenea, inseamna pentru noi sa ne rezolvam "problemele" atat la nivel individual, cat si colectiv.

Cea de a sasea lume a Mayasilor este, in prezent, nescrisa. Aceasta inseamna ca depinde de noi ca si co-creatori sa incepem sa cream noua lume si civilizatie pe care o dorim acum.

Mayasii de asemenea mai spun ca pina in 2012 vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem acum. Vom trece dincolo de timp si de notiunea de bani. Vom fi intrat deja in cea de-a cincea dimensiune; dupa ce au trecut prin a patra dimensiune Planeta Pamant si Sistemul Solar vor intra in sincronizare galactica cu restul Universului. ADN-ul nostru va fi "innobilat" (sau reprogramat) din centrul galaxiei noastre. (Hunab Ku.) "Toata lumea de pe planeta se schimba. Unii sint mai constienti decit altii. Dar toti o fac".

In 2012 planul Sistemului nostru Solar se va alinia exact cu planul Galaxiei noastre, Calea Lactee. Ciclul acesta a luat 26000 de ani ca sa fie completat. Virgil Armstrong ne spune, de asemenea, ca alte doua galaxii se vor alinia cu noi in acelasi timp. Un eveniment cosmic!

Timpul este acum in accelerare (sau in colaps). Timp de mii de ani Rezonanta Schumann sau pulsul (bataia de inima) Pamantului a fost de 7.83 cicli/ secunda. Militarii au folosit-o ca pe o referinta foarte valabila. Insa, inca din 1980 aceasta rezonanta a crescut incet, dar sigur. Acum este de peste 12 cicli/secunda. Aceasta inseamna ca mai putin de 16 ore de acum sint echivalente cu vechile 24 ore. O alta interpretare este ca noi, sau mai degraba Constiinta noastra, a trecut pe acelasi drum de inca sapte ori in ultimii 16 miliarde de ani. Fiecare dintre aceste cicluri ale Creatiei s-a intimplat de 20 de ori mai repede decit ultimul. Aceeasi cantitate de Constiinta este acum parcursa intr-un ritm de 20 ori mai strins. Astfel se explica de ce timpul pare a trece asa de repede. Nu este "timpul", ci Creatia insasi care accelereaza.

In timpul Apocalipsei sau timpul dintre lumi, multi oameni vor trece prin multe schimbari personale. Schimbarile vor fi multe si variate. Este tot parte a ceea ce am venit sa invatam sau sa experimentam aici. Exemple de schimbari ar putea fi: relatii care se termina, schimbari ale locuintei sau a amplasamentului (oras, tara etc.), schimbari ale job-ului sau ale tipului muncii, schimbari de atitudine sau in modul de gandire etc.

Amintiti-va ca in fiecare moment noi luam decizii mai mari sau mai mici. Fiecare decizie se bazeaza pe IUBIRE sau pe FRICA. Alegeti iubirea, urmati-va intuitia, nu intelectul si urmati-va pasiunea sau "dorinta ardenta interioara". Lasati-va dusi de val.

Formele-gand sunt foarte importante si afecteaza viata noastra de zi cu zi. Noi ne cream realitatea cu formele noastre in gand. Daca gandim negativ despre altii, asta vom atrage. Daca avem ganduri pozitive, vom atrage oameni si evenimente pozitive. Asa ca fiti constienti de gandurile voastre si eliminati-le pe cele inutile, sau pe cele care judeca.

Fiti constienti ca majoritatea mass media este controlata doar de cativa. Folositi-va discernamantul! Cautati programele ascunse. De ce va este prezentata aceasta informatie? Care este programul lor "real"? Este un caz de problema, de reactie, de solutie? Au creat "ei" o problema astfel ca "noi" sa reactionam si sa cerem o anumita rezolvare, ca "ei" sa poata oferi solutia? "Solutia" este ceea ce "ei" au vrut de la inceput

Nu uitati, aproape nimic nu se intimpla accidental. Aproape toate "evenimentele" sunt planificate de o agentie sau de alta. In afara tuturor acestor lucruri, de fapt este un timp nemaipomenit sa traiesti acum pe Pamant!"

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.