Transformarea Fiintei Umane


Savantii Observatorului AUGER din America de Sud au observat inca in faza lui de constructie o masiva ploaie de raze cosmice care invaluie Pamantul din partea galaxiilor vecine care emit mari cantitati de energie, despre care stim acum, ca nu pot veni din orice zona cosmica ci doar din gauri negre. Zona din jurul unei gauri negre ar trebui sa fie cel putin extraordinara. Sunt generate campuri magnetice puternice care lucreaza ca acceleratori de particule impingand protonii spre energii mai inalte pe care nu le putem recrea in laboratoare.

Razele emise de Sagittarius A au capacitatea de a modifica ADN- ul si constiintele; aceste schimbari sunt vizibile acum si cresc in intensitate progresiv pe masura ce ne apropiem de solstitiul de iarna din 2012
In 2002, in analiza unor frecvente radio joase prinse cu radiotelescopul din Socorro, New Mexico , venind din centrul Caii Lactee , savantii au descoperit un semnal intermitent, cu aparenta inteligenta, constand in 5 emisiuni radio , egale ca intensitate, de cate 10 min fiecare , care apar 77 min intr-o perioada de 7 ore, din 30 sept 2002 incoace.
Astronomii si matematicienii mayasi cunosteau centrul galaxiei noaste, numit de ei HUNAB KU, Fluturele Galactic. Cosmologia si calendarele lor foarte precise se bazau pe existenta si locatia lui Hunab Ku si creadeau ca viitorul umanitatii depinde de ce se intampla acolo.

Hunab Ku era pentru mayasi, zeu suprem si ultimul creator localizat in centrul Caii lactee, reprezentand poarta catre alte galaxii ca si toate constiintele existente in galaxia noastra. Pentru mayaşi, Hunab Ku, este, de asemenea, conştiinţa, care a organizat toată materia de la un disc învolburat - în stele, planete şi sisteme solare. Hunab Ku este pântecele mamei, care în mod constant a dat nastere la noi stele , a dat naştere Soarelui nostru şi planetei Pământ, precum şi celorlalte planete găsite în sistemul nostru solar. De asemenea, ei credeau că, Creatorul final dirijează tot ce se întâmplă în galaxia noastră de la centrul acesteia, prin emanaţia exploziilor periodice de energie ale Conştiinţei.

Pare a fi o tot mai mare  convergenţă intre ceea ce mayaÅŸi antici credeau ÅŸi stiau ÅŸi ceea ce oamenii de stiinta noastra moderni si fizica cuantica descopera astăzi despre galaxia noastra.
O mare diferenta este in privinta notiunii timpului. Fizicienii de azi il considera liniar. Mayasii considerau timpul circular.Este un inceput si un sfarsit dar este o renastere la sfarsitul fiecarui ciclu si asa se manifesta toate fenomenele. Calendarul mayas se bazeaza pe aceste concept. Mayaşi, de asemenea, credeau că timpul provine din Hunab Ku şi este controlat de către aceasta.

Este foarte dificil să respingem Cosmologia Mayasa pentru că au lăsat dovezi extraordinare, astronomii vechi Maya au prezis cu exactitate, cu peste 1500 de ani în urmă, alinierea exactă a Pamantului, Soarelui, Pleiadelor cu centrul galaxiei noastre, care va avea loc la sfârÅŸitul ciclului lung prezent în cursul anului  gregorian 2012.
Poate că  mitologia antica spirituală Quetzalcoatl este eternă ÅŸi va reveni acum, din nou, proeminent , ca rezultat al forÅ£elor cosmice, recent detectate ce decurg din Hunab Ku. Aceasta poate deveni o Constiinta cosmica noua ÅŸi moderna în acelaÅŸi mod în care întoarcerea lui Hristos-Mesia este aÅŸteptat de cei care cred în El.

Teoria cuantica face puternice aluzii la posibilitatea ca ceea ce ne ţine de realitatea noastră este de fapt compus dintr-o realitate care are caracter absolut vibrational; pur şi simplu o iluzie, ceea ce face viaţa noastră sa para logica şi acceptabila într-un mod practic, de zi cu zi.
Poate că semnalele recente din centrul galaxiei sunt un cod cosmic vibrational, trimis de la Creator pentru a schimba natura noastră umană prin restructurarea ADN-ul nostru ...

Ceea ce se poate întâmpla exact la 21 decembrie 2012 rămâne încă un mister, dar se pare că vom primi indicii mai puternice.  Cu siguranţă, mayaÅŸii acorda o mare importanţă aceastei date ÅŸi au prevăzut o mare schimbare ciclica ... atât un final cat ÅŸi un nou început.
Omenirea se confruntă deja cu modificări nedorite fizice pe Pământ. Numărul şi amploarea catastrofelor "naturale" sunt în creştere. Oamenii de stiinta au identificat, de asemenea, ca extrem de neregulat şi comportamentul Soarelui nostru care are la rândul său, efecte puternice asupra atmosferei Pamantului noastre şi găsesc, de asemenea, efecte măsurabile pe alte planete din sistemul nostru solar.

Ar putea ciudatele semnale inteligente care provin de la centrul galaxiei noastre, Ku Hunab, să fie o cauză a schimbarii de vreme şi altor modificări cu care ne confruntăm pe Pământ astăzi? Exploziile energetice de conştiinţă de la Hunab Ku vor creşte pe masura ce ne apropiem de anul 2012? Sunt ele de natură spirituală, pregatind astfel terenul pentru trecerea la o nouă paradigmă cosmica, în Calea Lactee? Cosmologiile antice Mayase raspund afirmativ ...

Cosmologii Mayasi au spus că omenirea va intra intr-un nou început ... o nouă eră a conÅŸtiinÅ£ei sporite începând cu 21 decembrie 2012, cand prezenta perioada de 5125 ani din calendarul lor se incheie. Poate că, o emisie colosala de o formă încă necunoscuta de energie conÅŸtientă va izbucni din Centrul nostru Galactic la sau înainte de 21 decembrie 2012 .... 

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.