2010 – inceputul Schimbarii ?


Astrofizicianul Piers Corbyn a gasit legaturi intre cutremurele si eruptiile vulcanilor din ultima vreme si activitatea Soarelui in conexiune cu Luna. Aceste doua astre exercita o forta deosebita asupra miscarilor tectonice.

Acesta leaga evenimentele de puternica eruptie solara care a avut loc in 5 aprilie 2010 si care a determinat eruptia vulcanului din Islanda. Corbyn atrage atentia ca vor avea loc alte miscari tectonice (eruptii, cutremure) in perioada 19-25 aprilie, datorita impactului asupra Terrei exercitat de tandemul Soare-Luna si de alte explozii solare ce vor urma. "Efectul, apreciaza Corbyn, va fi unul devastator cu consecinte asupra climei intregii planete. Lungile perioade de minimum solar, cum a fost si cea in urma cu doi ani, favorizeaza cutremurele, iar din acest punct de vedere in zilele de 23 si 24 aprilie riscul este unul maxim. 25 dintre cele 26 de cutremure mai mari de 4 grade pe scara Richter care au avut loc de la inceputul acestui an, s-au petrecut intr-un interval legat de Luna Plina, sau Luna Noua. Toate cele 6 mari cutremure de peste 7 grade pe Richter, ca si cel din Chile, sau cel din China, s-au petrecut pe Luna Plina. Mai multe cutremure se vor produce in intervalul 21-24 aprilie, dar ne asteptam la un maxim in perioada 18-21 mai, cand, de asemenea va fi Luna Plina, iar conditiile de atractie ale tandemului Soare-Luna vor fi maxime."

Conform altor informatii furnizate de scriitorul Cristian Negureanu, specializat in misterele lumii actuale, si vulcanul Katla, din Islanda sta sa erupa. Mai mult, vulcanul Shiveluch din Kamciatka (din regiunea Petropavlosk) a aruncat pe 19 aprilie cenusa in atmosfera la o inaltime de 7,5 km. Conform specialistilor rusi si acesta sta sa erupa. O alta stire alarmanta vine din Vanuatu, din arhipelagul pacificului, la est de Australia, unde un alt vulcan da semne ca va erupe in scurt timp. Autoritatile de aici au luat deja primele masuri de evacuare a populatiei.

"Acesta este doar inceputul", avertizeaza si alti specialisti. Se asteapta ca mai ales in cercul de foc al Pacificului sa se intensifice activitatea vulcanica, data de ciclul Soare-Luna. Activitatea maxima este prognozata intre 23-25 aprilie, pentru aceasta luna, dar pentru mai se asteapta la eruptii foarte puternice, in urma miscarilor tectonice care sa elibereze uriase cantitati de energie latenta. "Daca o salba de vulcani erupe in aceeasi perioada, atunci ne putem astepta la perioade lungi de intuneric, la aparitia iernilor in lunile de vara, la turlburarea intregului climat al Terrei, dar si la tulburarea metabolismului plantelor, animalelor si oamenilor", a spus Corbyn.

Deasemenea ce este si mai îngrijorator este   accelerarea  "anomaliilor" geo-magnetice, în special la Polul Nord (Polul Nord magnetic si-a schimbat pozitia cu o viteza "anormala" în ultimii 15  ani, iar pana la ora actuala nu exista absolut nici o explicatie stiintifica.
Care sunt datele oficiale? "Activitatea vulcanica pe Terra a crescut cu 500% din 1875 incoace, iar campul magnetic al Soarelui a crescut cu 230% din 1901." Conform Academiei Nationale de Stiinte din Siberia, aceste multiple schimbari se datoresc intrarii Sistemului Solar intr-o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Plasma stralucitoare de la marginea Sistemului Solar a crescut recent de 10 ori in intensitate.
Pentru cei mai putin familiarizati trebuie stiut faptul ca  Soarele are un camp magnetic numit heliosfera, care inglobeaza intregul Sistem Solar. Cercetatorii rusi au studiat partea frontala a heliosferei si au observat acolo plasma stralucitoare, ca si cum intregul Sistem Solar a intrat intr-o zona cu o energie mult mai inalta, numita Centura Fotonica.

Acum daca  legam aceste aspecte putem avea o explicatie : aceasta energie "aprinde" plasma heliosferei in partea frontala, care devine mai luminoasa, mai stralucitoare. Se pare chiar ca acesta energie patrunde apoi în Soare, care o raspandeste in intregul Sistem Solar, saturand spatiul interplanetar, astfel ca foarte curand toate planetele vor primi un supliment mare de energie.
De remarcat si ca magnetosfera pamantului are o gaura imensa (fapt recunoscut oficial in 16 Decembrie 2008 dar observat in iunie 2007), si in plus campul magnetic al pamantului a fost lovit incredibil de puternic de fiecare data inaintea unui mare cutremur  . Ex: POLUL SUD MAGNETIC A DISPARUT timp de cateva ore in data de 30 Septembrie 2009 si imediat au fost cutremure foarte violente in Insulele Samoa si Sumatra

Mai adaugam faptul ca Edgar Cayce, cunoscut ca si "Profetul care doarme" a prevazut - pe langa alte viziuni care toate s-au adeverit - ca inceputul sfarsitului va veni in 2010, cand vor exista cutremure mari in America de Sud si Extremul Orient, dar mai ales, vor fi eruptii vulcanice puternice in Islanda. Cayce a profetit acest lucru in perioada 1935-1937.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.