ALINIEREA LA ASCENSIUNEA PAMANTULUI


Intrebare: Ce inseamna cu adevarat ascensiunea Pamantului?
Raspuns: Ascensiunea Pamantului este inaltarea frecventelor electro-magnetice care il inconjoara si in care el exista. Este o eliberare dintr-un loc static intr-un loc al cresterii. Este o evolutie naturala care are loc in toate structurile constiintei fie ele planetare, umanoide sau altele. Ascensiunea inseamna a transmuta frica si toate derivatele sale in opusul sau polarizat. Inseamna a ramane in polarizarea echilibrata astfel incat toate frecventele electrice si vibratiile sa fie in campurile iubirii. Inseamna a schimba constiinta din ignoranta in cunoastere si din separare in unicitate.

Intrebare: Ce inseamna ascensiunea Pamantului pe langa inaltarea frecventelor?
Raspuns: La cele mai profunde nivele, toate fiintele stiu ce inseamna ascensiunea. Constient, acest lucru poate fi doar un sentiment sau o cunoastere care nu poate fi explicata in timp ce altii au o claritate totala a constiintei. Nici o fiinta tridimensionala nu poate sa inteleaga intreaga imagine a ascensiunii. Nu este necesar ca o constiinta sa inteleaga ascensiunea pentru ca acea fiinta sa poata ascensiona.

Intrebare: Pamantul se va muta dincolo de dimensiunea a 5-a sau va ramane acolo? 
Raspuns: Pamantul va trece dincolo de 5D dar va ramane si acolo. In momentul prezent Pamantul se muta in frecventele dimensiunii a 5-a. Odata ce veti fi in dimensiunea a 5-a veti avea mai multa constientizare a locului unde celelalte frecvente dimensionale se vor potrivi in viata voastra. Toate fiintele din dimensiunea a 5-a vor putea fi indrumate de fiinte din dimensiuni mai inalte.

Intrebare: Ce putem face noi, ca Lucratori in lumina constienti, pentru a-i ajuta pe altii sa priveasca si sa accepte ideea unei ascensiuni a Pamantului?
Raspuns: Expuneti-va cunoasterea la care ati ajuns celor receptivi. Oferiti din propria cunoastere atat cat este necesar. Cat timp tineti cunoasterea pentru voi insiva, ea inceteaza sa mai curga si sa fie utila ; dar si prea multa cunoastere stopeaza cresterea pentru ca, depasind intelegerea si acceptarea celor pe care incercati sa-i treziti, ii determinati sa ia o atitudine de renuntare, de blocare a procesului de asimilare si deschidere catre propria interepretare si dezvoltare a conceptelor continute in mesaj.
Fiind ancorati ferm in atitudinea si comportamentul unui aratator de cale, un lucrator in lumina sau invatator al noii constiinte, veti sti cum sa predati aceste noi concepte celor inconstienti. Propria lor conectare cu divinitatea va face restul.

Intrebare: Ascensiunea este o alegere constienta care trebuie facuta de catre Sinele Inalt?
Raspuns: Sinele Inalt deja a ales sa experimenteze ascensiunea in aceasta incarnare, inainte de nasterea voastra in densitatea a treia.

Intrebare: Ne poti explica unde suntem noi acum in procesul ascensiunii si ce se intampla pe Pamant dintr-o perspectiva inalta? Avand invedere faptul ca multi oameni sunt dominti de negativitate, de intuneric, cum putem fi siguri ca vom ascensiona definitiv la un nivel mai inalt, in iubire?
Raspuns: Atata timp cat sunteti aliniati frecventelor planetei voastre, multe evenimente interesante se vor materializeaza si multe etape planetare vor putea fi depasite. Comunicarea cu familia voastra inter-galactica si cu cei care traverseaza universul creste din ce in ce mai mult. Liniile timpului sunt vazute si simtite de catre cei sensibili cu precizie si liniile timpului luminii sunt manifestate. Pentru lucratorii intunericului, alianta intunecata a carei tehnologie le-a aratat liniile timpului viitor si modul in care sa le materializeze, nu s-au potrivit tehnologiei naturale utilizata de semintele stelare si lucratorii in lumina incarnati pe planeta. Aceste seminte stelare incarnate pe Pamant au venit acum ca sa lucreze cu lumina si sa o ancoreze. Ei blocheaza liniile timpului intunericului oprindu-l in actiunea de a-si manifesta planurile. Din ce in ce mai multe seminte stelare umane se trezesc in fiecare zi obtinand fluidizarea energiilor.

Tot mai multi Lucratori in lumina se fortifica in frecventa iubirii iar ADN-ul lor se activeaza si se transmuta astfel ca, progresiv, ei isi iau locul de drept in evolutia galactica.
Planeta Pamant a fost indepartata de la lumina de multe generatii devenind incapabila sa iasa afara din densitatea vibrationala a controlului si fricii tridimensionalitatii.

Acum, ea exista intr-un loc cu lumina stralucitoare avand asigurata ascensiunea si nemaisemanand de loc cu vechea planeta Pamant. S-a creat posibilitatea ca inteligenta miltidimensionala a IUBIRII sa poata fi accesata existand destule seminte stelare umane care vor alege incarnarea in umani. Umanitatea poate atrage aceasta constiinta galactica in realitatile lor, aliniindu-se cu vibratii inalte.

Vindecarea, echilibrul, meditatia si petrecerea timpului in natura sunt cheile pentru a obtine aliniamentul. Conectarea vibrationla in retea impreuna cu ''ceilalti'' este esentiala pentru sosirile in grup si cresterea in vitalitate a planetei Pamant. Alianta lucratorilor in intuneric are planuri deja facute, dar actiunile lor sunt slabite si nu mai sunt bine orchestrate.

Acestea sunt planuri facute pe fuga, planuri pe care nu le-au prea gandit si nu si le-au putut sincroniza. Intunecatii vibreaza pe energia veche care a disparut demult ultimele lor actiuni fiind slabe neeficiente. Perioada de glorie a intunecatilor a trecut si coroana lor va cadea, asa cum s-a preconizat.

Semintele stelare umane isi deschid acum ochii si isi ocupa locul in noua energie circulara care este vasta si abundenta. Pe masura ce acest cerc creste si incorporeaza din ce in ce mai multi indivizi in vibratia sa colectiva, cei care traiesc in frica si intuneric vor trebui sa aleaga, fie sa se alature cercului de lumina fie sa-si continuie calatoria spre o destinatie indepartata de Pamant, acolo unde domina vibratiile joase. Pamantul nu le mai poate asigura adapost caci el a ascensionat (si creste mereu) in vibratii mai inalte in care intunecatii nu pot supravietui.

sursa: http://www.lightworkers.org

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.