Cand Jupiter intalneste Uranus



Influenta conjunctiei Uranus / Jupiter  se simte déjà . Pe 8 iunie 2010 conjunctia va avea loc pe gradul 0 Berbec ,  grad ce degaja o imensa energie,  asociat cu faima , cu noile proiecte. Acest grad este un punct extrem de dinamic ce garanteaza ca toate evenimentele devin “focurii de artificii “ vizibile pentru toata lumea . Activarea acestui punct “ Aries “ asa cum este numit gradul 0 Berbec, inseamna inceputul unor schimbari importante si derularea unor evenimente cruciale.

Jupiter se mai  intalneste cu Uranus , cand ambele sunt in miscare aparent retrograde in semnul Pestilor pe gradul 28 (  septembrie 2010 ) dar si in ianuarie 2011 ,cand  cele doua energii se unesc pe gradul 26 Pesti. Foarte multi cred ca aceasta tripla conjunctie intre aceste doua mari planete semnifica si o schimbare drastica la nivel mondial .
Jupiter extinde tot ceea ce atinge iar conjunctia Jupiter-Uranus va ACCENTUA  noul, exceptionalul,  surprizele,uimirea ,aventura ,entuziasmul, intuitia. Jupiter in Berbec este “un ton nou“al expansiunii, beneficiile vor veni prin individualizare,prin conducerea propriilor idei . Este o energie plina de ambitie,  vointa , generozitate ,  entuziasm , accentueaza dragostea pentru libertate , comuna atat Berbecului cat si lui Jupiter .

Jupiter este expansiv,vesel, plin de viata ,experimenteaza noul, favorizeaza marile societati  dar si calatoriile mari . Partile mai putin placute ale acestei energii le vedem in lacomie , snobism . Jupiter in Berbec induce o energie ce aprinde, extinde curajul, , entuziasmul, deschide usa unor oportunitati noi si poate utiliza chiar si agresiunea pentru a aduce noul. Toleranta ,  generozitatea ,lipsa fricii,credinta in propriile forte pot conduce la experiente “ mai mari decat viata “. Energia Jupiteriana in Berbec stie sa presare emotii pe tot ceea ce atinge ,inspira oamenii sa incerce noile provocari care se cred imposibile,da dinamism si vigoare,indreapta spre practica filosofica ,spiritualitate si invatamant .Aceasta energie Jupiteriana in Berbec poate aduce neatentie cu finantele ,afacerile , este nevoie ca impulsivitatea sa fie controlata de bun simt ,  auto-controlul este cea mai buna cale de a profita de norocul pus la dispozitia noastra , bogatia si puterea merg mana in mana doar cu intelepciunea in aceasta perioada.

Uranus functioneaza pe principul “ fulgerului rapid “ ,daca ne uitam in viata noastra ,vom vedea ca toate schimbarile rapide,schimbarile peste noapte au fost influentate de Uranus. Uranus ne vorbeste intr-un limbaj ce tulbura,agita ,socheaza ,aduce surprize , ideea geniala dar si panica inexplicabila . Jupiter in conjunctie cu Uranus este o fuziune puternica a celor doua energii ce combina pasiunea cu gandirea ,ofera expansiune si inedit in modul de abordare a vietii , genereaza un prim pas catre independenta, agitatie , inapatanare,cautare plina de pasune.Aceasta energie ofera oportunitatea noului ,ajuta in schimbarea orientarii noastre prin refuzul a tot ceea ce inchisteaza viata . Este o energie ce aduce neliniste,freamat ,nu iubeste nici o restrictie , favorizeza proiectele mari ,  norocul neasteptat, castigurile neasteptate . Aceasta energie te poate scoate din anonimat, o atitudine mentala pozitiva poate da viata unei dorinte care sa permita o noua dezvoltare si extindere , pot aparea noi orozonturi in invatamant , in studii,in afaceri ,in familie,in stiinta.  Trebuie sa profitam din plin de aceste noi  oportunitati , cand acestea pot aparea uneori fara nici un efort constient depus in crearea lor.

In tranzite peste harta natala ,conjunctia Jupiter –Uranus  arata unde ne simtim obligati sa luam un risc in viata noastra , unde experimentam aventura in scopul explorarii potentialului nostru creativ ,ce temeri trebuiesc depasite .  Aceasta conjunctie vesteste o radicala si insufletitoare schimbare , dar trebuie sa stim ca este destul de imprevizibila, Semnele cardinale Berbec,Balanta,Rac,Capricorn( cei nascuti la inceputul zodiei) dar si toti cei care au planete personale pe gradele de inceput cardinale sau pe ultimile grade ale semnelor mutabile vor simti din plin influenta acestei conjunctii ,pot avea parte de surprize de tot felul.

La un nivel macro, conjunctia Jupiter-Uranus va fi cel mai puternic ÅŸi dinamic agent al schimbării, progresului ÅŸi luptei pentru independenţă, dar va genera de asemenea si situatii neaÅŸteptate, violente sau explozive.





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.