Jupiter si conjunctiile sale in 2010


In intervalul 18 ianuarie – 6 iunie 2010 cat Jupiter a stat in Pesti, calitati precum bunatatea, compasiunea, spiritualitate inalta ...au fost  dominante in constiinta colectiva. Jupiter in Pesti a ascutit foarte mult intuitia oamenilor aducand-o pana nivelul  clarviziunii si a ajutat la dobandirea si realizarea unei linisti interioare care s-a manifestat si in relatiile cu lumea inconjuratoare.
In toata aceasta perioada oamenii au fost mai calmi, mai impacati cu sine si cu o anumita ordine a lucrurilor chiar daca nu le-a placut. De multe ori am putut  avea impresia ca oamenii  pareau oarecum amortiti, adormiti .Din aceasta cauza  ar fi fost greu de crezut sa-ti imaginezi o revolta sociala in acest interval …

Insa toate acesta milostenie, liniste, conciliatorismul... se terminã brusc, caci Jupiter  se mutã in semnul Berbecului (6 iunie- 9 septembrie). Viata parca se rupe din lant. Totul devine mai salbatic. Totul in jur arde, fierbe, pulseaza si straluceste. ÃŽncepe jocul de-a prinselea. ÃŽn contrast cu Pestii, care pune accent pe cooperare, buna intelegere, bunul simt, ideologie, Berbecul recunoaste doar concurenta, efortul de a iesi în evidentã, castigul, victoria, cucerirea, vanatoarea. Oamenii incep sa se imbulzeasca, se resping si se imping reciproc, devin intoleranti, nerabdatori, toti de parca se grabesc undeva. Incep miscarile si comportamentele maniacale. Miscari , revolte si manifestari sociale , rasturnari de situatii deja stiute , efervescenta maselor ... sunt doar cateva din aspectele pe care Jupiter ( in conjunctie si cu Uranus)  ni le va oferi acum .

Jupiter se retrage apoi iar in zodiac Pestilor (9 septembrie 2010 pânã în ianuarie 22, 2011) de parca  Jupiter  ar vrea sa spuna ,,Ne-am jucat putin, acum haide-ti sa vedem ce a rezultat” Acum este timpul procesului de intelegere si prelucrare a erorilor, mai ales in sfera afectiva a personalitatii, dar si a societatii. Miscare retrograda a lui Jupiter, în zodia Pesti va atrage o perioadã de calm si de compromis, timpul de stabilire a prioritãtilor si constientizarii rãspunderii pentru acþiunile proprii unui singur individ sau a unui stat in intregime. Abea in perioada activã de sedere în Berbec (2011), Jupiter va oferi tuturor celor care sunt predispusi sã fie influentati si îmbogãtiti cu  energie inepuizabilã, perseverenta si enorma forta interioarã, care va functiona pentru o perioadã lungã de timp.

Este foarte posibil ca acum in 2010 cand lumea abia incearca sa se ridice dupa criza financiara care s-a transformat in una economica , in lume sa  apara o alta noua . Aceasta noua criza din 2010, va fi mai degraba o criza a sistemului  decat una pur financiara. Cand aceasta criza se va termina efectele ei vor transforma intreaga ordine si constructie mondiala. Noua criza  sistemica ar putea sa dureze 10 ani finalizandu-se in jurul lui 2020. La terminarea ei , UE cat si NATO nu vor mai fi asa cum le stim noi astazi. Pana atunci se vor crea cateva uniuni europene, ca de exemplu, uniunea sud-europeana, uniunea nord-europeanã. Germania va fi într-o aliantã cu Franta. Ucraina si Rusia vor intra într-o aliantã cu Europa de Est.





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.