Lectia Karmei si “egalizatorul” de scala karmica


Lumea pare la prima vedere plina de nedreptati.V-ati intrebat vreodata de ce unii oameni obtin celebritatea , in vreme ce altii , la fel de talentati,raman necunoscuti? O sa spuneti ca unii stiu sa atraga succesul , au o gandire pozitiva..etc. Daca ar fi atat de simplu! De ce oare unii copii mor la o varsta frageda, inainte sa aiba sansa sa-si traiasca viata? Si cum se face ca unii criminali scapa basma curata,in vreme ce oameni nevinovati ajung in spatele gratiilor? La o privire mai de aproape, pe plan personal, se poate sa va fi intrebat: "de ce seful a dat o marire de salariu cuiva mai putin  calificat, cum a fost posibil sa ma paraseasca iubitul pentru cineva care nu e la fel de bun ca  mine, de ce trebuie sa muncesc din greu pentru tot, in vreme ce altii norocosi primesc totul pe tava?

Viata nu e dreapta. Totusi ,daca priviti imaginea de ansamblu si acceptati conceptul de reincarnare, veti intelege ca justitia divina se potriveste perfect intr-un plan mai vast. Traim intr-o lume dinamica,in continua schimbare,un dans al contrariilor cautand echilibrul. Roata vietii se invarte intre granitele timpului linear,aducandu-va justitia cosmica in viata.Existenta este o experienta continua,care nu este limitata doar la o singura  viata. Anumite tipare comportamentale din viata noastra actuala ar putea reprezenta un efort de a contrabalansa actiuni incepute in vieti anterioare. Oamenii care si-au folosit in mod gresit puterea , care au esuat in a invata o lectie spirituala sau care s-au implicat in activitati imorale in alte vieti , simt in aceasta viata nevoia sa actioneze , pentru a compensa comportamentul lor din viata anterioara. Aceasta nevoie inexplicabila de a supracompensa in aceasta viata este denumit "compensator" sau "egalizator" de scala karmica.

In urma unor regresii s-a constatat ca persoanele excesiv de responsabile ...au fost intr-o existenta anterioara superficiale,frivole,etc.
Pentru a identifica eventualele actiuni din viata anterioara,actiuni care pot aparea ca dezechilibre in viata actuala,Djuna Wojton ne propune sa raspundem la urmatoarele intrebari:
-Ce arie a vietii este dezechilibrata?
-Exista vreun plan anume din viata caruia ii acordati cea mai mare parte din atentie si energie,in detrimentul starii voastre de bine?
-In care planuri ale vietii nu va implicati?
-De regula adoptati rolul salvatorului sau pe cel al persoanei care are nevoie sa fie salvata?
-Exista vre-un domeniu al vietii pe care nu-l controlati?
-Simtiti nevoia de a va implinii,de a va realiza din plin,pentru a demonstra ca sunteti suficient de bun?
-In ce planuri ale vietii depuneti eforturi mari,va zbateti? Cel al relatiilor?Financiar?Cel al afirmarii personale?

Dupa ce veti raspunde la aceste intrebari  veti descoperi in care domeniu  duceti o viata dezechilibrata si veti reusi sa o echilibrati...............

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.