Papirusul Tulli – dovada vizitei extraterestrilor


Aşa-numitul papirus Tulli reprezinta o dovadă a vizitarii Egiptului antic de catre extraterestri. In cartea "OZN-uri în istorie", Samuel Rosenberg descrie un OZN "dintr-un papirus găsit printre documentele profesorului Alberto Tulli, fostul director al Muzeului egiptean al Vaticanului." . OZN-ul aparuse cândva în timpul domniei lui" de Thutmosis III. Potrivit povestii, profesorul Alberto Tulli (acum decedat) a avut printre hârtiile sale "o flotă de farfurii zburătoare scrise pe papirus lung, lung, din Egiptul antic . " Deşi papirusul era avariat şi conţine şi multe lipsuri, totusi a fost tradus .

Fragment: "În anul 22, în a treia lună de iarnă, în ceasul al şaselea din zi, scribii Casa Vieţii a observat un cerc de foc care vine din cer [...] Din gura sa iese un fel de respiraţie. Ea nu are cap. Corpul său e ca o tija de lung si ca o baghetă de larg. Nu avea nici voce. Şi inimile carturarilor a devenit confuze şi s-au aruncat ei înşişi jos, pe burta lor [...] apoi au raportat acest lucru lui Faraon; Majestatea Sa a ordonat [...] [...] a fost examinat [.. .] şi el a meditat asupra a ceea ce sa întâmplat, că acesta a fost înregistrat în sulurile de la Casa Vietii. Acum, după ce câteva zile au trecut, aceste obiecte au devenit tot mai numeroase în cer. Splendoarea lor a depăşit pe cea a soarelui şi era extinsă in limitele celor patru unghiuri ale cerului [...] înalt şi-n lat, în cer era poziţia de la care aceste cercuri de foc au venit şi au plecat. Armata lui Faraon privea, cu el în mijlocul lor. Au fost si după cină. Apoi, aceste cercuri de foc au urcat mai mult în cer şi s-au îndreptat spre sud. Peşti şi păsări apoi au căzut din cer. O minune ce nu s-a mai cunoscut. de la întemeierea tarii lor [...] Şi Faraon a cerut tămâie să fie adusa să facă pace cu Pamantul  şi ceea ce sa întâmplat a fost ordonat de a fi scrise în Analele Casei Vieţii, atât ca aceasta să fie luare-aminte de-acump înainte."

Cercetand autenticitatea papirusului, inspectorul de la Vatican, Gianfranco Nolli, a trimis următorul răspuns: Papyrus Tulli nu mai este [sic] al Muzeului. Acum este dispersat !...

O altă anchetă a fost trimisa la Dr. Walter Ramberg, atasat ştiinţific al Ambasadei SUA din Roma, care au răspuns: ... actualul director al Secţiei egiptene a Muzeului Vaticanului, dr. Nolli, a spus că Prof. Tulli a lăsat toate bunurile unui frate al său, care a fost  preot la Palatul Lateran. Probabil papirusul a mers la acest preot. Din păcate, preotul a murit intre timp si bunurile sale au fost impartite între moştenitori, care au considerat papirusul ca ceva de valoare nesemnificativa..
Acum, papirusul este pierdut; Alberto Tulli a fost cel mai bun egiptolog amator, şi traducătorul textului de mai sus, Prince de Rachelwitz, rămâne o autoritate de încredere.
Acum ne lipsesc dovezile solide care sa ateste că papirusul a existat vreodată. Dar.. au ramas numeroase basoreliefuri egiptene.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.