Abundenta Divina


Abundenta Divina este fara limite si este oferita noua tot fara limite, doar ca subconstientul nostru fiind imbibat de limite de tot felul, refuza sa le primeasca chiar daca toate darurile au fost si sunt date prin marea marinimie a Fortei Ceresti Atotputernice. Cat timp oamenii vor vedea limitarea, se vor tari si isi vor plange de mila.  

Iisus ne-a aratat clar ca limitarile sunt inmagazinate doar in mintea subconstienta limitata, iar in Mintea Suprema Divina, limitarile nu isi gasesc locul. Cel ce vede abundenta peste tot, creeaza starea de bine pe care o lasa sa curga in mod firesc si liber. Omul se afla aici ca sa se bucure de tot ceea ce este mai minunat si mai bun. Daca vreti sa va bucurati de tot ceea ce emiteti ca abundenta, de ce sa opriti manifestarea acestei emisii fiindca alti semeni nu subscriu la astfel de materializari ! Cel ce vede abundenta infinita stie sa imparta aceasta abundenta cu toti in mod firesc si cu multa gratie.

Emisia noastra , a fost un test pentru fiecare in parte si este bine ca a fost facuta indiferent ca ea a venit de la tine sau de la altcineva. Subscrie in continuare pentru manifestarea acestei abundente in asa fel incat sa fie facuta intr-un mod perfect. Asa s-au creat toate minunatiile pe pamant. Fiecare lucru emis si trecut in creatie este o binecuvantare si merita sa subscrieti si sa va bucurati de tot ceea ce este bun , frumos si de calitate. 

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.