Cum ne aparam de atacurile energetice

Atacul energetic este o tema dezbatuta din cele mai vechi timpuri  si imbraca foarte multe forme depinzand de perioada istorica, zona geografica si religia predominanta. La inceput se vorbea de magi , ulterior s-a trecut la vrajitoare ca sa ajungem in zilele noastre la parapsihologi .Toti marii oameni din fizica si psihologie au abordat mai mult sau mai putin direct aceste teme si putem aminti de Albert Einstein cu forta a cincea ,de Tesla si chiar de parintele psihologiei moderne Freud care vorbea in cercetarile sale de comunicarea de la subconstient la subconstient .

Metodele de aparare sunt vechi de cand lumea si sunt aceleasi , difera doar modul in care sunt spuse si povestea in care sunt integrate. Exemplele la indemana le avem de cand lumea : Biblia care ne invata sa intoarcem celalalt obraz , budismul care ne invata ca la rau sa raspundem cu bine si nu in ultimul rand fizica care ne invata ca o energie de sarcina negativa se atrage doar cu una de sarcina pozitiva .

Daca vom privi atacul energetic strict stiintific am putea conchide ca de fapt totul este foarte simplu :daca esti atacat energetic inseamna ca spre tine pleaca o energie de tip negativ si raspunzand tot cu o energie de tip negativ ele se vor respinge si tu vei receptiona o energie negativa , daca esti atacat cu o energie negativa si tu ripostezi cu o energie pozitiva ( intorci celalalt obraz ) energia negativa se va anihila in contact cu energia pozitiva . Concluzia ? “ Fa bine si vei primi bine “ “Iarta greselile gresitilor tai “ etc .

Un atac energetic va fi anihilat printr-o emanatie de energie pozitiva . Acest subiect poate fi discutat din punct de vedere parapsihologic la infinit si putem vorbi de “flacari violet” care anihileaza atacurile energetice , despre atacuri venite din “astralul inferior” spre “astralul superior” de “vibratia undelor subtil pozitive” si alte chestii pe care oricum nu le veti intelege deoarece nici eu care le cunosc nu le inteleg . Si atunci ? Cum ne aparam de un atac energetic ? Simplu , trebuie sa fim buni , sa gandim bine la adresa semenilor si sa nu facem rau. In linii mari , parapsihologia ne invata , la fel ca toate religiile sa fim oameni si sa nu facem rau , numai ca parapsihologia complica atat de mult povestea incat omul obisnuit nu mai intelege pilda care trebuie trasa .

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.