Horoscop iunie 2010

Incepand cu aceasta luna si pana in martie 2011, cu un accent deosebit pe lunile iunie, august , octombrie si ianuarie 2011, toate zodiile vor trece prin momente transformatoare cand vechile sabloane si rutina obisnuita vor sari in aer . Rapiditatea si evolutia surprinzatoare a evenimentelor ne va prinde pe toti cu garda jos, iar oameni , locuri si tipare vechi isi vor gasi locul cu pasi repezi  in cartile de istorie. Cei care vor experimenta primii aceste efecte vor fi cei nascuti in primele zile ale zodiilor Berbec , Rac , Balanta si Capricorn. Pentru restul este doar o problema de timp….

Berbec
Pentru voi nimic nu va mai fi ca inainte. Deplasarile si relatiile sociale se vor inmulti iar dupa 7 iunie apar si noi sume de bani .Din 21 iunie, in plan personal si profesional pot aparea discutii si dileme prin aparitia unor evenimente neasteptate ce va vor da de gandit in privinta viitorului .

Taur
Multitudini de ganduri legate de evenimente si oameni din trecutul dvs. Pe parcursul urmatoarelor 6 luni , veti primi patru seturi de chei ( iunie, august, octombrie si ianuarie 2011) care va vor deschide usile unor mari oportunitati .Intalniri secrete sau cu caracter confidential . Pana la jumatatea lunii sunt aspectate in mod deosebit calatoriile scurte dar si relatiile cu fratii sau vecinii. Intre 4 si 20 iunie veti lasa impresia de : “Totul mi se cuvine” si veti deranja prin aceasta atitudine .

Gemeni
In viata dvs. vor aparea persoane noi si evenimente uimitoare care va vor propulsa intr-o directie noua . Dorinta de a fi mai activi si mai implicati in activitatea desfasurata si  viata sociala devine din ce in ce mai arzatoare . Veti fi mai hotarati si mai consecventi cu propriile decizii. Sfarsitul lunii aduce o serie de clarificari ( intr-un sens sau altul) in privinta situatiei financiare.

Rac
Racii vor cunoaste schimbari destul de dramatice in lunile ce urmeaza iar acestea vor stabili atmosfera generala pentru urmatorii sapte ani . In fapt , toate zodiile vor cunoaste schimbari intr-un sector sau altul de viata dar Racii , Balantele , Capricornii si Berbecii in mod deosebit . Conjunctia Jupiter/Uranus pe zona profesiei , carierei si parintilor , va va aduce schimbari bruste in unul din aceste domenii prin cele mai neobisnuite moduri, in special dupa 20 iunie .

Leu
Incepand din aceasta luna , Leii se vor confrunta cu schimbari de directie atat in viata profesionala cat si in cea personala in mai putin de un an .Doua evenimente importante in urmatoarele sapte luni va vor schimba viziunile si convingerile asupra lumii intregi . Pentru unii dintre dvs. sunt posibile acte de creatie cu ajutorul cailor de comunicatie moderna cu un succes uimitor . Iunie este deosebit de favorabila profesiei .

Fecioara
Planeta Marte se muta din 8 iunie in zodia dvs. si se alatura aspectelor planetare ce  aduc schimbari pentru voi in urmatoarele sapte luni, marcand inceputul unei noi ere pentru Fecioare .Lunile iunie , august , octombrie si ianuarie 2011 aduc oportunitati dar si dezamagiri in plan financiar . Multi dintre nativii acestei zodii vor incepe noi colaborari sau asociatii in plan personal sau financiar . Fecioarele vor traversa perioade contradictorii dar vor simti in sfarsit ca traiesc . Din 22 iulie Saturn pleaca din zodiac dvs. si va va lua cu el multe din greutatile simtite in ultimii doi ani .

Balanta
Pentru voi 22 iulie cand Saturn intra in casa dvs. , este inceputul unei perioade de doi ani in care va trebui sa luati in serios toate angajamentele si relatiile . Acestea vor trece prin transformari si va trebui sa fiti extrem de atenti in gestionarea lor . Luna Plina din 26 iunie ar putea sa va tenteze sa calcati pe alaturi ! Relatii importante cu strainatatea si satisfactii financiare in a 2a jumatate a lunii .

Scorpion
Scorpionii se vor dumiri in sfarsit de aparitia noilor moduri de abordare a muncii , sanatatii si vietii de zi cu zi care le va aduce schimbari importante intr-unul din aceste segmente .Pot aparea amanari sau reveniri asupra unor detalii … In relatia sentimentala sfarsitul lunii iunie va aduce totul aproape de normal .Luna plina din 26 iunie ar putea crea situatii tensionate cu fratii sau vecinii .

Sagetator
Pentru voi incepe spectacolul…Iunie , august , octombrie si ianuarie 2011 sunt cu adevarat patru sanse catre schimbari  fantastice . Pana in martie 2011 , veti incepe un nou capitol de viata fie ca este vorba de un copil , o noua relatie sau o activitate de petrecere a timpului liber ( care brusc aduce beneficii) . Sentimentul de implinire va pune stapanire pe dvs. Provocari in plan financiar si posibile aparitii de sume noi de bani dupa 20 iunie .

Capricorn
Schimbari importante pentru dvs. si acestea sunt doar la un colt… deoarece pana in martie 2011 viata dvs va face un viraj de 180 grade . Schimbarile au legatura cu viata personala , locul si mediul inconjurator. Transformari  , mutari sau schimbari de resedinta dar si directii noi in planul profesional .Luna Plina  din 26 iunie va aduce intamplari si evenimente deosebite in plan personal dar si situatii si sentimente noi ce vor deschide usa unui viitor diferit .

Varsator
Iunie 2010 este pentru dvs. luna in care veti incepe sa priviti viata dintr-un unghi diferit . Cu ajutorul unei persoane apropiate , pana in martie 2011 va veti limpezi ideile si va veti descoperi pe dvs. insiva o noua persoana cu opinii schimbate la 180 grade . In viata dvs. oportunitatile vor intra in mod neasteptat prin mijloace moderne de informare ( internet, telefon , etc.). Pentru rezolvarea problemelor din aceasta luna vor fi necesare mai multe drumuri iar dupa 20 iunie poate aparea o suma de bani care a fost blocata mai mult timp.

Pesti



Pentru nativii acestei zodii incep sa apara oportunitati majore in domeniul financiar , la inceput mai timid dar apoi din ce in ce mai puternic ( in special dupa Luna Plina din 26 iunie). Asocierile sau afacerile incepute in aceasta perioada intr-un domeniu inovator au sanse foarte mari de succes. Cu toata criza economica, multi dintre Pestii care vor sti sa profite de configuratiile planetelor din aceasta perioada vor cunoaste un nivel de reusita exceptional . Acordati multa atentie detaliilor contractuale si stabiliti sarcini concrete asociatilor sau angajatilor . De notat ca pentru multi dintre Pesti, sfarsitul lunii ar putea  aduce in viata lor o persoana interesanta cu care vor incepe o poveste …Ramane de vazut cum va evolua .  

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.