Solstitiul de vara si conectarea la energia universala


Astazi, 21 iunie, de solstitiul de vara se deschid cerurile, lumina divina coboara maiestuos de la soare, din abundenta peste pamant, implinind inca o data menirea sa absoluta, de a ilumina caminul nostru fizic, marea nostra familie de fiinte….

De milioane de ani suntem conectati cu o precizie uimitoare la marea energie universala din centrul galaxiei noastre si astfel ajutati sa ne acordam cu noi insine, transformandu-ne in fiinte mai constiente, elevate care nu se mai multumesc doar cu niste roluri sociale, care vor sa isi asume roluri metafizice, galactice, universale….

Pina la solstitiul de iarna, 6 luni de zile vom fi binecuvantati de soare, receptionand valuri uriase de fotoni si astfel campurile noastre electromagnetice se modifica, frecventa vibrationala creste, permitand accesul la realitati superioare ale existentei.
In aceasta zi exceptionala putem accede la Sinele nostru superior, prin meditatie si post, putem primi informatii superioare cu rol esential in viata noastra, prin deconectare la automatismele umane cotidiene, prin conectare directa cu natura.

21.06, numerologic inseamna cifra 9, cifra umanitatii, solidaritate prin recunoastere divina, cunoastere universala daruita, accedere spre lumina, intelepciune, meditatie, altruism, sensibilitatea colectiva (in analogie cu Eremitul, casa 9 astrologica).

Cum ajungem aici? Cifra 9 este compusa aici, din 3 + 6; prin cifra 3, care numerologic inseamna exprimare libera, comunicare globala, hipercomunicare in grupuri vibrationale asemanatoare, sociabilitate, deschidere si actiuni spirituale si  cifra 6, care inseamna armonie, dragoste, creativitate artistica, conciliere, schimburi echilibrante intre oameni, aplanarea diferentelor intre indivizi, pace. Si asa ajungem din nou la 9, la umanitate, prin devotament, unul pentru toti si toti pentru unul!

Soarele triumfa prin radiatiile sale puternice imprastiate peste pamant, el daruindu-ne forta vitala, forta creatoare necesara pentru a ne juca cu Noi insine la infinit, vointa divina, stralucirea ochilor, iubirea fata de Sine. Organizarea gandurilor si actiunilor noastre, deschiderea cerurilor in aceasta zi de solstitiu de vara, in semnul Racului, guvernat de Luna, ne vorbeste despre uniunea dintre Soare si Luna, casatoria sacra dintre spirit si suflet, dintre constient si subconstient, armonizarea emisferei stangi a creierului cu emisfera sa dreapta… ce mareata zi!


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.