Transmutarea karmei


Legea karmei este o lege cosmica. Nu este una care sa fie bazata pe recompense si pedepse, ci una bazata pe concentrarea pe gand, individual si colectiv. Legea karmei exista dincolo de judecata privind binele si raul. Imediat ce o persoana sau un grup incep sa judece polaritatile pe care se bazeaza o experienta, atunci persoana sau grupul trebuie sa experimenteze ambele locuri ale polaritatii. Aceasta lege cosmica uneori mentioneaza ca “la ceea ce opui rezistenta, vei atrage spre tine, pentru a experimenta”. Singura cale de a transmuta karma este sa raspundeti la tipul de experienta care a creat karma, intr-un mod diferit; intr-un mod care exista deasupra fricii si judecatii!

Acest fapt, acest lucru este adevarat, atat individul cat si colectiv. Singura cale prin care societatea voastra umana va fi transformata, se realizeaza prin raspunsul omenirii intr-un mod diferit, la aceleasi experiente repetitive, pe care ea le creaza mereu si mereu. Voi, ca indivizi sunteti parti din colectiv; sunteti o parte extrem de importanta. Sunteti purtatori ai frecventelor Luminii in planul Pamantului si prin transmutarea karmei proprii din interior, voi realizati mari schimbari si in constiinta colectiva! Multi dintre voi ati venit la incarnare umana fara karma! Ati stiut asta?  Ati ales sa veniti aici, din cele mai inalte dimensiuni, de deasupra dualitatii, ca sa ajutati omenirea in ascensiunea ei!

Ati creat karma pentru voi totusi, in incorporarea prezenta, deoarece Pamantul este un plan karmic. In momentul sosirii voastre aici, era imposibil sa faceti altceva, in loc de a crea karma personala. Cand cineva preia incarnarea intr-un plan al fricii, in care standardele de bine si rau sunt incorporate profund in constiinta colectiva, cineva nu poate evita crearea karmei personale! Influenta colectivului este prea puternica! Mai exista un alt motiv pentru care v-ati creat karma. Voi ati creat-o special, cu scopul de a o transmuta! Ati venit pe Pamant cu constiinta ce mai inalta, pentru a fi capabili sa faceti asta; sa raspundeti la experientele karmice, in moduri, care nu au fost posibile pentru masele umanitatii!

Fiecare constiinta individuala reprezinta o parte a constiintei collective. Cand fiecare dintre voi transmuta karma sa individuala, prin inaltarea deasupra fricii si judecatii, veti constitui un stimul foarte puternic, pentru a transmuta karma colectivului. Cand karma este transmutata, va exista mereu schimbare, revolutie, atunci tiparele karmice vor fi sparte. Acest fapt va fi adevarat, fie in viata voastra, fie in evenimetele din lumea voastra! Cand evolutia lumii voastre se afla in derulare, intr-o derulare accelerata si transmutarea karmei este accelerata! Din acest motiv exista atat de multe evenimente turbulente, ce apar in lumea voastra si vor continua sa fie asa, pana cand karma colectiva va fi transmutata!

Sunt destui cei, care sunt plini de frica in privinta celor ce se petrec in jurul vostru si sunt foarte ingrijorati de faptul ca situatiile din lume nu se imbunatatesc. Nu uitati insa, ca propria voastra frica si judecata, sunt cele ce perpetueaza tiparele karmice! Oamenii au trait in frica si judecata, unul fata de altul, de foarte mult timp. Aceasta frica si judecata creaza situatiile, omul contra om, pe care le percepeti ca fiind atat de deplorabile. A judeca si a condamna alt om sau grup de oameni, va crea mai multe situatii asemanatoare, pe care voi nu le doriti!

Concentrati-va pe propria fiinta interioara si cautati sa transmutati karma personala, prin inaltarea deasupra fricii si judecatii. Retrageti-va in linistea inimilor voastre, pentru a gasi adevarul vostru si nu cautati ca ceilalti sa vi-l furnizeze! Acest adevar pe care il adoptati dinafara voastra, va fi incomplet si neimplinitor. Voi sunteti Luminii stralucitoare ale evolutiei constiintei umane! Voi va aflati in fruntea transmutarii karmei voastre planetare! Imbratisati aceste schimbari care se petrec in lume, caci ele sunt precursoarele celei mai mari schimbari, pe care o cautati si de care va este dor! Negandu-le si condamnandu-le, voi pur si simplu va legati de vechile tipare, din nou!
  
Aceste timpuri de pe planeta, sunt legate de propria ascensiune si prin ascensiunea fiecaruia, va fi capabil si colectivul sa ascensioneze! Tot ce trebuie sa va preocupe, este propria voastra ascensiune, propria iesire din frecventele fricii si ale karmei! Cand veti face asta si colectivul va reflecta aceasta transmutare a karmei. Nu exista nimic mai important in acest proces de ascensiune planetara, decat “tu” – individul care citeste acest mesaj, in acest moment!

Metatron - channeling prin Reniyah Wolf

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.