Iubirea si Miscarile Constiintei


Desigur o sa intrebati ce are de a face iubirea dintre oameni cu miscarea vibrationala? In sensul fizic sentimentul de iubire cauzeaza mai multa miscare in sistemul nervos si in corp (dilatarea pupilelor, accelerarea batailor inimii, modificarea conductivitatii pielii, cresterea transpiratiei, accelerarea respiratiei). Sentimentul de iubire aduce fiinta umana intr-o mai mare armonie cu Inteligenta Infinita, determinand o mai  mare dorinta de a zambi, de a fi fericit si prietenos. In multe filozofii spirituale se spune ca iubirea creaza o miscare radianta catre alta persoana, iar cand aceasta incepe sa  o simta, o transmite mai departe catre altii.  Aceasta miscare radianta traverseaza prin umanitate in acelasi fel cum miscarea vibratorie se propaga printr-un mediu fluid. Fratii extraterestrii ne spun ca fiecare individ exercita o influenta in stabilirea vibratiei Pamantului, deci fiecare conteaza!

Aceasta miscare (de iubire) este prezenta ca un factor in fizica, manifestandu-se la nivel cuantic. Eterul ce formeaza toate obiectele din Univers trebuie sa fie in miscare, deoarece fara miscare nu ar exista nimic. Miscare inseamna viata si invers, viata inseamna miscare. Pentru ca Universul este  un camp unificat, nu poate doar sa stea linistit, caci daca acest camp ar ramane static nu ar fi posibila construirea realitatilor virtuale fizice. Pentru ca ele sa functioneze, energia trebuie sa se miste. Miscarea fiind de fapt o vibratie, elementele acestui camp unificat pot fi vazute ca existand fundamental ca miscari vibrationale.

Daca nervii din creierul uman nu ar vibra energia, prin ei si in zonele invecinate, nu am fi capabili de a gandi, sau de a ne manevra trupul. Daca sangele nu ar vibra prin vene, ca urmare a contractiilor musculare, am muri! Daca electricitatea nu ar vibra prin circuite, computerul nu ar functiona. Daca energia atomilor nu s-ar misca, nu i-am putea percepe, iar ei nu s-ar putea asocia, pentru a alcatui compusii chimici. In concluzie este important sa vedem ca in orice gand, orice actiune, cat de mica, apare o forma de vibratie in energia eterica, care ne inconjoara si ne creaza. Daca interactiunile electrice din creier si trup ar avea loc intr-un  spatiu gol, atunci nu ne-am astepta ca ele sa circule in afara trupului nostru. Dar stim ca nu existat asa zisul spatiu gol nicaieri in Univers. Toata energia este unificata, ca un camp de energie eterica inteligenta si orice miscare se propaga prin intermediul acestui camp, inclusiv miscarile constiintei.

Deci daca constiinta noastra creaza unde vibratorii in aceasta mare de energie eterica, cu cat vei deveni mai iubitor pentru tine si pentru altii, cu atat aceasta va duce la intarirea fuziunii cu energia creatiei. In final aceasta fuziune (uniune) este un punct in afara timpului si al spatiului, este CENTRUL.
Iubirea radiaza forta intaritoare si unificatoare, ce se indreapta spre punctul central, in timp ce ura, sau lipsa iubirii, este o energie ce dezintegreaza si slabeste, departandu-ne de centru, ducand la separatie.

Iata de ce notiunea de iubire trebuie privita si inteleasa, nu ca pe un concept filozofico-spiritual abstract, ci ca pe unul foarte clar, palpabil, de natura fizico- energetica.  Odata inteles acest lucru ramane la libera alegere a fiecaruia dintre noi, daca vom vedea sau nu, iubirea si perfectiunea in orice situatie, persoana, sau eveniment, aparute in viata noastra. Dar sa retinem un lucru: ca orice alta energie opusa iubirii ne vatama mai intai pe noi si apoi pe ceilalti. De asemenea nu vom putea fi capabili de a iubi cu adevarat pe altii, daca mai intai nu ne vom iubi pe noi si nu vom fi egoisti in mentinerea nivelului si frecventei propriei noastre energii.

http://evolutiaconstiintei.webs.com/

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.