Provocarile lunii iulie


In aceasta a doua parte a anului 2010, incepe pentru noi o noua provocare,  iar perioada octombrie 2009 – aprilie 2010 cand Saturn a tranzitat zodia Balantei a fost doar ridicarea unui colt al cortinei. ÃŽn aprilie 2010, Saturn retrograd in Balanta,a revenit in Fecioara pentru a pune in ordine toate situatiile, evenimentele sau relatiile care au inceput in septembrie 2007.  Pe 22 iulie, Saturn paraseste dupa doi ani zodia Fecioarei , trecand în Balanta, unde va rămâne pentru un rol deosebit de activ in echilibrarea si rezolvarea tuturor tipurilor de relatii până în octombrie 2012.

Aducand mai mult echilibru , Saturn va crea premizele unei noi  ordini la nivel mondial ÅŸi unei faze mult mai active a corecÅ£iei fizice, scotand in evidenta din ce in ce mai mult nedreptatea ÅŸi inegalitatea . Saturn este cireasa de pe tort atunci cand se opune lui Uranus pe 27 iulie, 6 si 24 august.  Aceste opozitii sugerează faptul ca vor avea loc evenimente finale pentru a integra noul cu vechiul pentru ca noi sa putem merge mai departe.  Expansivul Jupiter si revolutionarul Uranus au inca afaceri neterminate dar care in august, septembrie  , respectiv ianuarie si martie 2011 vor provoca evenimente majore pentru a le finaliza .  Saturn se va comporta ca un cercetas cosmic care merge inaintea grupului , stabilind structuri si reguli noi pentru o noua perioada de activitate globala.

Trebuie amintit si faptul ca in timp ce Saturn incearca sa gaseasca nise de iesire , Pluto care are si el multe lucruri neterminate, aduce in actualitate problemele sfarsitului de an 2009 , exact ca un camp minat dat uitarii si care acum este la un pas de explozie. Toate problemele legate de control si putere vor conduce inconstientul colectiv catre actiuni explozive pe 25 iulie si mai apoi in 22 august cand Saturn preia provocarea astrala si aduce la lumina secrete bine ascunse .

Eclipsa solara din 11 iulie cand Luna Noua in Rac este aspectata de Marte sugereaza faptul ca exista in acest moment probleme ascunse care vor iesi la suprafata… dar nu mai devreme de luna ianuarie 2011. 

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.