ADN-ul uman un internet biologic



ADN-ul uman este un internet biologic si, in multe aspecte, superior celui artificial. Cele mai recente cercetari stiintifice din Rusia explica direct sau indirect fenomene precum clarvederea, intuitia, actele de vindecare spontana sau de la distanta, auto-vindecarea, tehnicile de afirmatie, lumina/aura neobisnuita din jurul oamenilor (precum maestrii spirituali), influenta mintii asupra tiparelor de vreme si multe altele. În plus, există dovezi pentru un nou tip de medicina in care ADN-ul poate fi influentat si reprogramat prin cuvinte si frecvente, FARA a extrage si inlocui genele singulare.

Numai 10% din ADN-ul nostru este folosit pentru construirea proteinelor si tocmai aceasta subcategorie prezinta interesul cercetatorilor occidentali, fiind examinat si clasificat. Celelalte 90% sunt considerate ADN nefolosit. Cercetatorii rusi, insa, fiind convinsi ca Natura nu este lipsita de inteligenta, s-au alaturat lingvistilor si geneticienilor intr-o explorare a acelui 90% de ADN nefolosit. Rezultatele, descoperirile si concluziile lor sunt pur si simplu revolutionare.

Potrivit acestora, ADN-ul nostru nu este responsabil numai cu construirea Corpului nostru, ci serveste, de asemenea, ca depozit de date si comunicare. Lingvistii rusi au descoperit ca, codul genetic mai ales in aparentele 90 de procente nefolositoare urmeaza aceleasi reguli ca toate limbajele noastre umane.

Ei au comparat regulile sintaxei (felul in care sunt aranjate cuvintele intre ele pentru a forma fraze si propozitii), semantica (studiul semnificatiei in formele limbajului) si regulile de baza ale gramaticii. Ei au descoperit ca alcaloizii ADN-ului nostru urmeaza o gramatica regulata si au reguli fixe, exact ca si limbajele noastre. Prin urmare, limbajele umane nu au aparut accidental, ci sunt o reflectie a ADN-ului nostru inerent.

Biofizicianul si biologul molecular rus Pjotr Garjajev si colegi sai au explorat, de asemenea, comportamentul vibrational al ADN-ului. Pe scurt, ideea de baza a fost: Cromozomii vii functioneaza exact ca un computer holografic, folosind radiatie ADN laser endogena. Aceasta inseamna ca ei au reusit, spre exemplu, sa moduleze anumite tipare de frecventa (sunete) pe o raza ca cea de laser, care influenta frecventa ADN-ului si implicit informatia genetica propriu-zisa. Avand in vedere ca structura principala a perechilor de ADN-alcalin si a limbajului  au aceeasi structura, nu e nevoie de nici o decodare de ADN.

Substanta ADN vie (din tesut viu, nu in vitro) va reactiona intotdeauna la raze laser modulate prin limbaj si chiar si la unde radio, daca se folosesc frecventele adecvate (sunet). Acest lucru explica stiintific, in sfarsit, de ce afirmatiile, hipnoza si cele asemanatoare pot avea asemenea efecte puternice asupra oamenilor si a corpurilor lor. Este foarte firesc si natural ca ADN-ul nostru sa reactioneze la limbaj.

In timp ce cercetatorii occidentali extrag gene singulare din siruri ADN si le insereaza in alta parte, cei rusi creeaza mecanisme ce influenteaza metabolismul celular prin frecvente radio si de lumina modulate, reparand astfel defectele genetice. Ei au capturat pana si tiparele informationale ale unui anumit ADN si l-au transmis altuia, in acest fel re-programand genele la un alt genom.
Astfel ca au transformat cu succes, de exemplu, embrioni de broasca in embrioni de salamandra, pur si simplu prin transmiterea tiparelor de informatie ADN.

In acest fel, intreaga informatie a fost transmisa fara nici unul dintre efectele secundare sau conflictele intalnite atunci cand se extrag si reintroduc genele singulare din ADN. Acest lucru reprezinta o revolutie incredibila, transformatoare: prin simpla aplicare a vibratiei (frecvente de sunet) si limbaj, in schimbul procedurii arhaice de extragere! Acest experiment arata puterea imensa a geneticii cu unde, care are in mod evident o influenta mai mare in formarea organismelor decat procesele biochimice ale secventelor alcaline.

Frecventa trebuie sa fie corecta.
Si acesta este motivul pentru care nu toata lumea are la fel de mult succes sau poate face acest lucru cu intotdeauna aceeasi forta. O persoana trebuie sa lucreze la dezvoltarea proceselor interioare pentru a stabili o comunicare constienta cu ADN-ul. Cercetatorii rusi lucreaza la o metoda care sa nu depinda de acesti factori, ci care sa functioneze intotdeauna, cu conditia ca frecventa corecta sa fie folosita.

Insa, cu cat este mai evoluata Constiinta unui individ, cu atat este mai putina nevoie de orice tip de mecanism: o persoana poate obtine aceste rezultate de una singura. Stiinta va inceta intr-un final sa rada de aceste idei si va confirma si explica rezultatele.
Cercetatorii rusi spun, de asemenea, ca ADN-ul nostru poate cauza tipare neregulate intr-un vid, producand astfel gauri de vierme magnetizate. Gaurile de vierme sunt echivalentele microscopice ale asa-numitelor punti Einstein-Rosen din apropierea gaurilor negre (lasate de stele care au explodat). Acestea sunt legaturi de tunel intre zone complet diferite din univers prin care informatia poate fi transmisa in afara timpului si spatiului. ADN-ul atrage aceste particele de informatie si le trimite mai departe catre Constiinta noastra.

Sursa : www.warofillusions.wordpress.com

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.