Aspectele Lunii Noi din 10 august 2010


Horoscopul Lunii Noi in Leu 17 ° 25 ", din data de 10 august 2010, ora 6:10 - ora Romaniei, este foarte clar dominat de puternicul careu in T cardinal, chiar daca aceasta nu este aspectata. Cu Marte si Venus intrand in Balanta se adauga o dimensiune mult mai personala acestei cuadraturi in T dintre Pluto, Uranus si Saturn. Este un moment in care ne vom reevalua relatiile personale mai ales prin prisma schimbarilor sociale pregatite noua de catre aceste configuratii celeste. Cu Venus in aceasta combinatie exista insa si marea speranta ca multe conflicte pot fi evitate la masa negocierilor. Aceasta cuadratura reprezinta o puternica rascruce de drumuri, o nevoie de schimbare  uriasa. Vom asista la inceputul multor transformari in urmatoarele saptamani si in mod special pentru cei ale caror planete din astrograma personala se afla la inceputul zodiilor Berbec, Rac, Balanta si Capricorn.

Pe toata durata aceste faze a Lunii Noi este bine sa incepem noi proiecte,  reinnoiri de relatii sau angajamente. Cei ce au anumite dorinte legate de iubire, copii, creativitate, isi pot pune o dorinta legata de strict aceste aspecte acum, cand eterul este plin de energie pozitiva si uimitoarea forta a Universului ii va ajuta. Dincolo de aceste superstitii ( sau adevaruri?!) trebuie amintit ca Luna  Noua din Leu ii va ajuta pe toti cei ce si-au propus orice fel de proiect legat de copii( ex.: aducerea pe lume a unui copil).

Amintesc in treacat ca planetele intrate acum in Balanta, nu vor face aspecte imbucuratoare cu planetele celor din zodiile Berbec si Capricorn, si,astfel vibratiile negative formate , vor aduce acestor nativi  stari de ingrijorare si nervozitate.Nu lasati ca aceste emotii sa va domine si veti reusi sa treceti mai usor peste aceasta perioada.

Energiile acestei perioade vor aduce in prim plan nevoia de echitate, onestitate si integritate in toate relatiile noastre. Pluto care ne supervizeaza pe toti, este deosebit de atent acum cu toate metodele noastre de comunicare si pentru toti cei care nu sunt dispusi sa se comporte onorabil , poate interveni intr-un mod destul de dur.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.