Ciclurile experientei - Trepte spre Iluminare


Fiecare dintre vietile noastre este un ciclu al experientei, al invatarii, al vindecarii si al eliberarii. Asta inseamna ca fiecare ciclu ne da ocazia ca acest lucru sa se intample. Cateodata trecem prin intregul ciclu si traim o transformare extraordinara in fiinta noastra atunci cand au loc iluminarea si inaltarea. Sau, putem trece prin ciclurile vietilor noastre iar si iar gandind ca suntem foarte ghinionisti, urand circumstantele vietii noastre si simtind ca suntem provocati la fiecare nivel. Autoritatea noastra spirituala este activata atunci cand intelegem ca avem de ales in orice situatie si ca desfasurarea realitatii noastre depinde de noi.

Putem privi lectiile ca pe o provocare adusa autoritatii noastre spirituale. Nu este cazul. Lectiile noastre sunt menite sa ne ajute sa ne restabilim autoritatea spirituala in plan material, sa ne arate unde ne lipseste puterea, sa ne reconecteze la Sursa si sa ne aduca echilibrul intre lumile materiala si spirituala. Incapacitatea noastra de a ne reaminti sau lipsa dorintei de a ne folosi autoritatea spirituala  ridica probleme. Cand incepem sa ne conectam la Sinele spiritual, incepem sa vedem ciclurile experientei, vedem cum se desfasoara lectiile si care este scopul lor in calatoria noastra. Atunci ne putem proclama autoritatea spirituala si ne putem ridica nivelul vibratiilor peste aceste cicluri, dand nastere unei realitati diferite.


Provocarea pentru fiecare om este de a se reconecta la viziunea lui Dumnezeu despre cine suntem si de a intelege ca ciclurile vietilor noastre individuale sunt o oglindire a ciclurilor planetare. De aceea fiecare dintre noi este atat de important pentru procesul de inaltare si iluminare care are loc acum. Experienta noastra umana este atat individuala, cat si colectiva si acum, mai mult decat oricand, suntem constienti de acest aspect al calatoriei noastre, suntem constienti ca suntem toti conectati, suntem cu totii unul. Aceasta este sansa noastra de a pune capat veacurilor de cicluri ale durerii, ale suferintei, ale razboiului, ale haosului si ale fricii, de a crea o noua paradigma a iubirii neconditionate si de a ne intelege autoritatea  spirituala.  Pentru asta ne aflam aici si reusim sa o facem de fiecare data cand, intelegand mai mult, ne reamintim cine suntem si ca avem  autoritatea spirituala de a crea Raiul pe Pamant pentru noi si de a impartasi apoi aceasta energie celorlalti.  

Arhanghelul Uriel

Un comentariu:

Un produs Blogger.