Horoscop august 2010


Pentru mine, august 2010 este luna care ma intriga nu numai prin puternicele aspecte planetare formate dar si prin uriasa energie ce va lovi Pamantul. In timp ce pentru unii acest val urias de vibratii planetare va aduce sfarsitul multor incercari, pentru altii acestea de-abia vor incepe. Marele careu in T cardinal , format de Pluton ( in Capricorn) si cele doua conjunctii dintre Jupiter/Uranus in Berbec si Marte/Saturn in Balanta va crea tensiuni deosebite pentru fiecare dintre noi…. Vor fi multe de clarificat in domeniul relatiilor personale si acum este momentul cand vom prinde curaj pentru a face acest lucru.

Noi toti vom simti nevoia sa adoptam atitudini noi, sa facem fata unei perioade de schimbari imprevizibile, sa traim mai activ. Este o perioada de accelerare a karmei pentru fiecare individ in parte, si vom avea parte de un veritabil carusel de intamplari bune si rele, de ametitoare derulari de evenimente…Cu cinci planete retrograde pana la sfarsitul lunii, va trebui sa luam o pauza si sa ne tragem putin sufletul inainte de orice actiune planuita.

In acelasi timp, cu atat de multe planete aflate la grad mic in Berbec, Balanta si Capricorn, nu ma indoiesc ca multe domenii din viata noastra personala dar si la nivel global, vor suferi transformari in acest an. In sfarsit, ultima opozitie dintre Saturn si Uranus se va incheia ( prin trecerea lui Uranus in Pesti pe 14 august) si astfel, se va incheia o lunga perioada de instabilitate financiara si nesiguranta emotionala, incepand perioada de reconstructie .

Berbec – Alaturandu-se puternicelor aspecte formate in aceasta luna, Marte, guvernatorul zodiei dvs. a intrat pe 30 iulie in semnul opus semnului vostru. Astfel, luna august va va face extrem de sensibili si receptivi la tot ceea ce spun cei din jur, atat la nivel personal cat si profesional. Practic , veti intra intr-un nou ciclu de 12 ani si totul va incepe pentru dvs. sa se trezeasca la viata. Se vor clarifica multe dintre dezacordurile si diferendele avute cu alte persoane, chiar daca pentru acest lucru va trebui sa treceti peste momente stresante si tensionate. Pe termen lung, va veti da seama ca aceasta luna a fost inceputul eliberarii de pe umerii dvs. a multor greutati. Schimbarile profesionale vor fi parte a acestui proces, care va dura pana in noiembrie, urmand finalizarea acestuia in luna martie a anului viitor.

Taur – Guvernatorul dvs., Venus se alatura lui Marte si Saturn in Balanta , a 6a casa a horoscopului  vostru. Acest amestec cosmic aflat in casa muncii, a sanatatii si rutinei de zi cu zi va activa orice problema, ganduri sau emotii in ceea ce priveste colegii dvs. de munca, sanatatea sau proiectele profesionale. Totul se va reformata si restructura in acest nou ciclu din viata  de zi cu zi, si prezenta lui Venus va va ajuta sa obtineti o perspectiva echilibrata . Va trebui sa incercati sa pastrati un echilibru intre viata interioara si cea exterioara  pentru a nu deschide o cutie a Pandorei in fiecare dintre aceste domenii. Din fericire, intrarea Soarelui in Fecioara din 23 august va va aduce gura de aer necesara pentru a gasi solutii de rezolvare  a problemelor dvs.

Gemeni – Mercur retrograd in Fecioara , incepand din 21 august , pe sectorul familiei si casei dvs va face din luna august , o luna de intarzieri , razgandiri si schimbari. Aceasta , atrage atentia ca in prima jumatate a lunii august este bine sa acordati atentie tuturor lucrurilor ce trebuie facute si mare grija la detalii. Este bine sa terminati ce aveti important de facut pana pe 21 august , deoarece dupa aceasta data lucrurile vor cunoaste piedici si intarzieri nemotivate. Daca renovati, sunteti in curatenie sau va mutati cu locuinta, asteptati-va ca programul facut sa cunoasca abateri si tot ceea a-ti aranjat sa nu fie respectat. Imaginea de ansamblu a finantelor dvs. ar putea cunoaste modificari neobisnuite in domeniul asocierilor , schimbari pe care le veti intelege mai tarziu in acest an.

Rac – Celelalte trei semne cardinale ( Balanta, Capricorn si Berbec) vor experimenta schimbari majore , si chiar daca acum nu sunt planete in zodia dvs. , unghiul dintre planete va lovi totusi, patru domenii importante ale vietii voastre: casa si familia , relatiile si parteneriatele, viata profesionala, parintii si reputatia publica. Schimbari unice vor aparea si momentele stresante aparute, va vor face sa vedeti viata dintr-un alt unghi. Saturn aflat in cel mai de jos punct al astrogramei dvs., va fi ca o ancora care va va tine legati pentru a nu va pierde in larg. Vise premonitorii. Aceasta perioada va dura pana in martie 2011.

Leu – La multi ani tuturor Leilor! Anul dvs. personal are o serie de aspecte si configuratii planetare, care vor marca urmatoarele 12 luni ca peo perioada deosebita si unica, aducandu-ti cotituri de destin interesante, experiente speciale cu persoane din strainatate, calatorii lungi , locuri , fapte si oameni deosebiti .Chiar daca unii dintre voi nu vor avea sansa sa calatoreasca fizic, prin intermediul cartilor , filmelor sau oamenilor veti cunoaste noi experiente. Financiar , este o luna in care trebuie sa acordati atentie cifrelor si tranzactiilor de orice fel. Caracterul practic al lui Mercur in Fecioara , va face ca multi Lei,atat de extravaganti,  sa se gandeasca de doua ori inainte de a achizitiona ceva!

Fecioara – Chiar inainte de aniversarea din acest an, voi, Fecioarele, aveti Mercur ( guvernatorul zodii dvs.) intrat in retrogradare! Acesta este un semnal ca va trebui sa acordati o atentie extra-speciala pentru tot ceea ce se intampla la nivel personal, deoarece evenimentele si oamenii din aceasta perioada vor avea un impact direct asupra vietii dvs. in urmatoarele luni. Daca puteti, incercati ca orice negociere , proiect sau plan sa se incheie pana la jumatatea lunii august. Dupa aceasta data, va puteti lovi de amanari, modificari sau intarzieri . Financiar, este o luna in care trebuie sa va miscati cu grija, printre capcanele intinse.  Pentru multe dintre Fecioare, va aparea pasiunea… Pasiunea sub forma unei noi iubiri,  unui nou hobby sau un nou interes intr-un domeniu neobisnuit.

Balanta – Complicat! Luna august este o luna atat de importanta pentru voi, Balantele, incat nu stiu de unde sa incep…Nu numai ca o noua etapa de 29 ani a inceput pentru voi, dar Marte(31 iulie) si apoi Venus ( 7 iulie), guvernatorul semnului dvs.,se pare ca au decis sa va condimenteze din plin aceasta perioada. Jupiter si Uranus , ambele retrograde pana in noiembrie si decembrie anul acesta, va vor face sa indepartati toate persoanele interesante din jurul dvs. , pana cand veti fi siguri ca prezenta lor va contribui pozitiv la imaginea si viata dvs. De retinut ca , indiferent de credinta , obiceiurile, rasa sau culoarea fiecarei persoane cu care veti intra in contact in acest an , aceasta va avea un rol de jucat in viata dvs. Multe miscari interesante si mai ales , la suprafata.

Scorpion – De cum a inceput luna august, Marte, guvernatorul zodiei dvs., a fost in sfarsit prins cu mult bun-simt de Saturn … Saturn care tocmai s-a mutat in casa 12 a  horoscopului dvs. , casa care are legatura cu sanatatea , bunastarea, mari institutii si persoane ce sunt ascunse vederii publicului . Cu Marte si Venus activand acest domeniu al vietii dvs., este de asteptat o foarte serioasa abordare si implicare in viata spirituala. Posibile despartiri de prieteni sau rupturi din grupuri la care ati aderat in ultimii 2-3 ani. Luna august este una destul de dificila din cauza aglomerarii atator planete , si este mai bine decat sa inotati impotriva curentului , sa asteptati sa se linisteasca apele, inainte de a merge mai departe. Incepand de acum si pana in luna martie a anului viitor este bine sa fiti deosebit de atenti.

Sagetator- Viata dvs. sociala si sentimentala s-a intensificat in ultimele saptamani , cu Uranus si Jupiter intrat in acest domeniu de viata al dvs. Si am putea sa spunem ca este chiar placut, dupa monotonia din ultimii 2-3 ani! De retinut totusi, ca Saturn aduce o abordare mai echilibrata in felul in care va judecati cunostintele, prietenii si relatiile. Evenimentele intamplate acum, vin sa va aduca aminte de aspiratiile dvs. pe termen lung si puteti beneficia de sanse minunate in cariera dvs. Si sa nu uitam ca, voi Sagetatorii , sunteti prinsi intr-o transformare de ordin personal in tot ceea ce priveste sentimentele, copiii si creativitatea , lucru ce va dura pana in luna martie 2011.

Capricorn – Viata poate fi atat de interesanta cu toate aceste aspecte planetare care influenteaza semnul dvs.! Cu atât de multe planete – inclusiv cu Mercur retrograd, din 21 august – si Marte , trebuie sa fiti deosebit de atenti la miscarile de culise din jurul dvs….Pentru voi Capricornii, acest lucru se refera in mod special la viata profesionala, si este bine de stiut ca orice decizie importanta luata acum, va influenta urmatorii ani. Schimbari bruste vor avea loc in casa si viata dvs. de familie. Nu puneti la inima dificultatile aparute acum, deoarece veti intelege mai tarziu in ce fel acestea au lucrat pentru binele dvs. . Totul este parte a unui proces ce se va intinde pana in luna martie 2011.

Varsator- Mintea dvs. lucreaza la capacitatea maxima, si in acest an va va fi extrem de usor sa concepeti orice act de creatie dar si sa-l comunicati celorlalti .  Pentru voi Varsatorii, luna august se afla  la jumatatea anului dvs. aniversar,  si este cazul sa faceti un bilant al gandurilor si dorintelor dvs.! Veti vedea ca multe sfaturi utile date chiar de dvs. insiva sau de prieteni apropiati voua, va vor ajuta in lunile ce urmeaza . Pana in martie 2011 acest nou ciclu de viata va fi ferm stabilit…Mercur retrograd din a2a parte a lunii august, va aduce o problema financiara ce ar putea avea de-a face cu unele taxe sau impozite.

Pesti – Uranus se intoarce in semnul vostru pe data de 14 august , urmat si de o Luna Plina pe data de 25. Afectand doar Pestii din ultimele grade ale zodiei, aceasta perioada este capitolul final dintr-o lunga perioada  de reasezare a lucrurilor. Din martie 2011, Uranus nu va mai intra in zodia dvs. pe toata durata vietii. Daca ati evitat pana acum o problema financiara de care ati fost speriati, este momentul ca acum, in luna august sa o rezolvati. Chiar daca nu sunteti favoritii acestei perioade, veti beneficia de promotii, compensatii materiale, testamente, mosteniri, sau pensii . Venus , Marte si Saturn sunt foarte activi in horoscopul dvs. si aduc tendinte clare catre acest gen de beneficii materiale.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.