Transmutarea karmei

Cei ce studiaza metafizica stiu ca traim vremuri marete, de gratie divina, prin care karma este anulata, pe masura ce ne inaltam spre originalele dimensiuni, de frecventa inalta. Am facut alegerea de a ne inalta spiritual, incepem sa ne reamintim Cine Suntem.

Asa incepe calatoria noastra de ardere a karmei individuale, prin efort personal in ridicarea propriei frecvente a corpului fizic, prin comunicarea directa cu energiile superioare din taramul Iubirii neconditionate, Pacii si Bucuriei si prin transcenderea densitatii celei de a treia dimensiuni. Am ajuns astfel sub influenta Legii Karmei, legea Cauzei si a Efectului, Lege fundamentala ce face parte din principiile-legi hermetice ale Adevarului Divin, care spune : „orice cauza are efectul sau, orice efect are cauza sa, Totul se intampla conform Legii, Hazardul este un nume dat unei Legi necunoscute, sunt numeroase planuri ale Cauzalitatii, insa nimic nu scapa Legii!”

Aceasta lege exista dincolo de dualismul bine-rau, este o lege cosmica, ce nu este bazata pe recompense si pedepse, asa cum se presupune gresit, este bazata pe concentrarea fiecarui gand, emis si receptat, individual si colectiv. Aceasta lege cosmica mentioneaza ca la ceea ce opui rezistenta, vei atrage spre tine, pentru a experimenta noi moduri de viata. Imediat ce o persoana sau un grup incepe sa judece polaritatile pe care se bazeaza o experienta pe acest pamant, atunci persoana sau grupul respectiv trebuie sa experimenteze ambele aspecte ale polaritatii judecate. Asa cum am mai scris nu exista pedepse, exista alegeri, in acest caz, alegerea de a judeca pe altul sau nu…

Apoi singura cale de a transmuta karma este sa raspundem la tipul de experienta ( judecare) care a creat karma, intr- un mod diferit, deasupra fricii si bineinteles a judecatii.
Daca nu, pe harta natala vom descoperi una sau mai multe planete individuale retrograde!
Aici pe Geea am experimentat cea mai joasa frecventa a fricii, deci avem o dimensiune planetara karmica, si avem de facut multe alegeri, experiente de trait…

Se spune ca singura cale prin care societatea umana va fi transformata, se realizeaza prin raspunsuri-alegeri in moduri diferite, la acele experiente repetitive pe care le-am creat, de sute de ani si pe care le repetam mereu, mereu, pina la un punct, si acel punct se pare ca s-a pus, de Sus…

Exista printre noi fiinte de Lumina care s-au incarnat pentru a ajuta omenirea in ascensiunea sa, care nu au karma. Dar la incarnarea lor prezenta s-a creat karma pentru ei, deoarece planeta noastra Geea este un plan karmic, ce apartine densitatii dimensiunii 3, astfel, la momentul incarnarii aici, in dimensiunea fricilor, automat se creeaza karma personala, in dualismul bine-rau al Constiintei Colective. Influenta Constiintei Colective este foarte puternica, unii aleg sa isi creeze special un tip de karma, cu scopul de a o transmuta ca experiment si de elibera frica.

Scopul misiunii acestor fiinte de Lumina este de a raspunde la experiente karmice, in moduri care nu au fost posibile pentru masele umanitatii, iar atunci cand karma este transmutata la nivel personal, in Constiinta colectiva va exista mereu miscare, in mentalitate, revolutii sociale si tiparele karmice vor fi sparte, rand pe rand……
Cu cat transmutarea karmei este accelerata cu atit evolutia lumii se accelereaza ( si invers), asa se explica turbulentele din lume care continua pana cand karma colectiva va fi transmutata.

Spre deosebire de karma colectiva, karma individuala  creata in vietile anterioare, poate fi transmutata prin inaltarea propriei frecvente corporale, iesirea din vibratia fricii. Numai prin efort personal sustinut ani si ani, putem sa ne recastigam propria mantuire sau starea de gratie, numai prin trairea experientelor care au creat initial karma, fara judecarea evolutiei, raspunzand numai prin Iubire! Karma va fi 0, atunci cand vom constientiza dupa o munca intensa cu Noi insine, ca nu mai exista frici in noi, ele fiind inlocuite de Iubire.

Cum putem sa stim ca am ajuns la karma = 0 ?.. Ceea ce ramane nevindecat in noi, ascuns prin strafundurile subconstientului irumpe cu forta la suprafata, atunci cand ne asteptam mai putin. Cand nu mai ramane nici o trauma de asimilat, de vindecat, ascunsa in subconstient, pentru a se materializa in frica de ceva, atunci avem karma =0.
Toti suntem uniti intr-o minunata retea de ganduri, de energie, facem parte din Constiinta Colectiva si fiecare dintre noi este influentat de problemele celorlalti, chiar daca ne aflam la niveluri diferite de evolutie spirituala si vibrationala. A judeca este lucrul cel mai greu de anulat pentru noi, a judeca si a condamna alt om, alti oameni, creeaza multe situatii asemanatoare lor, neplacute, nedorite. Multe suflete au ramas se pare impotmolite sau intampina dificultati in trezire, in iertare, in ridicarea frecventei lor corporale, acest lucru creeaza intarzieri, spaime, dezamagiri, neincredere, disconfort, in conectarea cu Sinele nostru.

Daca asteptam sa se intimple ceva, mai bun, ca ceva, cineva, cumva sa ne salveze din exterior, fara sa ne conectam cu Sinele nostru, ramanem cu asteptarea , cu karma si cu o evolutie ce stagneaza. Adevarul il gasim in interiorul nostru, in Inima noastra, in schimbarile ce transforma lumea, in constientizarea ca, o revolutie globala poate reevalua si elimina vechile cai, pline de tipare karmice. Singuri doar, putem sa facem alegerea de a invinge frica, de a ne revendica propria putere, forta interioara, ce nu o vom gasi in cercurile noastre spirituale, in ziare, la tv., doar in Noi, se gasesc cheile divine pentru transmutarea karmei personale si ascensiunea Constiintei Colective.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.