Vibratiile cosmice - influente si manifestari


Semnul astrologic sub care te nasti, te influenteaza categoric, atat timp cat esti in Legea Kharmei( adica pana ai evoluat ca entitate peste Versul 7,3...si ai intrat in Legea Iubirii)...indiferent , daca esti programat psihic sa asimilezi informatia respectiva, sau nu…

Fiecare forma creata, inclusiv fiintele umane, dispun de o structura individuala de forte din aceleasi energii creatoare, ce emana din toate stelele universului. Insasi Pamantul reprezinta materializarea tuturor acestor vibratii diferite a celor patru stihii zodiacale, a celor patru puncte cardinale, atat pe bolta, cat si in Fiinta noastra Divina Interioara. Acestea reprezinta Cele 4 Fete ala lui Dumnezeu:Focul(Leul), Apa( Vulturul-Scorpionul), Aerul (Varsatorul), Pamantul(Taurul). Fiecare fata a lui Dumnezeu, si fiecare punct cardinal, contine in sine celelalte trei aspecte Divine nemanifestate.....si asa s-au nascut cele 4 ori 3 manifestari, adica cele 12 semne zodiacale.

De aceea suntem influentati de suma vibratiilor cosmice, care exista in momentul nasterii noastre, care se suprapun pe vibratiile Sinelui nostru. O creatura vie nu se poate naste decat in momentul, in care structura energetica a rotii cosmice se suprapune perfect peste structura energetica a rotii sale individuale! De la nastere si pana la moarte omul e supus unor impresii noi, modificari, diind in continua schimbare. Odata cu experientele acumulate si cu gradul de evoluare, constelatia interioara se va modifica. Unele puteri se dezvolta, altele se inhiba, in functie de propriile actiuni si reactiiile sale la ele. . In momentul mortii sale, constelatie interioara a omului ramane gravata in sufletul sau, care nu se va putea reincarna, inainte ca bolta cereasca, prin miscarea sa, sa atinga aceeasi conformatie.

Asa se explica, de ce unele fiinte se reincarneaza dupa o perioada scurta, iar altele trebuie sa astepte sute sau mii de ani, ca sa revina, in moimentul cand bolta cerului va alcatui o configuratie identica cu cea a sufletului lor. E va;labil pentru toate creaturile, care se nasc in lumea 3D: Constelatia de la moartea individului si cea de la renasterea sa in viata urmatoare sunt absolut identice......Deci, nu subestima stravechea si mult folosita intru manipulare in ziua de azi stiinta- astrologia. Asta nu o face mai putin adevarata.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.