Dansand cu focul – Efectele Lunii Pline in Berbec din 23 septembrie 2010


Vom avea avea parte de o Luna Plina absolut spectaculoasa in 23 septembrie, si nu doar pentru ca se petrece la gradul 0 Berbec (punctul de inceput al zodiacului) sau pentru ca exact atunci incepe echinoctiul de toamna…Nu!... Ci pentru ca facand exceptie de planeta Mercur, toate planetele vor participa la un dans al focului deosebit de intens. Daca tinem cont de coplesitoare energie a Lunii Pline din Berbec ce primeste influente puternice de la conjunctia Venus-Marte si asezonam cu putin din energiile lui Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluto am putea sa intelegem de ce aceasta Luna Plina este atat de deosebita…Pentru ca toate aceste planete fac aspecte cu Luna Plina din 23 septembrie !!!

Si asta nu este destul. Chiron si Nodul Nord participa deasemenea la acest spectacol grandios. Probabil ca multi se vor intreba cum vor reusi sa stapaneasca acest cocktail exploziv??! Sincer? Nu se va putea… Vom asista la evenimente care pot incepe cu nevinovate tachinari si care pot escalada in certuri infioratoare… De la discutii aprige , la impacari spectaculoase. Se va trece printr-o atat de diversificata paleta de sentimente incat multi vor avea impresia ca au trait o viata in cateva zile.

Aceasta Luna Plina este prima din cele doua care vor avea loc pe axa Berbec-Balanta (cea de-a doua va avea loc pe 22 octombrie 2010 gr.29 Berbec) si pentru toti, casa in care avem zodia Balantei in astrograma personala, va avea o importanta deosebita. Toti cei care au Luna, Soarele sau Ascendentul aflat la gradul critic 0 sau gradul anaretic 29 vor trece prin perioade importante ale vietii lor. Luna Plina are efect de reflector asupra  lucrurilor ascunse din existenta noastra , si toate lucrurile neterminate ( in special cele care au legatura cu casele in care cuadratura in T este asezata pe astrograma personala) vor reveni in viata noastra pentru a fi puse in ordine.

Desi opinia multora este ca aspectul format dintre conjunctia Neptun-Chiron pe Varsator aflat in semi-sextil cu Jupiter-Uranus  aduce oportunitati deosebite de rezolvare si vindecare a ranilor vechi, eu nu am inca siguranta ca acest lucru se va intampla acum. Ca sa ma explic…Pana cand Chiron nu se va departa suficient de Neptun   si  nu va intra in Pesti ( februarie 2011), eu cred ca de fapt Neptun actioneaza inca ca un anestezic care  impiedica sentimentul de durere sa se exprime intrutotul, atat la nivel personal cat si colectiv. Sunt de parere ca ranile psihice trebuiesc constientizate pe deplin , aceasta constientizare fiind de fapt parte a procesului de vindecare. In opinia mea , Pestii vor oferi un mediu mult mai bun pentru vindecare decat Varsatorul , datorita capacitatii Pestilor de a accepta fara judecata si de a intelege durerea. 





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.