Energia tahionică – energia lui Dumnezeu

Cu sigurantă că omenirea a mai făcut un pas, către o nouă energie veche de când lumea! În acest moment energia tahionică este una din multele energii divine care ne stau la dispozitie și ne ajută în procesul de înăltare al constiintei. Această energie este doar una din căile de acces spre Dumnezeu, și cum la Dumnezeu se ajunge doar cu inima… ea contribuie la ascensiunea noastră ca fiinte universale în acest moment important al istoriei umanitătii.

Energia tahionică este foarte puternică însă extrem de blândă, ea nu bruschează fiinta umană printr-o pătrundere puternică, ci mai ales prin asimilarea sa la modul conștient. Energia în sine nu are nimic special. Ce o face să fie mai specială decât celelalte? Prin faptul că nu are o frecventă (vibratie) anume (ea este neutră), ea se situează deasupra celorlalte frecvente și vibratii energetice. Prin intermediul acestei energii Dumnezeu este prezent pretutindeni în Univers si Cosmos!

Ea reprezintă suflul lui Dumnezeu sau respirația lui Unul! Energia tahionică contine în sine toate tipurile de energie pe care le cunoastem în prezent si ca atare ea se adresează tuturor, în egală măsură atât celor mici cât si celor mari. Cei care au nevoie de ea la ora actuală sînt cei mari, oamenii maturi care au blocate în constiinta lor energii ale vietilor anterioare. Fără a fi întelese aceste blocaje si rolul lor, nu vom putea merge mai departe!

Ce o mai face specială? Marea ei capacitate de a debloca si a aduce la suprafată toate problemele noastre care se află ascunse în inconstient si subconstient. Reteaua energetică a Terrei este acum pătrunsă mai abundent de către această energie care ajută la vindecarea planetară. Stati un pic si chibzuiti! Energia tahionică are calitatea de a aduce performante nebănuite în corpul fizic, precum si în celelalte corpuri de natură energetică.

Ea ajută la descoperirea si dezvoltarea abilitătilor extrasenzoriale. Printr-o expunere repetată cu ajutorul unor dispozitive speciale care pot capta această energie, se poate obtine un rezultat benefic si constant atât în corpul fizic cât si în cele subtile. Ea reuseste să reconfigureze potrivit inteligentei sale întreaga tipologie si arhetipul originar implementat de Creator la începuturile de evolutie ale Pământului. Toate lanturile de ADN sînt reconfigurate si activate de această energie divină.

Este bine să ne folosim de energia tahionică, însă aceasta nu suplineste efortul si munca care trebuie depuse de fiecare dintre noi. Este bine să o luăm ca aliat în regenerarea si vindecarea sufletului si trupului nostru. Ne putem folosi de toate dispozitivele create în acest moment, în acest scop. Acestea sînt doar unelte, nimic mai mult!! Dacă nu vom lucra la noi nu se va întâmpla nimic formidabil, deci atentie! Tendinta noastră a oamenilor este de a lăsa pe altul sau altceva să lucreze în locul nostru, ori asta nu se face! Energia tahionică este un real ajutor, un suport esential în evolutia noastră constientă ca fiinte divine si umane pe acest pământ.

Ce poate face energia tahionică? Foarte multe si enumeram doar câteva actiuni ale acestei energii:
- ajută la regenerarea moleculelor, celulelor, tesuturilor corpului fizic
- ajută la regenerarea ADN-ului
- curătă și purifică la toate nivelele fiintei umane corpurile, chakrele, nadisurile, meridianele energetice
- hrăneste, echilibrează, centrează si armonizează toată fiinta noastră
- creste gradul de imunitate al organismului fizic
- opreste si ameliorează degradarea creierului fizic
- regenerează neuronii si sinapsele neuronale
- purifică sângele
- ajută la ridicarea constiintei, ceea ce reprezintă un real pas înainte pe calea evolutiei

Sursa: revistacosmos.ro

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.