Invocarea ingerului protector in realizarea dorintelor

Invocarea ingerului pazitor in realizarea dorintelor(5)


Protector divin prin excelenţă, Arhanghelul Mihail este guvernatorul Soarelui, zodiei Leului si zilei de duminica iar în rolul său de înger planetar preia caracteristicile Soarelui, atenuand orice tendinţă de exces si încurajand  virtutile acestuia.  Numele sau s-ar putea traduce prin  “Cine este ca Dumnezeu?” si se potriveste astrului vietii, fiind simbolul cosmic al Celui Atotputernic si  puterea care sustine toate formele de viaţă pe acest Pamant.  Soarele reprezinta abundenta, vitalitatea, energia ÅŸi puterea,  creÅŸterea spirituală ÅŸi perfecÅ£iunea.

InfluenÅ£a lui este extrem de benefica , dar intotdeauna ce este prea mult poate sa dauneze .Cu ajutorul lui Mihail ne putem asigura împotriva mandriei si egoismului  primind în schimb iluminarea si lumina iubirii . ÃŽl putem ruga pe Arhanghelul Mihail să ne ajute să ne controlăm ÅŸi să ne depăşim tendinÅ£ele negative care mai subzistă în fiinÅ£a noastră. De câte ori ne simÅ£im depăşiÅ£i de evenimente sau situaÅ£iile vieÅ£ii par să se deruleze implacabil, el ne poate ajuta să avem o viziune mai elevată, spirituală, înÅ£eleaptă, asupra vieÅ£ii noastre. Misiunea lui este să ne ghideze ÅŸi să ne protejeze împotriva nedreptăţii ÅŸi să ne ajute să ne deschidem fiinÅ£ele către ceea ce este etern ÅŸi nepieritor. ÃŽl putem ruga să ne ajute în orice situaÅ£ie în care ne simÅ£im copleÅŸiÅ£i sau singuri ÅŸi avem nevoie de ajutor.

Amiaza zilei de duminica, mai ales în timpul verii, este cel mai bun timp pentru a-l invoca pe arhanghelul Mihail. Acordati atentie semnelor care implica corespondenţele sale în timpul săptămânii dupa invocarea sau punerea unei dorinte catre arhanghelul Mihail . Rezultatele pot veni in maxim un an, si nu mai tarziu de urmatorul solstitiu de vara .

Corespondenţele arhanghelului Mihail
Element :Foc
Metal:Aur  
Numarul: 6
Corul : Atribuţii
SEPHIRAH: Tiphareth
Zeităţi: Apollo, Helios, Bel, Ra, Mithras
Culori: galben, aur
Virtuti: sanatate, vitalitate, putere, organizare
Piatra: rubin, ochi de tigru, chihlimbar, crisolit
Copaci: nuc, frasin, citrice
Condimente: scortisoara, cuisoare, piper alb si negru, ghimbir, sofran
Cuvantul cheie: vitalitatea


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.